Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Dany .... stai linistita ca Andrei nu e gras... e un bebe frumos de bagat in reclame ... si daca tu te plangi eu ce sa zic.La 4 luni Raul avea 8 kg

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

mersi mult ank

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ufff ca iarasi am tras o sperietura......iasmi asta a mea tare nazdravana va fi!!!

la ora 20 a facut baita, a papat si direct la nani. acuma merg sa vad ce face, nu cumva sa se fi trezit ca am lasat-o dormind in patul mare.
am intrat in dormitor sa vad ce face.si era doar lumina de veghe care lumina camera vag.cand ma uit nu e iasmi...... ca stiam unde am lasat-o. panicata aprind becul.... si ea era la marginea patului, in partea opusa dormea pe burta cu fata in saltea...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

ce tare e! bv ei ca e asa "miscareatza"-desi nu cred ca exista cuv asta
de acum chiar ca va trebui sa iei masuri de siguranta ca la un bb de 7-8 luni

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca, e aproape imposibil sa fie hepatita la varsta asa de mica.totusi, e ceva acolo la ficat..:(:(

azi serbam si noi 5 lunite..cu o gramada de cadouri..printre care si ustensile pt diversificare..;)
si noi tot musculite..diseara in cantaresc, dar dc imbracat are 7 kg...va dati seama..ca mai mult de 6,700 nu are.

cris va..al meu doarme mai bine singurel.niciodata nu adoarme cu mine lg el..ba din contra dc e obosit urla de scoala tot blocul..dc il las sg in 2 minute se linisteste si adoarme.
aralia, incearca si mulge dc ai asa mult lapte. si eu am chinui cu el in timpul zilei sa suga.dimineata insa e cuminte si papa tot. dar eu mai mult de 20 de minute nu ma rog de el si bag biberonul, pt ca e flamand. si uneori plange si la mine la san si nu am ce face. ma tot rog sa mai tina inca o luna..dupa aceea..cum va vrea el.

uberbax..am inteles..pt protectie i/a dat si lui..caci cum ziceam pt hep B e vaccinat imediat..iar hep C are nevoie de timp sa apara plus ca se ia doar prin sange pe sange, ne e ca hep A care se ia de la omul bolnav.

nici al meu nu prea e invatat cu scaunul de masina..f greu sta in el..ufff
da bianca, sideremia e cu fierul.si al mien Ca e peste maxim...sa nu/i mai dau lapte?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

sorina, eu am vacut analizele la distante de vaccin..stiu ca CMV ar fi o explicatie, dar mie mi/a iesit bun. nici trat de sustinere nu am facut.
da aralia, pompa de la chicco e naspa..nici eu nu am mai luat alta si nici nu am de gand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Sa cresteti mari puiutilor care impliniti azi lunite
O zi buna la fete

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Victo

aralia, incearca si mulge dc ai asa mult lapte. si eu am chinui cu el in timpul zilei sa suga.dimineata insa e cuminte si papa tot. dar eu mai mult de 20 de minute nu ma rog de el si bag biberonul, pt ca e flamand. si uneori plange si la mine la san si nu am ce face. ma tot rog sa mai tina inca o luna..dupa aceea..cum va vrea el.

Numai dimineata e asa mult de curge din san...si cand pun pompa pe san, parca dispare! Eu luasem pompa cu gandul sa pun si la congelator laptic, sa am cat mai multa vreme, dar n-a fost sa fie...

Dar aseara a supt binisor, si acum dimineata iar a supt bine. Bine in sensul ca am fugarit-o cu tzatza doar vreo ora, asta inseamna bine la noi...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

dimineata si ai mei stau sa explodeze..ca ultima masa e pe la 10..iar dim se trezeste pe la 6..deci in 8 ore..se umplu sanii, si pijamaua. eu zic ca nu e buna pompa. dc tu reusesti cu mana sa faci sa iasa laptele..si nu asa cu picatura, ci in jet..e clar.
numa ca eu am zis ca inca 2 mil nu mai dau pe o pompa,tocmai pt ca numa dimineata am asa mult lapte..si sa stau sa tot mulg de-alde 50 ml..n/are rost la cat mananca el acum..adica in jur de 250.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Buna!

Aralia, sper din tot sufletul sa fie o faza trecatoare...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Si eu sper, dar deja dureaza de ceva vreme...ei, asta e! La o adica eu am supt numai 3 luni, ca mama a trebuit sa se intoarca la serviciu si m-a dat la bunica pana la gradi. Si am crescut cu Humana mare si sanatoasa. O sa creasca si ea la fel si cu asta basta!

5 Nov. 2007

www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

dimineata si ai mei stau sa explodeze..ca ultima masa e pe la 10..iar dim se trezeste pe la 6..deci in 8 ore..se umplu sanii, si pijamaua. eu zic ca nu e buna pompa. dc tu reusesti cu mana sa faci sa iasa laptele..si nu asa cu picatura, ci in jet..e clar.
numa ca eu am zis ca inca 2 mil nu mai dau pe o pompa,tocmai pt ca numa dimineata am asa mult lapte..si sa stau sa tot mulg de-alde 50 ml..n/are rost la cat mananca el acum..adica in jur de 250.

Nici eu nu mai dau inca 2 mil, sau cat o fi alta...de banii astia ii iau mult lapte praf...

5 Nov. 2007

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am fost la kidex si vineri cu mama si ieri cu sotul si am cumparat hainuteeeee, jucareleeeee, taaaarc, inca 2 creme si 2 creme de spalat de la Mustela Stelatopia, ca acolo erau mai iefine ca in helpnet si i-am mai luat o harta mareeee cu Pamantul si animalele lumii care e asa de dragutaaaaaaaa! Asta am luat-o mai mult pt noi, sa ne distram, ca ea inca nu pricepe mare lucru din ea...

5 Nov. 2007

Mergi la inceput