Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multumim de compliment Ellenuta dar cine i ca Eva cu tortuletul ala frumos era pt implinirea primei luni asai???
adevarul este ca avem numai clopotei frumosi,de cand stau si citesc capitolele p[irdute si vad poze ,nici nu stiu cui sa i spun felicitari pt bebelusul frumos pe care il are .....sunt niste scumpi si atat de gingasi exact ca niste clopotei ......Sara a fost botezata de moasa BULGARAS in timp ce eu nasteam sa pornit o ninsoare iar in momentul in care mia aratat-o mia spus "uite d-na ce bulgaras frumos ai"...doc a inceput sa rada si spunea ca d-na nici nu stie ca afara ninge ....chiar nu stiam....nu mai stiam nimic atunci.....decat ca o am pe Sara mea
va pup pe totii clopotei si pe mamicute......ma duc la baita,poate ma mai intorc daca nu ....pusi


Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gagici , retinut treaba cu Gavisconul , deci 14 bucati . Eu am sa trimit 20 . Transportul costa 1,50 euro/kg . Deci ala e o nimica toata . Cu banii : prima transa ... moka , data viitoare , ca sigur o sa mai aveti nevoie cateva dintre voi , va dau un numar de cont si cand se aduna o suma mai serioasa , ne socotim . Ok ?

In alta ordine de idei Miri e betoooooooooooooon ! O femeie frumoasa in draci , picanta , vorbareata . I'm in looooooooove !

Iar Sacha e un umflat cuminte foc , manca-l-ar mama de dodolots . N-a zis nimik cat a stat cu noi , ba a dormit , ba a gangurit in sinea lui acolo in maxi cosi . L-a carat tati al lui ca pe sacul de cartofi peste tot . El n-avea nimic impotriva !

Vin acusi si pozici cu noi zuzele doua bucati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Alina023 , multumesc mult pt. sfaturi. Ai mare dreptate , parsiva rau conjunctivita...deja apare si la celalalt okishor. Cred ca o mananca , mititica de ea...tot incearca sa se intoarca cu fata in jos , se scarpina , scanceste. Sper din toata inima sa treaca repede.

Virgo , m-ai facut curioasa de mor...baga repede pozele alea.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim frumos pentru urari. pupam toti clopoteii si pe mamicile lor.
am fost la Kidex, ne-am intalnit cu bebe C care este un frmos si un cuminte si cu mamica lui care arata fff bine, nici nu zici ca are bebe mic.

am cautat leagan pt.bebe dar nu am gasit si pentru bebe de 2 luni, asa ca mai cautam pe net.
vreau sa va cer si voua parerea, sa-mi spuneti intre modelele acestea care ar fi mai bun

http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1197

http://www.magazine-online.ro/dana_zbranca/-sezlong-balansoar/sezlong-balansoar-girafa--110608

http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1551





Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare


odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Alina023 , multumesc mult pt. sfaturi. Ai mare dreptate , parsiva rau conjunctivita...deja apare si la celalalt okishor. Cred ca o mananca , mititica de ea...tot incearca sa se intoarca cu fata in jos , se scarpina , scanceste. Sper din toata inima sa treaca repede.

Virgo , m-ai facut curioasa de mor...baga repede pozele alea.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta




O sa bage Miri poze . Ca la mine nu mai merge Photobucket , nu stiu de ce . Probabil din cauza conexiunii mi-e restrictionat site-ul ala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helaaaaaaaaaaaau!

zice ca am fost azi la marea nordului in olanda. zice, c-am vazut-o printre blocuri, ca nu era interesanta. ca noi ne-am dus s-o vedem pe virgooooooooooooooooooooo! mah, fetelor, va zic io, ca de va pune pozele... picati pe spate! pe bune: ea si cazimir, in viata vietii mele n-am vazut asemenea priviri si asa o complicitate! ma roade invidia si ma itnreb intr-una, da gogu' meu de c enu se uita asa la mine? dar imi raspund: ca as face atac de cord la fiecare alaptat. nush cu rezista virgo... dar e vizibil si irevocabil topita de cazimir!
una peste alta, fu o dupa-amiaza lunga, dar frumoasa! de fapt prea scurta, dar :repetir peste 3 saptamani:)))


ellenutsa, stancutsa , gatta si cine isi mai pune problema dormitului pe burta: indrazniti! pe la 6 luni se vor intoarce d emuuuuuuuuuuuuuult singuri pe burtica, dar daca nu ii puneti de acum, sa faca exercitii de intarirea muschilor spatelui... o sa fiti dezamagite mai incolo si lor le va fi foarte greu. si nu in somn. nu ii suciti pe burta in somn... puneti-i treji: se zbzat, se mornaie, dar vor ajunge incet incet sa-si dea seama ca oaaaaau! ce frumoasa e perspectiva pe burta!

stoisor, uite, ca sa vezi ca se intampla si altora, azi, acu seara, gogu a baut lapte praf! stii de ce? din egoism. a ras de la mine un san, si apoi... i-am dat un bibe de "formula" - ce aiurea suna, ca sa doarma. s anu mai planga de regurgitari. si sa pot sa stau si eu intinsa, sper.

gatta, te contrazic cu laptele: nu toate variantele de lapte s epotrivesc tuturor bebeilor si nu in permanenta. adica, daca nu mai vrea un laptic bebele, trebuie schimbat. cautat gustul ideal. deci nu-ti fie teama sa schmbi daca ti se pare ca ar fi mai bun un altul.

stancuta, da, de cand sunt expusi la soare, crema de pielicica.

muuuuuuuuuuuuuah!


miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Mda , numa' la soriciul meu cel gros merge "dialogul" cu pricina . E crima si pedeapsa . Se uita fix in ochii mei , parca ar baga in el cine stie ce licoare , nu un banal lapte de mama .

Si sta la pupacit ca motanul la scarpinat , nu altceva . Ati murit de inima .

Revenind : cioara mamii-i papagal , nu !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

poze cu virgo et co.

http://community.webshots.com/album/562933349QgwqgT

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna seara!

Gatta, of, imi pare rau ca la voi problemutele se tin lant... Cat despre Vigantol... Nu trebuie sa te "stick to" cele 2 picaturi, fiecare bb e unic, noi nu mai luam, ca ni se inchide fontanela prea repede... Daca Sara mica are fontanela mare sau, Doamne fereste, tendinte de rahitism, eu zic sa ii dai 3 picaturi, una in sus in jos... Sa nu se vada efectele negative mai tarziu! Toxicitatea apare la doze mari... Sunt bebei care iau si 4 picaturi si n-au nimic. Insa treaba cu "dupa 1 an, 4 picaturi" mi se pare fortata. Am citit destul despre Vigantol, zic eu, si majoritatea mamicilor au fost sfatuite sa le dea bebeilor numai in lunile cu R (septembrie, oct., ... martie, aprilie. stop.) - cele friguroase, dupa un an numai unii bebelusi mai primesc 2 picaturi... 4 mi se pare exagerat...
Cat despre limbuta - daca esti sigura ca e micoza (candidoza, cel mai frecvent), se da cu glicerina ne-boraxata cu stamicin sau nistatina... O gasesti la farmaciile care prepara. Badijonezi cum au spus fetele. Dar tre' sa te tii de treaba. La fel si cu ochisorii, si sa ii stergi cu comprese diferite... Ai mare grija, se sterg de la coltul exterior spre interior si fooooarte, dar foarte usor, ca se excita si produc mai tare secretie d'aia... Noi ne-am chinuit mult, ca eram eu disperata si il stergeam non-stop... Ii iritam mai rau. Pana cand m-am plictisit si i-am dat direct numai picaturi si in 2 zile au fost gata Pupam si bafta!!!

Danonique, am vazut poze cu printisorul Albert... Nobil nume, nobila mutritza, iar tu esti o cocheta!

alinaaaaa, ce ma oftic!!!! Eu stiam ca de obicei zici "buna dimineata" la ora 13:00... Azi m-am intalnit cu mary la 12 si ceva la Kidex... Am batut expozitia pana pe la 16 si ceva... Daca stiam... Veneati si voi... Aveau la hainuteeeee... (aaaa si sa o vezi pe Dariutza mica si falcoasa... tati ei zice ca numai falcile reprezinta jumate din kg ei hihihi E o scumpa si face niste mutritzeeee... Iti vine s-o papi!) Da' sper sa ne vedem la BE. Btw, Angi, am mai zis, but of course ca o sa vina un roi de zuze si punem si de o gustarica Cu bebei, cu bebei!!! Imi frec mainile de nerabdare si frenezie!

Ellenuta, un pup pentru Eva mica si plina de personalitate!

jelimoniiiii, missed ya! Mai pune si tu poze cu Robert... Tot asa are nasucul?

Honey, verificat poze bb Andrew, care tine suzeta zici ca-i o lanterna Mare jmeker se mai face baiatul tau! Cat despre scorpioni... Pai bine, mai, da' n-aveti usi d'alea cu plasa, care se inchid singure dupa voi, ca-n filme? hihihi

stoisor, ai aparut odata cu jelimoni... Se vede ca sunteti vecine... M-am uitat la pozici, tare reusite, imi place indeosebi asta... Fetita e o dulceata mica si tu esti tare frumoasa!

Virgo... Jos palaria! Eu sunt de parere sa strangem banutii, dar foarte impresionant cum "ne faci tu cinste" cu Gaviscon Iti multumim ca simti asa frumos! Meriti privirile intense ale lui Cazimir! Abia asteptam poze cu tine si cu diva blonda hihihi!

Cat despre statul pe burtica - lui Conrad ii place tare, asta pentru ca l-am pus de la 2 - 3 saptamani. Acum mi-e cam frica sa il mai pun nesupravegheat, ca isi afunda nasucul in saltea, cautand-o in disperare pe tzitzi(el cand simte atingere pe obraz se indreapta cu fata intr-acolo si cauta de papa)... Dar! Eu nu am saltea din cocos; cine are saltea din fibre de cocos sau din iarba sa nu isi faca griji, d'aia sunt si facute asa, sa inlature pericolul sufocarii, precum si transpiratul, etc. Printre fibre se poate respira! La inceput or sa se opuna bebeii, apoi o sa le placa; ii ajuta la burtica, sa scoata gazele mai usor, sa ragaie mai usor, se incalzeste mai repede burtica si scade durerea provocata de colici, etc. Asta din experienta noastra.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Super-faine poze! Frumoase mai sunteti, ptiu! Si copilasii.... Da' vreti sa va spun un secret? Asa se uita si C. in ochii mei... Cred ca e o treaba la ochii deschisi la culoare... Sunt mai tulburatori... Pacat ca or sa i se inchida O sa se duca si ultima farama de farmec... Si nu mai dati cu , ca nu e treaba de psihologie inversa...

Revenind, tare frumoase pozele... Tare sexi esti tu, mai miri, iar virgo, tu ai o lumina a ta... Emani multa serenitate si maternitate... Norocoaselor!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput