solutii pentru riduri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu folosesc acum Line Peel Serum ( Anti-Wrinkle Booster Instant Action ) de la Biotherm, iar pe urma aplic si crema Line Peel anti wrinkle tot Biotherm.Sint multumita de rezultat,vreau sa amin cit de mult posibil aparitia ridurilor.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ridurile la 38 de ani nu mai dispar ( cu botox poate). Amanarea lor se poate un picut depinde de cat te ai ingrijit de la 18 ani incoace, depinde genetic, depinde in ce clima traiesti...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu am..42 si nu pot spune ca am riduri...cele de expresie, cind rizi, sau te incrunti le au si altii mai tineri
Ceea ce vreau sa subliniez e ideea ca depinde f.mult si de cum esti pe...interior. Parerea mea.
Am inceput sa folosesc si eu creme de la L`Oreal, dar doar de anul trecut...si cred ca e foarte important si daca te hidratezi suficient. Cita apa beti pe zi ? Eu consum un bidon de apa plata (apa de la chiuveta n-am mai baut de peste 2 ani) de 5 sau 6 litri la 2 zile. Vara si mai mult. Organismul are nevoie de APA, nu de lichide, cum spun unii.

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu folosesc Gerovital si sunt foarte multumita,atentie insa cel fabricat la Cluj,cutia alb cu albastru,ridurile fine de la coada ochiului chiar s-au atenuat,a remarcat si cosmeticiana schimbarea,inainte am folosit Avene,am fost dezamagita.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by anky

Eu folosesc acum Line Peel Serum ( Anti-Wrinkle Booster Instant Action ) de la Biotherm, iar pe urma aplic si crema Line Peel anti wrinkle tot Biotherm.

varsta - daca nu public pe PM - ca sa stiu si eu ce si cum caci eu am 32 si avand un ten cu tenta acneica am folosit in ultimii 5 ani doar creme antirid cu tinta precisa -jurul ochilor insa cumparandu-mi nu demult o oglinda "amplificatoare" - am observat ca nu stau asa de bine cum imi imaginam...o crema de zi si de noapte ar fi binevenita
pentru niste riduri fine din zona nasului ( unde vin ochelarii)am folosit cu succes wrinkle feelerul de la Loreal -
iar pentru zona ochilor pentru mine Rocul a fost cel mai bun dintre cele folosite de mine pana acum:Loreal,Avon,Oriflame,Palmers'..si inca doua-trei ...bio...produse in India

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Explicati-mi si mie, va rog, cum o crema 'ajuta', cum una e mai buna decit alta, ca mie imi par toate la fel, cu diferenta ca unele miros intr-un fel, altele sint mai lipicioase, da' nu realizez care-i mai buna. Avid ten gras le evit pe alea uleioase, cumpar din gama pentru ten mixt ori pentru ten gras. Si ca sa rezolv problema, iau mai mult lotiuni hidratante pentru ten gras. Seara,din cind in cind, mai dau cu crema de noapte, dar cam fac cosuri. Rar mi se intimpla sa cumpar aceeasi crema, acum de exemplu e prima oara cind cumpar Shiseido.
Sint si eu in tabara necredinciosilor, cremele nu sterg ridurile, nimeni nu poate sti daca le intirzie, iar cu siguranta botoxul e mult mai eficient. Am constatat pe pielea dentistei mele, fii-su' tocmai a inceput sa practice chirurgia plastica, si brusc detistei mele i-au disparut toate ridurile (astea-s supozitii, ca n-am conversat niciodata pe tema asta). Arata fain, sint fascinata de transformarea ei, asa ca cine-si permite, rezultatele sint evidente, cu siguranta mai mult decit cele date de o crema de zi ori de noapte.

Mergi la inceput

Important este sa folositi intii serum antirid iar pe urma crema.Nu uitati sa va demachiati bine de fiecare data(seara,dimineata).
Este bine sa preveniti ridurile din timp,deci sa folositi creme atit de zi cit si de noapte.
Aplicati-va masti facute in casa cu fructe,miere,iaurt,ulei de masline.
Luna,virsta mi-o gasesti la profil,daca asta vrei sa stii.

Bafta

Mergi la inceput

Giani,nu,cremele nu sint la fel,depinde de compozitie,conteaza foarte mult,nu numai mirosul sau textura.De obicei si textura se diferentiaza,simt imediat diferenta cind aplic o crema.
Nu poti compara o crema La Prairie(antirid) cu una Garnier(antirid), sa zic,diferenta e mare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sobi

eu folosesc cam de un an de zile impotriva ridurilor strivectin, dimineata si seara, dupa demachiere si tonifiere. sunt multumita de rezultate.

Andreea si Vladut (22.06.2007)
POZE

Am fost la un simpozion New-Beauty si s-a vorbit acolo despre Strivectin cica e intr-adevar o crema buna.Defapt e o crema antivergeturi, dar care e foarte eficienta in tratarea ridurilor fine sau prevenirea lor.Nu am incercat-o personal dar am de gind sa o incerc in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ba poti compara o crema antirid cu alta crema antirid. Toate studiile au aratat ca dupa un pret mediu (Loreal sau Oil of Olaz) beneficiile in plus sunt 0. Cu alte cuvinte dai mai multi bani pe un ambalaj mai frumos, un nume de firma, un profit mai mare. Daca va uitati la cremele astea miracol ingredientele cu adevarat active sunt pe la coada.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput