Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ecaterina, sa nu ma bati, ca e doar o idee, poate o sa ti se para stupida: poate incerci sa-i dai cateva lingurite de suc de portocala, facut de tine, proaspat... vezi cum reactioneaza, daca le accepta... ca vitamina c din porto face si pofta de mancare... sa nu dai cu rosii... dar cazurile disperate cer masuri disperate...of

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SufletDInger

La multi ani pt bebeii sarbatoriti ieri si azi.

Am o problema. Simt ca ma lasa nervii. Nu mai stiu ce sa fac. Alexiss nu mananca ziua. A mancat aseara la 12 - 140 ml, dimineata la 6 - 110 ml, la 9,30 - 70 ml si acu la 15 - 100 ml, nan1. Mananca foarte putin, el nu e mancacios, manca mai bine cand i-am dat polyvital timp de 3 saptamani. Am incercat sa-i dau mai des, dar urla cand ii pun biberonul in gurita. Ma gandeam sa-i dau maine pt prima data suc de mar, poate o sa aiba pofta de mancare. Nu stiu dc zic prostii, dar chiar nu mai stiu ce sa mai fac. Ma simt de parca as fi cea mai necunoscatoare mama a problemelor copilului sau. Uneori vad ca ii e foame si nu vrea sa manance sau asa cred eu. Nu vrea ceai, bea la 5 zile si asta foarte putin, indulcit cu glucoza, desi am incercat o gramada de sortimente. Nu bea apa. Cand le simte gustul isi face greata de zici ca cine stie ce gretos ar fi sau poate pt el chiar asa o fi. El are 3 luni si 19 zile. Ce sa fac?
Incep cu sucul?

sufletdinger, ce i-am scris ecaterinei iti spun si tie... ah, si daca nu vrea bibe incercati cu lingurita...

Mergi la inceput

sau... ia incercati laptic cu lingurita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by creem

Aralia..offf...si a ta face fite? DAca te mulgi si ii dai cu bibe papa lapticul tau? Ca poate e o soluti etemporara cat mai ai laptic. Banuiesc ca pe multe ne paste intarcarea precoce, dar asta e...bine ca exista lapte praf.
A mea s-a trezit dimineata la 6 a supt foarte putin, a adormit, s-a trezit la 8 s-a jucat la 9 a mai supt putin a adormit, s-a trezit si a facut kk, am schimbat-o si a mai supt putin pe la 11.30 si a adormit iar...cand i s-o face foame tare la pranz o sa incerc cu milumil (l-am convins pe sot si mi-a cumparat o cutie). Sper sa pape mai bine decat nan.

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Am o pompa de la Chicco si e cam proasta...n-am reusit niciodata sa mulg mai mult de 50 ml, si aia cu dureri crunte...
Acum suge, dar dupa ce a urlat 15 min de parca o omorai...dar e semiadormita, poate de asta suge asa de bine.
Vad eu ce fac, parca i-as mai da pana la 6 luni, daca vrea si ea...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

creem imi pare sincer rau pt tot ceea ce tragi Doamne ajuta am sa ma rog pt fetita ta! eu sunt crestina! Ai vorbit cu medicul ce spune???nu-ti da nici un sfat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

GAby..Medicul are impresia ca exagerez si sa o las in pace ca o sa manance ea cand ii e foame! Si in nici un caz sa nu i schimb laptele!
Dar luni cred ca o ma merg la un altr medica daca situatia nu se imbunatateste...am impresia ca trebuie sa fac ceva si nu stiu ce.
Am inteles ca uni copi papa mai bine lapticul cu cereale..o sa incerc si varianta asta.
Jasmin...nu e o ide rea cu sucul de portocale, dar ea face kk cam subtire si mi-e cam teama.
Aralia am si eu pompa de la chico si intr-adevar nu trage deloc, eu mai am inca trei de la alte firme, cea de la avent e cea mai buna. DAr poate ca n-o sa fie totusi nevoie si o sa suga fetita ta direct din san

Pupicei la toate fetele, la toti bnebeii!
Ma duc sa mai incerc, poate poate...

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna mamici!!!
noi azi toata ziulica am stat pe afara!! a fost asa frumos. am iesit in tricou!!

offf fetelor cand vad cat va stresati si ce probleme aveti cu papa, la noi e tocmai invers : de abia am reusit sa ii mai scot o masa!! ea are 5-6 mese pe zi de cate 150-180 ml, iar seara 210 ml +cereale. pe langa laptic papa si mancarica!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank ce faci??? tragi chiulul?? sunteti bine???

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Multumesc Crisstiana si Sorina de raspunsuri!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

stefi sa-mi bag picioarele ca...imi spune de 15 mii de ori sa bag passord si eu l-am pus si-mi spune ca nu e bine...si am incercat de ma las la mana mea....uffff ca m-au luat nervii rau

Mergi la inceput