solutii pentru riduri
Raspunsuri - Pagina 5

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ile77
"Meniul zilnic" pt tenul meu

ce tip de piele ai?
roc cu retinox pt.ochi am folosit si eu si in mod sigur intrece cu brio cremele din gama nivea,loreal,oil olaz
Cu gandul la

principe spune:
eu imi prepar un maglavais care mi-l pun dupa dus ,sau mai bine zis chiar in dus... ma imbalsamezpe tot corpul,ca sa ma pastrez ca o mumie....balsamul contine: ulei mineral(ulei de bb) in care pun retinol(forma alcoolica a vitaminei A)colagen,aloe vera vitamina c,d,e...si in cateva zile tocmai am sa implinesc 36 de ani si nu prea ii arat.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#

Luna75 spune:
suna bine "maglavaisul" - copiat si va fi pus in aplicare ! cai si eu mia am putin pana la aceea varsta si nu as vrea sa-i arat...
sufletul sa ramana tanar caci restul...se deterioreaza oricum...dar cu cat mai tarziu cu atat mai bine
dar de lipitori ati citit (subiect nou - batut in cuie)chiar aici,la femina
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei

georgia11 spune:
problema ridurilor poate fi discutata....mult.creme sunt multe, dar este vorba doar de marketing de 3 miliarde de euro.ce mi-a spus mie o f buna cosmeticiana......orice crema,ORICE, este 90% apa. astfel ca odata aparute ridurile exista 2 singure solutii sa le rezolvi:bototx sau bisturiu.deci totul e sa incercam sa le prevenim inca de la varste "fragede".atunci au efect cremele, pentru ca pielea are nevoie de hidratarea oferita de ele.dar asa cum dai 2,3 milioane pe un produs, poti da cateva sute de mii, sau zeci de mii si sa aiba acelasi efect.

mychydutza spune:
eu as recomanda cu caldura ULEIUL DE MIGDALE DULCI! nu prea am incredere in creme. cred ca e mai mult reclama decat efect benefic!
Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

april spune:
Pentru cele foarte tinere, sub 20 de ani: NU va machiati mai devreme de 18-20 de ani. Conteaza mult. Si inca ceva: nu e necesar sa folositi creme de fata din adolescenta.

silvia_d spune:
April,de ce sa NU folosim creme de fatza inca din adolescenta?
Ma refer mai ales la sunscreen...hidratare...nimicuri de-astea:)

maxinne spune:
principe, suna intr-adevar bine maglavaisul tau..as vrea sa incerc ma intreb daca gasesc in farmacie ingredientele..stie cineva in bucuresti daca gasim la farmacie retinol ? am gasit numai vit A uleioasa.
subscriu la Uleiul de migdale! il folosesc si sunt incantata de cum arata tenul meu dupa utilizare, nu stiu insa daca antirid are vre un efect, mai degraba indirect prin imbunatatirea starii de hidratare, nutritie a tenului.

Chantal spune:
Am o intrebare: cat dureaza efectul botoxului? Si dupa ce trece, ce se intampla? Se revine la starea initiala sau e cumva mai rau decat inainte? Sa nu radeti de mine dar habar n-am si sunt curioasa.