solutii pentru riduri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aaaaa, eu am fost convinsa ca zici de hemoroizi dar a sunat totul funny ca nu ai mai terminat fraza...

Pe vremea lui Ceausescu, nu stiu daca mai este astazi, era un spray ptr arsuri pe care multe femei il foloseau ptr fata.
Asa ca si ce zici tu poate fi adevarat ca si acolo tot o piele o trateaza.
Am prietene ce folosesc mult crema de galbenele si au ten mai frumos ca si cele ce dau o caruta de bani pe creme...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

despre hemoroizi

despre creme

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

"Meniul zilnic" pt tenul meu
dimineata = fata: vichy liftactiv pro
ochi: roc retin-ox

dupa-masa(adica atunci cind ajung acasa de la scoala sau de la serviciu) = demachiat
masaj rapid cu ulei de avocado pe fata si sub ochi

seara = fata: no7 protect & perfect, beauty serum
:vichy nutrilogie 1

ochi: roc retin-ox

Intotdeauna folosesc apa termala de la avene inainatea aplicarii cremelor.

si nu sint deloc ieftine toate cremele astea.
Nu cred ca va dispårea vreun rid dinainte, dar måcar celellalte sa apara cit mai tirziu posibil.
Daca ar fi sa recomand ceva din tot amestecul asta, uleiul de avocadoe cel mai bun.
Chiar nu cred ca exista vreo crema care sa hraneasca mai bine decit uleiul asta, la cite vitamine include.

Acum ceva vreme a fost o emisiune la tv despre efectelor cremelor de fata. Au fost invitati tot felul de dermatologi, doctori, cosmeticieni etc, si intr-un fianl au trebuit sa recunoasca toti ca intr-adevar nu exista nici o crema la ora actuala care sa faca sa dispara ridurile sau sa le opreasca aparitia.
Cel mai important e sa folosesti zilnic o crema hidratanta.

Insa eu tot continui sa cumpår tot felul de creme, si nu stiu de ce
Norocul producatorilor de creme si cosmetice

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Chiar asa ( sau chiar asaaa????):
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=558504&in_page_id=1879

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Pe vremea lui Ceausescu, nu stiu daca mai este astazi, era un spray ptr arsuri pe care multe femei il foloseau ptr fata.

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Exista si acum, atunci se numea Bioxiteracor, acum se numeste Oximed. Nu stiam ca se folosea pt. fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

hai ma, crema de hemoroizi se face PENTRU fund, nu DIN .
asa ca nu vad care e problema, DACA chiar ajuta la riduri. uite, pentru ca am deja probleme cu riduri fine in jurul ochilor [si am numa douajnoua de ani, ce o sa ma fac mai incolo?? ] o sa imi cumpar si o sa incerc. parca ma si vaz la farmacie: sarumina, vreau si io o crema d'aia, dar vedeti sa fie mai fina, sa nu ma zgirie la ochi .
zau, m-ati facut curioasa. daca functioneaza va zic si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

De fapt, cremele pentru hemoroizi contin mult hidrocortizon, care este antiinflamator; el e ingredientul-minune care are efect si asupra pielii ochilor, insa doar daca ai ochii umflati, nu cred ca are vreun efect si asupra ridurilor. Din cate am citit, manechinele folosesc cremele de hemoroizi in caz de urgenta, atunci cand au ochii umflati dimineata si trebe sa arate "fresh" la vreun shooting, dupa o noapte de distractieIdeea e ca e o solutie de moment, de urgenta, hidrocortizonul folosit mai mult timp face mai mult rau decat bine, are o multime de reactii adverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

E aici o crema Preparation H pentru hemoroizi care aaaaaani de zile a fost folosita la multe alte chestii pe langa hemoiroizi: pentru cicatrici, pentru vindecarea mai rapida a ranilor, pentru piele foarte uscata si pentru riduri. Continea LYCD (live yeast cell derivative) si shark liver oil. Cica ingredientele astea doua ajutau foarte mult. Not anymore ca birocratii si politicii si impiedicatii de la FDA s-au gandit ei asa o data ca unele medicamente trebuie reformulate si Preparation H a fost una dintre ele. Acum e useless chiar si pentru hemoroizi.

Am citit ca de fapt, cele mai multe riduri nu ni se trag de la imbatranire ci de la soare..stiti cum, iesim afara si soarele e puternic si strangem din ochi. Vine vara acum, asa ca puneti-va ochelari de soare pe nas, cremuiti, si/sau fond de ten si nu uitati sa aiba si factor de protectie. Minim 15.
La cat mai putine riduri.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Am citit ca de fapt, cele mai multe riduri nu ni se trag de la imbatranire ci de la soare..stiti cum, iesim afara si soarele e puternic si strangem din ochi. Vine vara acum, asa ca puneti-va ochelari de soare pe nas, cremuiti, si/sau fond de ten si nu uitati sa aiba si factor de protectie. Minim 15.

Adevarat. Soarele distruge elasticitatea pielii,no, de-aia eu refuz sa ma mai bronzez.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Am citit ca de fapt, cele mai multe riduri nu ni se trag de la imbatranire ci de la soare..

cine nu crede sa vina in zona Golfului Persic...doamnele de aici invaluite,inmanusat intr-un cuvant acoperite nu au riduri dar nici alunite/pete solare si alte minunatii

ele fug de soare ca de si bine fac desi eu nu o fac caci sunt dependenta de soare,mare,caldura,briza marii insa o fac cu precautie

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput