Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Creem, imi pare tare rau ca treci prin asta. Bine ca nu plange de foame totusi... Oare se hidrateaza daca papa asa putin?
Aralia, sper din tot sufletul sa fie o faza trecatoare...

Noi avem iar o masa pe la 2 noaptea, pt ca de oboseala sera nu mai am destul laptic si mi se pare ca nici ea nu prea are chef atunci sa manance. Masa de la 2 e solutia la ambele probleme.

BB, iti inteleg sperietura. Dar trecand peste toate, pe mine m-a amuzat destul de tare Iasmi cu asta. :)

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, acuma si pe mine ma amuza!!! cred ca o sa fie o mica nazdravana!!!!

eu ma retrag sa imi termin papica de facut!!!

noapte buna!! sa aveti o duminica frumoasa!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ei i-am introdus sucurile la 3 luni si jumatate. Prima zi am inceput cu sucul de morcovi (conform schemei date de dr trebuia sa o tin cu morcovul vreo 3-4 zile), insa Matei s-a strambat ingrozitor cand i-a simtit gustul. Eu am fost super dezamagita si a doua zi i-am dat morcov cu mar. Nu a mai strambat asa de tare din nas, iar a 3 zi deja bea 40 de ml. Bineinteles ca am ramas la 40 de ml si pediatra mi-a spus sa nu-i dau mai mult. Avem deja 2 saptamani de cand bem acest suculet, iar aseara i-am introdus o masura de cereale (Burtica sanatoasa, orez cu morcov) in bibele de la ultima masa. Am crezut ca o sa doarma mai mult dar de unde.... S-a trezit si mai devreme decat de obicei, adica la 1.30. Imi venea sa mor. Cred ca are un puseu de crestere ca a inceput sa manance la distante mai mici, dar doar noaptea .
Acum a mancat 210 ml cu 2 masuri de cereale. cred ca le-a simtit mai bine gustul pt ca a ras biberonul.
Maine dimineata introduc marul ras cu o masura de cereale. II voi da o lingurita. Daca ii place, ii voi da chiar 2 , fara sa stie pediatra .

BB, este adevarat ca sunt o norocoasa pt ca sotului meu chiar ii place sa gateasca. E o adevarata pasiune pt el, insa, din pacate, el este mai mult plecat. In aprilie o sa fie plecat cam jumatate de luna. cred ca o sa o iau razna atunci. Problema e ca atunci cand este acasa, el gateste numai chestii cu multe calorii si super gustoase si s-a cam ales praful de cura mea . In plus are un stil de a manca, de ti se face o super pofta de mancare.

Ma retrag la somnic. Tare sunt curioasa cat doarme Matei in seara asta.

Noapte buna, mamici si pitici!

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Ms de raspuns.

Va las, ma retrag cu gandurile mele, poate se hotarasc si se pun intr-o ordine sa o inteleg si io.

Sa aveti o noapte odihnitoare si vise pe masura. Pupici pe frunte la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Dati-mi un sfat...caut balansoar ptr bebelina ptr ca de ceva vreme ii place sa adoarma leganata si m-am gandit sa ii iau unul. Voi ce aveti?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Crisstiana, am inceput diversificarea cu cartof+ morcov+ulei masline.Azi a mancat deja 60 gr. Eu ii mai dadusem si acum vreo 2 saptamani dar cand au inceput problemele cu fundicul am oprit.
marea realizare- a mancat fara comentarii-nu a scos nimic afara ,dar nu a mai vrut laptic decat peste creo 2 ore; oricum parca mananca mai bine, aseara a mancat pe la 11,30 -150ml- dimineata la pe la 10-70 ml- la 14 60 gr.legume- la ora 17 -70 ml-la 20 150 ml, iar acum la 23 din nou 150
multumim Slimatei ! era vb la un mom. dat sa nu se puna pe net poze cu...,indiferent de varsta...si apoi cand o fi mare oare nu o sa-i fie rusine
Cred ca yasmi este singura de pe aici care nu face figuri la mancare;ferice de tine bb"Tanara" si nelinistita Yasmi a ta
deci,fetele...am inteles bine...in loc de o masura de lapte praf puneti cereale (cu masura de lapte praf)?eu i-am luat de la nestle deocamdata orez simplu

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

geo ionita ,noi avem de la graco,unul destul de comlex,dar nu prea ii place,doar muzica o asculta cu placere si adoarme ;in el adormea cand avea vreo luna ,dar de atunci niciodata
adevarul este ca am invatat-o in pat asa ca si daca ii e somn vrea in pat ,nu o satisface leaganul
si noi l-am luat pt. ca atunci nu adormea decat in brate

Mergi la inceput

maine plecam la drum din nou,o calatorie de vreo ora jumate, sa vizitam pt. prima data strabunica din partea tatalui(mama mamei lui)
voi lua si camera ,trebuie imortalizat momentul
ana are 3 strabunici(2 strabunici si un strabunic) e norocoasa, mama mea nici de bunici nu a avut parte

Mergi la inceput

ii voi pregati legumele dimineata ,sper ca nu au nimic pana la amiaza,si le voi incalzi cu incalzitorul de biberoane
va urez somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragelor,am intrat doar sa va salut. N-am citit din urma,ca pic de somn.
Ne "vedem" maine. O noapte minunata!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput