Concurs, votare, corectitudine, frauda
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
Pentru mine, pozele fetitei mele sint cele mai importante clipe de viata. Am votat pozele unde sint fratiori, ce-i mai emotionant ca un fratior/surioara care-l priveste pe cel mai mic, sau care ii da biberonul cu lapte celui mai mic ?! Am vazut multe priviri de copii, care m-au emotionat, ochi frumosi, priviri triste, pentru mine astea sint "clipe de viata" nu cladirile, desi am votat si din alea.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Cristina_C spune:
Mi se parea mie ceva suspect... ca acum sa aud ca s-a fraudat mult. Ce sa zic, urat! Oricine putea sa faca asta, dar numai unii au recurs la asa ceva.
Si, diana21, aici e o mare confuzie! O steluta nu inseamna calificativul "mediocru", ca atunci cand se voteaza un subiect de pe forum. Aici stelutele inseamna puncte si punctele se aduna. Uite, de exemplu, din 5 poze, celei care-mi place cel mai mult ii dau 5 puncte, cea care-mi place mai putin decat prima ia 4, urmatoarea in ordinea preferintelor ia 3, apoi 2 si 1, logic. Nu vad nimic compromitator in asta. Daca nu-mi place chiar deloc ii dau 0 stelute adica n-o votez si gata. Stiu ca s-a discutat chestia asta si la concursul de anul trecut.
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by diana21
PS2 Nu inteleg cum cineva poate vota un bebelus cu doar 2 stelute ( din 5)...Mie asta mi se pare mai josnic, sincer!
Io-te ca eu am votat si nu mi se pare josnic. Am inceput cu ideea ca nu dau nici un punct daca poza nu imi inspira nici o emotie, asa ca mie mi s-a parut ca dand un punct, doua, trei sau 5, eu chiar imi arat interesul fata de acea poza. Dar nu puteam sa dau 5 puncte la toate pozele pentru ca nu toate mi-au trezit aceeasi emotie... in fine, a spus Mirela exact ce gandeam eu.. in principiu pentru mine nu a contat cat de frumos este copilul ci cat de reprezentativa este poza si consider ca daca votul ar fi fost ok, eu ca parinte ar fi trebuit sa ma bucur si daca primeam un punct, asta insemnand ca poza nu a trecut chiar neobservata...
P.S nu am poze in concurs, asa ca sunt absolut impartiala
LiliaToma spune:
Am scris in acela timp cu Cristina, vad ca avem aceleasi comentarii.
Si daca imi aduc bine aminte, subiectul asta s-a dezbatut pe larg si anul trecut...
.. eu am votat si copii, si cladiri, si animalute.. nu am preferat un anume domeniu ci doar ce imi atragea atentia intr-un anume mod
diana21 spune:
V-am zis, nu sunt buna de "membru al juriului". Eu, la un concurs de genul asta, ori dau cinci stelute tuturor celor care imi plac, ori nu dau nimic. E simplu. Nu vad de ce trebuie sa ranesc gratuit o mamica dand doar o steluta copilasului ei. Pt. ca, sa fim seriosi, nu toate suntem profi in ale fotografiei, nu toate avem aparate performante, etc. Eu nu ma pricep la chestii din astea de compozitie, cadrare, etc. Nici nu-mi dau seama de ce imi place o poza. Hai sa nu luam asa in serios/tragic o chestie care ar trebui sa fie doar draguta!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Danelutza spune:
Diana si eu care mi-au placut, le-am dat cinci puncte, nu am putut sa dau mai putin, ori 5, ori nimic, asa ca te inteleg
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Sabina spune:
LOL asta a fost tare de tot (frauda etc)
(si trista)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
doradora spune:
nu sunt de acord cu faptul ca este lobby, ci este un mesaj nedorit, nesolicitat. daca e ok ca fiecare participant sa isi faca publicitate, de ce sa nu-si deschida cate un subiect nou fiecare persoana admisa in concurs? asa ar fi lobby si nu ar mai aparea atatea discutii. ca tehnic o fi mai dificil, inteleg. dar tot nu inteleg de ce sa primesc eu mesajele respective. daca sunt interesata de concurs, pot sa intru si singura sa vad ce poze participa, nu e nevoie sa ma ia nimeni de mana si sa ma conduca. eu una as interzice varianta de pm, si as lasa-o pe cea de la semnatura fiecaruia.
chris + alexandra
bebeii nostri
rhoneea spune:
Mirela noi am ajuns de o saptamana acasa.Mamei mele i-am mai povestit de site-ul asta de cand am nascut.I-am aratat si pozele din concurs.Bineinteles ca i-am facut cont ca sa voteze si ea pozele.Insa acesta e calculatorul ei si voi intra de aici pana cand vom ajunge inapoi acasa.
Daca crezi ca asta se considera frauda va rog luati masurile necesare.
Nu i-am facut cont cu nici o alta intentie.
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
Siminaf spune:
Eu nu am primit nici un PM despre concurs, nimic. Dar PM-ul meu functioneaza, pt. ca am primit in legatura cu altceva decit concursul. Interesant dupa ce criterii s-or alege destinatarii PM-urilor. Acum sper sa nu inceapa sa ploua cu PM-uri, ca sincer nu am timp sa le deschid. Eu am votat oricum ce mi-a placut. Si familia, prietenii mei. In familie il includ si pe sotz, care a votat de pe contul lui, de pe compul lui, mi-a cerut linkurile si a votat intr-o seara (parca, nu mai tin minte). Si daca avem acelasi IP sper sa nu se zica acum ca mi-am facut eu alt cont pentru asta... El mai intra (rar, e drept) sa citeasca.