Concurs, votare, corectitudine, frauda
Raspunsuri - Pagina 3
Bysko spune:
Pe mine m-au amuzat PM-urile si am raspuns invitatiei de a viziona si vota pozele. Apoi am votat si alte poze care mi s-au parut interesante.
diana21 spune:
quote:
Categoric caraghiosii care s-au pretat la farafastlacuri, daca nu exclusi, macar sa fie trecuti pe o lista a rusinii ca sa vada ca aici nu suntem papagali si macar pe DC,
Hihihi, B.nica, m-ai omorat cu listele tale! N-ai avut succes cand ai cerut diplomele, n-ai avut succes nici cu "cine ce religie are", da' acu', cine stie, poate, poate...
.........
PS Nu am poze in concurs, da' am votat tot ce am primit pe PM.
PS2 Nu inteleg cum cineva poate vota un bebelus cu doar 2 stelute ( din 5)...Mie asta mi se pare mai josnic, sincer!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
b.nica spune:
Nu am album, nu am poze in concurs,iar cine "nu uita si nu iarta" sa stie ca se blameaza singur atacandu-ma.
Acelora carora le zboara mustele pe langa caciula ar fi nimerit sa alunge musca sau sa scape de caciula, ca doar e primavara!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by diana21quote:
Categoric caraghiosii care s-au pretat la farafastlacuri, daca nu exclusi, macar sa fie trecuti pe o lista a rusinii ca sa vada ca aici nu suntem papagali si macar pe DC,
Hihihi, B.nica, m-ai omorat cu listele tale! N-ai avut succes cand ai cerut diplomele, n-ai avut succes nici cu "cine ce religie are", da' acu', cine stie, poate, poate...
nu o stiam pe asta cu diplomele si nici pe cealalta cu religia, hai ca m-ai bine dispus pe ziua de azi. Multumesc, am ris din toata inima
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
elyanne spune:
Off-topic raaaau, da'nu pot sa ma abtin
Felicitaaaaaaaaaaaaaaari Diana! Sarcina usoara!
Acu sper sa nu ma injure nimeni
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
desprecopii spune:
Diana21 ma bucur ca ai adus in discutie un issue: ideea este ca la un concurs foto nu se voteaza persoana ci fotografia. Da, sunt si poze cu bebelusi adorabili care merita chiar doar un punct. Daca ai vedea ce poze am primit noi...ai intelege despre ce spun. Ei bine, acele poze au fost refuzate de a intra in concurs - asta nu pentru ca nu meritau ei, cu dulceata si candoarea varstei sa participe - insa pentru ca NU erau fotografii de calitate.
Inca o data, spun - as fi vrut mai putine personalizari, egouri egocentrice, mame isterice ce isi vad copiii fotomodeli pe caltwalk... etc... as fi vrut deci sa se VOTEZE acea clipa de inspiratie, acea privire, acea lumina speciala care ne markeaza.
Ma gandesc la acele secunde care raman pe retina... pe care le poti visa si recladi din cuvinte, pictandu-le cu gandul.
Cred ca trebuia votata arta fotografica si nu bebelusul. Inspiratia parintelui. Nu este un concurs de bebeci fotomodelici ci este despre ... clipe de viata. De aceea, eu personal consider mai speciala o poza in care mama isi saruta copilul, o coasta de deal perfect in care sta cladita o manastire, un apus, un camp de flori ce adaposteste un copil, o umbra de copil.... decat un bebelus sau copil care sade pe parket sau in varful patului.
Ca observatie aditionala, cei care au trimis poze ce merita putine voturi sunt si cei (cele) mai active in campania lor. Cei ce stiu sa faca fotografii de calitate, sunt tacuti si stau in banca lor. Este o ciudata concluzie despre societate. Valoarea, nu are nevoie de tamtam, batutul cu lingura in cratita... pentru ca iese la suprafata ca untdelemnul. Sper sa nu supar pe nimeni insa cred ca e nevoie de lectii de fotografie pentru multi dintre membrii DC. Si chiar ma gandesc sa publicam niste articole de specialitate. Pentru ca secundele sunt unice...
Sunt insa sigura ca voi fi contrazisa de un cor de mame de bine care au alta opinie...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
viviana spune:
Lamuriti-ma si pe mine: unde pot vedea pozele care intra in concurs? Eu habar nu am! Am vazut doar ce am primit pe PM. Care este miza acestui concurs fotografic de naste atatea pasiuni?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
diana21 spune:
quote:
Cred ca trebuia votata arta fotografica si nu bebelusul. Inspiratia parintelui. Nu este un concurs de bebeci fotomodelici ci este despre ... clipe de viata. De aceea, eu personal consider mai speciala o poza in care mama isi saruta copilul, o coasta de deal perfect in care sta cladita o manastire, un apus, un camp de flori ce adaposteste un copil, o umbra de copil.... decat un bebelus sau copil care sade pe parket.
Aha! Am inteles acum. Insa, na, eu tot nu am sufletul sa pun doar o stea pe o poza cu un bebe. Mai bine nu pun nimic, despre asta vorbeam eu...E clar, nu sunt buna sa fiu in juriu !
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
joxy spune:
Solutia 1:
Afisarea in cele 40.. de pagini a pozelor sa se faca "random"/sesiune si nu ordonate dupa nume, a.i. link-urile de pe mail/PM sa devina inutile.
Solutia 2:
Votarea sa se faca numai de catre membri cu X luni (ex: 1 an) vechime.
Solutia 3:
Un membru, sa poate vota numai cu o nota de 5, una de 4.. una de 3... astfel responsabilizam putin votul.
Solutia 4:
Sa existe "votul popular" si "votul administratiei". 50%/50%. "Administratia" sa nu poata participa cu poze.
viviana spune:
In sfarsit am gasit si eu linkul pentru votare. Bine ca mi-am pus ochelarii!
Joxy eu sunt de acord cu ce ai spus tu.
In ceea ce priveste tehnica votarii mie mi-ar fi placut sa procedez asa:
1. sa pot selecta 10 din pozele care mi-au placut cel mai mult.
2. sa le pot vizualiza numai pe ele separat
3. sa dau note.
Nu stiu daca se poate face tehnic.
Astept de 5 minute sa mi deschida pagina 39.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi