solutii pentru riduri
Raspunsuri - Pagina 3

anky spune:
quote:
Originally posted by Clover
Ba poti compara o crema antirid cu alta crema antirid. Toate studiile au aratat ca dupa un pret mediu (Loreal sau Oil of Olaz) beneficiile in plus sunt 0. Cu alte cuvinte dai mai multi bani pe un ambalaj mai frumos, un nume de firma, un profit mai mare. Daca va uitati la cremele astea miracol ingredientele cu adevarat active sunt pe la coada.
If all else fails, look cute.
La Prairie,nu o poti compara nici cu Loreal, nici cu Oil Olaz.Asta e doar un exemplu,mai sint si alte creme care nu au comparatie,desigur.
Anca,mami de doi nazdravani

ilse spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by Clover
Ba poti compara o crema antirid cu alta crema antirid. Toate studiile au aratat ca dupa un pret mediu (Loreal sau Oil of Olaz) beneficiile in plus sunt 0. Cu alte cuvinte dai mai multi bani pe un ambalaj mai frumos, un nume de firma, un profit mai mare. Daca va uitati la cremele astea miracol ingredientele cu adevarat active sunt pe la coada.
If all else fails, look cute.
La Prairie,nu o poti compara nici cu Loreal, nici cu Oil Olaz.Asta e doar un exemplu,mai sint si alte creme care nu au comparatie,desigur.
Da, costa de 10 ori mai mult si acelasi efect, pe mine nu ma intereseaza cutia, brandul, ca doar nu o pun de decoratiune interioara, ma intereseaza sa aiba efect si BBC-ul a facut reportaj pe tema asta, si au aratat stiintific, ca toate sunt o apa si un pamant, doar "platim" numele, baza e intotdeauna hidratarea corecta a tenului, adica te poti da si cu vaselina, nu numai cu laprairie si tot efectul ala il are, mai devreme sau mai tarziu tot apar ridurile.
iata si linkul in engleza:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/6498421.stm

danamiha spune:
Fetelor, m-ati convins! Nu mai stric banii nici pe clinique si nici pe roc. Folosesc ceea ce am. (nivea, gerovital plant, etc)
Tenul meu este fara probleme, doar niste riduri f.fine la ochi, si astea doar atunci cand rad, si rad destul de mult

inaioana spune:
Deci mai bine ne dam cu vaselina si economisim bani de Botox, right?
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)

ile77 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Deci mai bine ne dam cu vaselina si economisim bani de Botox, right?
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)

Ma intreb oare de ce toate starurile si nu numai, care isi pot permite orice crema posibila si imposibila, recurg in final la botox????
Deci, continuati sa puneti banii la ciorap pt botox-ul de mai tirziu.
Måcar la asta se vad efectele

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

ilse spune:
quote:
Originally posted by ile77
[quote]
Ma intreb oare de ce toate starurile si nu numai, care isi pot permite orice crema posibila si imposibila, recurg in final la botox????
Deci, continuati sa puneti banii la ciorap pt botox-ul de mai tirziu.
Måcar la asta se vad efectele
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
exactly my point

anky spune:
Bun,va injectati botox si dupa 4-6 luni,ce faceti..??Nu multumesc,nici nu vreau sa ma gindesc la asa ceva la virsta asta.Mi se pare mai normal sa ma ung zi si noapte cu creme bune,sa am grija de tenul meu,sa previn aparitia ridurilor din timp si deocamdata nu am probleme,sper sa o pot lungii asa inca citiva ani buni de acum incolo.Sigur ca ridurile vor aparea negresit,dar nu imi este tot una cind apar,prefer sa apara mai tirziu decit mai repede.Pentru cine nu conteaza, poate la fel de bine sa nu se dea cu nimic,nici macar cu vaselina,e valabila si varianta asta.
Mai mult,nu toata lumea e vedeta ca sa apeleze la botox.
P.S Cind imi cumpar o crema,nu ma uit la cutie si nici la firma,ci ma uit la ingrediente,sper ca m-am facut inteleasa acum.

Luna75 spune:
din pacate si eu cred mai mult in numele "mari" desi bugetul e limitat momentan...
eu una nu mi-as pune vaselina pe fata si nici untura de porc
crema antihemoroizi in schimb da - in cazul in care ma voi rida profund
intr-adevar nu s-a discutat pe aici ,insa e un subiect de actualitate si se pare ca cremele ieftine destinate tratamentului hemoroizilor chiar ajuta
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE

corinadana spune:
quote:
Originally posted by Luna75din pacate si eu cred mai mult in numele "mari" desi bugetul e limitat momentan...
eu una nu mi-as pune vaselina pe fata si nici untura de porc
crema antihemoroizi in schimb da - in cazul in care ma voi rida profund
intr-adevar nu s-a discutat pe aici ,insa e un subiect de actualitate si se pare ca cremele ieftine destinate tratamentului hemoroizilor chiar ajuta
Cu gandul lacopilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
... la ten?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Luna75 spune:
serios
pun mai tarziu un link cu discutii "aprofundate" -sper ca a aparut deja si marca cremei cea mai
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE