metode de intarcat
Raspunsuri - Pagina 6

ariana7 spune:
ariana7 spune:
FFFF Aceasi probl fara rezolvare....Ariana are un an si 10 luni,am incercat mai multe metode,ziua mai merge,mai uita,dar cand trebuie sa faca nani....didi,ea asa le zice....Vb si eu cu ea si ii zic ca e mare,ca doar bebe mic papa didi,ca e caca ,dar degeaba....Sper ca voi reusi in curand sa o dezvat:(

dandusa spune:
dandusa spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
Ooooo, bine ar fi sa se intarce singurica.Ce papa ea seara?II dai cereale?
Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
in decurs de doua saptamani am avut 3 nopti dormite cap-coada...,restul au fost cu cel mult doua treziri de tz...,aseara am avut o noapte groaznica
 ,dar asta se intampla pt ca se chinuie cu un canin altfel zic eu ca ne mergea si mai bine cu somnul,dar mititica de ea se chinuie cu dintisorii...
,dar asta se intampla pt ca se chinuie cu un canin altfel zic eu ca ne mergea si mai bine cu somnul,dar mititica de ea se chinuie cu dintisorii...seara mancam cereale cu lapte...,ii dau cereale de la nestle cu scortisoara,cu miere sau fulgi simpli...,ii prezint pungile si o intreb de care prefera...

Mamica stralucitoare
15+
 + Crinuta 1 Nov 2006
 + Crinuta 1 Nov 2006 

TOMALAVINIA spune:
TOMALAVINIA spune:
 dandusa, eu am observat ca tunci cind maninca cereale seara, se trezeste doar spre dimineata sa suga.
Eu inca ii dau cereale ptr bebelusi, tot de la Nestle.Citeodata o vede pe cea mare ca maninca cerele si cere si ea.
Laptele meu a scazut, dar ea tot prefera sa stea la san...si daac il suge doar, pana adoarme..... si incearca sa dormi cu ea, sa te odihnesti un pic.
si incearca sa dormi cu ea, sa te odihnesti un pic.

TOMALAVINIA spune:
TOMALAVINIA spune:
 ariana7, sa iti traiasca Ariana.
Offf, cred ca pe masura ce trece timpul si cresc, e mai greu sa ii intarci....
La mine functioneaza ceaiul de musetel, beau cam 1 l pe zi.Nu stiu daca a schimbat gustul laptelui,findca Cristina il bea asa cum e.
Citeste si ce au mai scris fetele in paginile anterioare, poate te ajuta. si crestere mare!
si crestere mare!

TOMALAVINIA spune:
TOMALAVINIA spune:
quote:Si eu beau ceai de musetel, ce am observat e ca a scazut lactatia.Ea suge, nu se stramba la gustul laptelui.
Originally posted by dariana
Darius este unul dintre cei madi pasionati copii de tzitzu. Suge ziua, seara, noaptea, de cate ori nici nu mai are rost sa numar pt ca este clar un moft si nu e vorba de foame, cum vine la mine in brate cum vrea sa suga. Noaptea la fel, se trezeste de nenumarate ori. Am trecut si eu prin faza in care credeam ca nu imi mai doresc sa il intarc si ca ma impac cu ideea de a-l lasa sa se bucure de tzitzu pana cand va renunta singur, insa vad ca nu e chip si cred ca ne va fi din ce in ce mai greu. Asa ca de aseara, vazand ce ati scris si voi, m-am apucat sa beau ceai de musetel...doar doar se strica gustul si nu o sa mai vrea insa pana acum vad ca nu e nici o diferenta. Mai incerc vreo 2 zile si daca nu da roade voi fi nevoita sa aplic metode mai putin placute fiindca e deja mare si sincer nu ma mai impac cu aceasta situatie. Daca mai stie cineva si alte metode va rog sa postati aici pt ca ne-ar fi de un maaare ajutor.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)

Sa vedem peste vreo saptamana....

dandusa spune:
dandusa spune:
 Dariana,Ariana,
cum am mai spus,intarcatul mi s-a parut cea mai grea situatie prin care am trecut de aproape 31 de ani incoace...,nu stiu ce sfaturi sa va dau,nu sant deloc in masura,daca ati chestiona cateva babe ar zice ca-s dusa ca inca mai alaptez... ,dar efectiv nu am simtit ca sant pregatita sa-i iau ceea ce ea iubeste cel mai mult...
,dar efectiv nu am simtit ca sant pregatita sa-i iau ceea ce ea iubeste cel mai mult...
dupa ce am cautat iesire din labirintul in care ma aflam...,am realizat ca de fapt nu vreau s-o intarc...
mi-am scos din cap planurile pe care le faceam cu sotul meu,mi-am pus doape de urechi pentru cei autostiutori,mi-am impus sa-mi urmez instintul,m-am rugat la d-zeu sa aibe grija de puiutul din burtica...si am continuat drumul...
de atunci si pana acum am inregistrat progrese vizibile...,copilul meu  a dormit pentru prima data in 18 luni de zile 3 nopti cap-coada...,acum se trezeste de max 2 ori/noapte...,toate astea ma duc la gandul ca se pregateste intarcarea...,a descoperit somnul cel dulce de noapte...,cu voia caninilor ,binenteles
stiu cum este sa te trezesti de nspe' mii de ori/noapte...,stiu cum este sa nu mai poti...,va inteleg din tot sufletul...
daca voi credeti ca asta este solutia,sant alaturi de voi si sper din suflet sa gasiti calea potrivita pentru amandoi...
Mamica stralucitoare
 15+ + Crinuta 1 Nov 2006
 + Crinuta 1 Nov 2006

dandusa spune:
dandusa spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
dandusa, eu am observat ca tunci cind maninca cereale seara, se trezeste doar spre dimineata sa suga.
pai mie asta mi se pare un prim pas,urmeaza-l...,dai sa pape cereale in fiecare seara,se pare ca-i tin de foame...

la Crinuta am observat o chestie...:
daca se trezeste sa suga peste noapte,dimineata trezirea o avem pe la 8-9...,DAR daca nu se trezeste sa suga peste noapte(am avut 3 nopti
 ),da trezirea la 6-7...
),da trezirea la 6-7...in ambele cazuri primul lucru pe care il face(dupa spalatul pe ochi/dinti),cere papa...
 ,deci laptele de peste noapte chiar ii tine de foame,nu-i doar supt de alinare,de adormire...,cum credeam...
,deci laptele de peste noapte chiar ii tine de foame,nu-i doar supt de alinare,de adormire...,cum credeam...cu toate ca a scazut lactatia...,o tzaraaaa tot mai este...
 ,de ajuns cat sa-mi faca copilul fericit
,de ajuns cat sa-mi faca copilul fericit
Mamica stralucitoare
15+
 + Crinuta 1 Nov 2006
 + Crinuta 1 Nov 2006 

TOMALAVINIA spune:
TOMALAVINIA spune:
 dandusa,ca bine zici:  sa faci copilul fericit  .Si Cristina mea e asa de fericita cind vede sanul.Ba vrea pe amindoi deodata sa-i descopere: unul sa-l suga si altul sa-l simta in manutza....
Va pup si va doresc multa sanatate!

dariana spune:
dariana spune:
 Lavinia, eu intelesesem ca ceaiul de musetel este bun pt schimbarea gustului, nu ca ar scadea lactatia, sau am inteles eu gresit?
cat despre tzitzu, asa si Dari, dintr-unul suge si cu celalalt se joaca in acelasi timp, dar eu sincer m-am cam saturat de chestia asta, pt ca si pe strada daca il iau in brate el incearca sa ma traga de tzitzu. Si bineinteles, nu e singurul motiv pt intarcat, dar la varsta lui (un an si 9 luni) e deja cam maricel, plus ca nici nu prea mananca mancare din cauza asta pt ca se umfla in burta cu lapte, ceea ce ii da senzatie de satzietate, dar de fapt nu cred ca mai e asa hranitor pt el. Ideea e ca noi peste o luna si ceva mergem la radi, apoi in august eu la serviciu si ar trebui sa cam incheiem. Dari al meu oricum, nu da nici un semn ca s-ar apropia momentul sa se intarce singur, ba din contra, parca din ce in ce devine si mai atasat de tzitzu...
dandusa, multumim pt sustinere, am trecut si eu prin clipele acelea cand ma gandeam ca ii fac un rau luandu-i baiatului iubirea cea mare 'tzitzu', momentele astea au  tot alternat cu cele in care imi venea sa il imping de la san ca nu mai puteam suporta, acum am ajuns la concluzia ca, in ciuda faptului ca o sa suferim un pic (mai mult!) amandoi vreo 2 sapt, a venit momentul sa renuntam, ne mai lipseste doar hotararea aceea sa spunem 'gata azi spunem stop', asta din pricina oboselii si a groazei de reactia de dupa. off, la jumatatea lui iunie plecam in concediu si as vrea sa il iau deja intarcat daca s-ar putea
mai asteptam inca sfaturi de la mamicile victorioase

dariana spune:
dariana spune:
 am citit si eu mai cu atentie si acum am observat ca ceaiul tre sa fie neindulcit si ca are dublu efect
o luam de la cap