Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ank ce faci??? tragi chiulul?? sunteti bine???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

suntem bine bine... dar caldura asta ne-a dat afara din casa si ne-am gasit si noi o gagicutza sa o scoatem la plimbare ...Stam afara de pe la 12 pana seara la 7 jumate... mai intram sa papam iute si iar afara.
Acum intram la baitza....

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ank ce faci??? tragi chiulul?? sunteti bine???

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

suntem bine bine... dar caldura asta ne-a dat afara din casa si ne-am gasit si noi o gagicutza sa o scoatem la plimbare ...Stam afara de pe la 12 pana seara la 7 jumate... mai intram sa papam iute si iar afara.
Acum intram la baitza....

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

ma bucur ca e totul ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI IERI

Bianca mersi de raspuns
jasmine si bb, asa e, nu e gras andrei...nu ma mai plang pt ca decat sa pape prea putin mai bine mai mult...sanatos sa fie

vali mersi de intrebare....si mda tot avem pb cu kk

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Vreau sa-ti spun ca de cand ii dau sucul de morcov cu mar, am probleme cu Matei la urmatoarea masa de lapte, adica mananca cu mult mai putin decat mananca el de obicei. Mateiul meu e f f mancacios, dar sucul asta ii cam taie pofta de mancare. Nu stiu daca se intampla asta si la ceilalti copii, dar la noi asta e situatia.

quote:
Originally posted by SufletDInger

La multi ani pt bebeii sarbatoriti ieri si azi.

Am o problema. Simt ca ma lasa nervii. Nu mai stiu ce sa fac. Alexiss nu mananca ziua. A mancat aseara la 12 - 140 ml, dimineata la 6 - 110 ml, la 9,30 - 70 ml si acu la 15 - 100 ml, nan1. Mananca foarte putin, el nu e mancacios, manca mai bine cand i-am dat polyvital timp de 3 saptamani. Am incercat sa-i dau mai des, dar urla cand ii pun biberonul in gurita. Ma gandeam sa-i dau maine pt prima data suc de mar, poate o sa aiba pofta de mancare. Nu stiu dc zic prostii, dar chiar nu mai stiu ce sa mai fac. Ma simt de parca as fi cea mai necunoscatoare mama a problemelor copilului sau. Uneori vad ca ii e foame si nu vrea sa manance sau asa cred eu. Nu vrea ceai, bea la 5 zile si asta foarte putin, indulcit cu glucoza, desi am incercat o gramada de sortimente. Nu bea apa. Cand le simte gustul isi face greata de zici ca cine stie ce gretos ar fi sau poate pt el chiar asa o fi. El are 3 luni si 19 zile. Ce sa fac?
Incep cu sucul?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Noi azi am fost la Kidex. Nu am fost super incantata de ceea ce am gasit acolo, dar nici dezamagita. I-am luat cateva body-uri, niste DVD-uri, o sepcuta, un set pt mancarica (castronas, farfurioara etc). Matei a dormit non-stop . Pe urma am fost in Parcul Circului. Am avut o zi super. Maine mergem in Herastrau sau Tineretului. E atat de bine cand e tati acasa.
Fetelor, maine dim vom manca mar ras cu cereale. Tare curioasa sunt cum le va primi. Va pup pe toate. ies la niste mici cumparaturi ca ne face tati ceva bun (peste in sos alb) si avem nevoie de cateva ingrediente.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy noi nu avem treaba, nici cu suculetul nici cu papica....nimic nu ii taie pofta de...laptic!! dupa maxim o ora orice ar fi papat cere lapticul!! 150 ml!!!

roxxy ce bine ca are cine sa iti faca papa....eu trebuie sa ma apuc sa prega papa....

Mergi la inceput

Dany .... stai linistita ca Andrei nu e gras... e un bebe frumos de bagat in reclame ... si daca tu te plangi eu ce sa zic.La 4 luni Raul avea 8 kg

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Noapte buna... de la noi... am intrat sa semnam condica.... merg sa ma pregatesc de o iesire in oras

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by popbianca

La multi ani si lunite inainte tuturor sarbatoritilor!
Crisva,foarte draguta micuta!faine pozele...pe Ana trebuie incet incet sa o obisnuiesc in scaunul de masina ca tare mai protesteaza cand vreau sa o asez acolo,se incoarda si nu-i chip sa o mai indoi sa o pot pune,desi va trebui sa o fac cumva sa-i placa ,ca noua la parinti ne plac drumurile
creem,analizele sunt relativ bune,,mai multe sunt la limita max.,Ca e mai mare(val max.10,8-ea are 11,o1),trombocitele , rdw,VSH e la lim . minima
culmea ,acum nici dr.de fam nici pediatra nu rasp. la tel
micuta are acum eczema pe picioruse-trebuie sa schimb laptele...vreau topfer...dar nu se gaseste decat la oradea,dar asta e ,mergem intr-o plimbare pana acolo

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

si Maria are eczeme in spatele genunchilor si la coate.
Poate sa fie de la lapte?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Aralia, imi pare rau... of, cand va vad cum va chinuiti sa alimentati bebelinele...poate ca fetele s-au facut mari si vor sa se emancipeze... ce stiu eu... si nu mai vor nici tzitzi, nici binbe... ci mancare adevarata... de bebelusi, fireste...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput