Socant!!!
Raspunsuri - Pagina 4
anymony spune:
Mik..exact asta spun si eu...chiar nimeni sa nu o ajute...si cum sa mergi cu 60-70 la ora in coloana si in oras...din cite stiu eu acolo pe kiseleff e restrictie 60, nu chiar 50...stie cineva mai bine?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Mik spune:
Any, a zicem ca draguta de coloana oficiala ar fi autorizata la viteze care incalca regulile de circulatie, dar soferita care a comis accidentul nu facea parte din coloana oficiala, deci ar fi trebuit sa respectele regulile de trafic.
anymony spune:
era vorba de coloana de masini nu de cea oficiala...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
martie spune:
quote:
Originally posted by anymony
Martie, eu nu zic ...stiu ca de cele mai multe ori poti intra in soc, dar erau barbati aia acolo...ce naiba...si nu se poate ...din cite masini au trecut pe acolo sa nu fi fost un doctor, un asistent ceva...nu pot crede...sau macar cineva care sa stie ceva reguli de prim ajutor...erau mult prea ocupati sa tina pasul cu coloana de masini..ca deh...ar fi blocat circulatia...si graba zilnica..intr-un Bucuresti sufocat de masini...Macar unul din citi erau sa fi fost instare as ajute...
Eu cred ca situatii din astea te intaresc...si poti face ceva...
Si eu am trecut pe linga accidente cu victime, dar deja era ambulanta, am trecut si pe linga accidente usoare, cu raniti usor...si aici am oprit...cred ca oricine ar face asa...dar se pare ca sunt cazuri cind regulile nu se potrivesc...
Da, asa este, absolut groaznic ce s-a intamplat, acum imi dau seama ca unii chiar stateau cu mobilul si o filmau pe biata fata in agonie. Si Lady are dreptate, soferita nu parea nicicum afectata, in timp ce fetita aia era aruncata si abia mai gafaia pe pamantul reavan din scuar.
Cred ca abandonez si sa mai citesc subiectul asta, va dati seama sa fii parintele acelei fete si sa vezi imaginile astea.
gonghy spune:
Dooooamne nu pot sa cred ce am vazut.
Io ii bagam mana in beregata la fandosita aia si o treceam pe lumea ailalta sa fi fost in locul parintilor acelei fete.
20 de ani.......avea toata viata inainte si i-a fost curmata de o idoata calma de zici ca o trecut peste o creanga din copac nu de parca ar fi lovit o fiinta umana.
Da cum naiba de o-r lasat-o militzienii sa isi mute rabla de la un asa accident grav.......nu tu politie in jurul masinii,sa o ia pe idioata la intrebari....sa faca masuratori....pai cum -u sa fie la asa eveniment "ne/important" pt ei........cand erau mai preocupati de coloanele oficiale si de bunul mers al traficului......in timp ce fetita asta isi dadea sfarsitul pe marginea drumului??????
Si cucoana asta o sa scape basma curata......ca doar e full de relatii dupa cum am citit si articolul....io pariu ca nu o sa o vad pe la puscarie in zeghe
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Tot io ca nu ma pot abtine.
Era TRECERE DE PIETONI in locul unde a traversat copila asta,asa spuneau in reportaj.
Pai daca nici pe trecerea de pietoni nu mai poti sa treci atunci pe unde,prin aer??
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
AVoogt spune:
Mircea Badea ... socat, vorbeste despre accident :
http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=16591&type=show&item=10
ChVoogt
ile77 spune:
IDIOTII AIA DE POLITISTI DE PRIMUL AJUTOR AU AUZIT???????????
SINT ATIT DE REVOLTATA INCIT NU MAI AM CUVINTE
CUM E POSIBIL SA LASI O PERSOANA SA ZACA ASA PE TROTUAR FARA SA II DAI PRIMUL AJUTOR PINA LA VENIREA AMBULANTEI??????
UFFFF, DOAMNE.......
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Dariela spune:
Este strigatoare la cer indiferenta tuturor - a politistilor, care nu si-au parasit locul de unde dirijau circulatia ("dar au actionat conform normelor in vigoare"), a "doamnei" care comisese accidentul dar spunea linistita ca n-a mers decat cu 60-70 la ora si n-a miscat un deget sa-si ajute victima, dar si a pietonilor si celorlalti participanti la trafic.
Si apropo de coloane oficiale, eram intr-un mare spital bucurestean cand onor'Tariceanu a venit in vizita si toti pacientii veniti la consultatii au fost fie scosi afara, fie impinsi in afara zonei prin care urma sa treaca!
dariela
grenouille spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Tot io ca nu ma pot abtine.
Era TRECERE DE PIETONI in locul unde a traversat copila asta,asa spuneau in reportaj.
Pai daca nici pe trecerea de pietoni nu mai poti sa treci atunci pe unde,prin aer??
daca este politist in intersectie respecti indicatiile politistului. nu treci strada!!! este obligatia atat ca sofer cat si ca pieton!
daca politistul face semn masinilor sa treaca, masinile au prioritate.
daca avea 60-70 probabil i-a facut semn politia sa se grabeasca - eu am patit la fel azi, mi-au facut semn sa ma grabesc si aveam deja 60....
daca victima e in stare grava si netransportabila, trebuie asteptata ambulanta.
e super aiurea ce s-a intamplat. desi aiurea e un cuvant nepotrivit. e ingrozitor de trist