solutii pentru riduri

solutii pentru riduri | Autor: dori

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele!

In ultima vreme am avut o gramada de probleme (suplimentare grijii pt cei doi copii, serviciu, casa etc) asa ca pe fata mea au "inflorit" o gramada de riduri, in special in jurul ochilor. Asa ca va rog sa imi spuneti ce faceti voi pentru atenuarea ridurilor - ce ati incercat si a fost eficient: creme, tratamente ... ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Initial creeata de dori

Buna dragele mele!

In ultima vreme am avut o gramada de probleme (suplimentare grijii pt cei doi copii, serviciu, casa etc) asa ca pe fata mea au "inflorit" o gramada de riduri, in special in jurul ochilor. Asa ca va rog sa imi spuneti ce faceti voi pentru atenuarea ridurilor - ce ati incercat si a fost eficient: creme, tratamente ... ???

dori

Si eu am niste riduri fine in jurul ochilor si as vrea sa-mi iau Roc. Sunt eficiente, chiar dispar ridurile? (am aproape 38 de ani) Ce ma sfatuiti?
Eu folosesc acum Nivea si nu vad vreo schimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Eu am folosit o gama de la Roc, ,crema de zi, de noapte, si crema pt. ochi....am fost foarte dezamagita. Au costat o gramada de bani si....nimic. In schimb mi-a mers foarte bine cu Vicy - Myokine. Chiar ma gandeam sa fac o vizita la farmacie zilele astea sa vad unde le mai gasesc, ca sensiblue nu mai vinde vicy. Aveti idee in ce farmacie gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Vichy gasesti in lanturile de farmacii Centrofarm, in Bucuresti sunt o gramada, nu stiu cum e in alte orase. Si mie imi merge f bine cu produsele lor, anti-ageing n-am folosit insa am luat gama Normaderm, pentru piele sensibila cu tendinte acneice si a dat rezultate.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxicucu

Eu am folosit o gama de la Roc, ,crema de zi, de noapte, si crema pt. ochi....am fost foarte dezamagita. Au costat o gramada de bani si....nimic. In schimb mi-a mers foarte bine cu Vicy - Myokine. Chiar ma gandeam sa fac o vizita la farmacie zilele astea sa vad unde le mai gasesc, ca sensiblue nu mai vinde vicy. Aveti idee in ce farmacie gasesc?

Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Multumesc mult! Sunt scumpe si nu cred ca mai imi iau. Am un ten fara probleme, dar vreau ceva bun pentru el.
De vichy am citit atatea ca nu mai stiu ce sa cred, cert e ca ce crema face bine cuiva la o alta persoana poate sa nu aiba acelasi efect. Nu stiti de ce nu se mai gasesc aceste creme in sensiblu?E doar o curiozitate.
Dar de clinique ce ziceti? Isi merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by roxicucu

Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Multumesc mult! Sunt scumpe si nu cred ca mai imi iau. Am un ten fara probleme, dar vreau ceva bun pentru el.
De vichy am citit atatea ca nu mai stiu ce sa cred, cert e ca ce crema face bine cuiva la o alta persoana poate sa nu aiba acelasi efect. Nu stiti de ce nu se mai gasesc aceste creme in sensiblu?E doar o curiozitate.
Dar de clinique ce ziceti? Isi merita banii?

Clinique sunt foarte bune.
Eu le folosesc de cativa ani.Fondurile de ten sunt minunate.
Daca iti iei Clinique,ai grija sa-ti iei exact ce ti se potriveste,ca sa nu ai surprize.Sunt diferite tipuri de ten,iar clinique are pt fiecare produsul adecvat,deci mare grija ce si cum alegi.oricum,exista consiliere pe aceasta teme,la clinique.

Mergi la inceput

ladyJ

Tu folosesti toata gama, adica si produsele acelea in 3 pasi, crema pentru ochi, etc? Fond de ten nu am folosit pana acum, dar am sa incerc din toamna. Am mult de studiat la acest capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Botox e singura solutie. De ce si-ar mai face lumea injectii daca ar exista o crema miracol?

S-ar putea imbatranirea pielii sa fie naturala agravata de stresul intensificat. Daca poti redu stresul( oare cine poate?) si foloseste creme cu pret mediu pentru ochi si pentru fata. Cremele care fac ridurile sa dispara sunt temporare (contin substanta de umplutura care niveleaza pielea) si nu cred ca esti suficient de bratrana pentru ele.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

viata fara griji ! eu nu mai am niciun rid de cand stau acasa cu bebe :nu tu stres, nu tu machiat zilnic (ca , deh, la serviciu trebuia), somnic dupa-amiaza....trai sanatos si fara griji.
ca si crema folosesc aslavital- ten sensibil, de fata si de oki.

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si eu Aslavital antirid folosesc..sint f multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

eu folosesc cam de un an de zile impotriva ridurilor strivectin, dimineata si seara, dupa demachiere si tonifiere. sunt multumita de rezultate.

Mergi la inceput