Summit-ul NATO
Raspunsuri - Pagina 8
loryi1974 spune:
Acei moderatori titrau si tipau ca fiecare roman trebuie sa suporte 700 euro pentru aceasta reuniunea,ceea ce ducea la un rezultat bulversant daca aveai curiozitatea sa faci un calcul simplu.Bugetul declarat este de 26 milioane de euro cu care nu se schimba fundamental nimic in Romania si o parte din ei se intorc la buget prin impozite si taxe platite de furnizorii Summitului.Cu 26 mil.de euro nu schimbi sistemele de sanatate sau invatamant putrede,nu dai gaura in buget,asta este doar demagogie.Gaura in buget au dat altii dupa 1989 care acum sunt onorabili oameni de afaceri sau politicieni.
Eu nu te pot lumina ca nu sunt far si informatii gasesti printr-o simpla cautare pe internet.Doar ca trebuie sa le filtrezi un pic.
O problema mi se pare actiunea militienilor de ieri impotriva unor tineri probabil idealisti.Prea multi mascati pentru o mana de copii.
cl spune:
Ba, pardon, demagogie curata este sa afirmi ca Romania are avantaje din toata chestia asta! Care-s alea, eu tot n-am priceput (poate doar ca dam niste ganduri unor teroristi...adevarate avantaje...). Cat despre banii cheltuiti, numai o mica parte se intorc inapoi. Si da, cred in continuare ca acei bani puteau fi cheltuiti mai cu cap: invatamant, sanatate etc. Era un inceput. Si conta! Dar mai bine deloc, nu?
Vic, , da mey, dar sunt atatia care nu au liber si nici nu pot sa-si ia. Macar n-au inchis astia toata sandramaua... Si inca ceva: cand o iesi usturoiul ala, sa-mi dai si mie un fir, te rog.
viviana spune:
Oricum sunt multi cei de pe aici care cred ca si-ar dori ca ceva sa nu mearga bine doar ca sa arate ca au avut dreptate.
Nu noua celor care ne place ce se intampla aici trebuie sa ne cereti socoteala asupra avantajelor din chestia asta. Trebuie doar sa va uitati la televizor, sa cautati pe net si sa urmariti cu atentie niste stiri.
Insa, nu uitati, este foarte important sa alegeti un canal de stiri sau un ziar neutre.
Iar in ceea ce priveste suma de 25 milioane euro, este o suma foarte mica chiar si pentru nivelul economic al Romaniei. Poti sa o iei si asa: 5 milioane de angajati romani (nu stiu poate sunt mai multi angajati, platitori de taxe si impozite) sa zicem ca platesc 5 euro /luna taxe si impozite.
asta ar veni in jur de 180.000 lei vechi pe luna. Contribuie cineva dintre voi cu atat de putin?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Guestus spune:
25 mil sint cheltuielile directe...ca daca incep yo acum sa adun citi au avut liber fortat ...cite firme private au inchis pravalia...cite zboruri au fost anulate...iese mult mai mult. Pariu?
cl spune:
Viviana, fara suparare , noi inca nu avem un spital de oncologie pentru copii. Oare ce se putea face pentru asta cu cei 25 de milioane de euro??? Daca merge bine sau nu summitul lui peste, zau daca imi pasa sau ma afecteaza in vreun fel. Am spus ce ma deranjeaza si nu ma mai repet. Iar la faza cu 5 euro pe luna, ei bine, vreau ca acei 5 euro sa se duca pe ceva de care avem nevoie, nu pentru fudulie.
viviana spune:
Nu fac pariuri.
Pierderile sunt aceleasi ca atunci cand ai liber de paste, craciun, etc. Mai putin cele ale companiilor aeriene. Dar ele se scot taman in zilele de sarbatori nu? Deci sunt niste pierderi calculate si recuperabile.
Cl poti da cei 5 euro daca vrei la SMURD. Nu este vorba de fudulie ci de viitorul politico-economic al Romaniei.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
sirimie spune:
Chestia cu "factura Nato" e un titlu dintr-un ziar aici
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
quote:
Originally posted by cl
Ba, pardon, demagogie curata este sa afirmi ca Romania are avantaje din toata chestia asta! Care-s alea, eu tot n-am priceput (poate doar ca dam niste ganduri unor teroristi...adevarate avantaje...). Cat despre banii cheltuiti, numai o mica parte se intorc inapoi. Si da, cred in continuare ca acei bani puteau fi cheltuiti mai cu cap: invatamant, sanatate etc. Era un inceput. Si conta! Dar mai bine deloc, nu?
Vic, , da mey, dar sunt atatia care nu au liber si nici nu pot sa-si ia. Macar n-au inchis astia toata sandramaua... Si inca ceva: cand o iesi usturoiul ala, sa-mi dai si mie un fir, te rog.
Avantajele sint de imagine. E similar cu proiectele alea de publicitate si brand de tara, pe care le huleste toata lumea si care costa o gramada de bani, de genul Fabulous Spirit.
Si de ce? Pentru ca televiziuni din toata lumea dau imagini cu Bucharest si pomenesc de Romania. Si daca vor fi "decizii istorice" o sa "ramina" in istorie. Si multe altele..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
cl spune:
Simona, uh, vezi la subiectul celalalt ce imagine: caini, nu ecusoane la timp, nu casti, nu sonor, tineri batuti de militia romana (si astia mai au pretentia sa schinmbe mentalitatile romanilor: sa nu-si bata copiii!!!)etc... Parerea mea este ca summit-ul asta e o palarie prea mare pentru capul nostru (si inutila ). No, asta e... In final (regret, nu pot sa fac urari ca pentru Paste: "summit fericit!"), va urez sa aveti o zi buna.
dana d spune:
Ba e si fudulie dar mai mult "pupincurism"... din nefericire asa sunt si au fost mereu mai marii nostri incepand cu Ceausescu si continuand pana la Basescu.
Problema e ca nu e numai pierdere economica, asta nu e atat de importanta cum mi se pare mie amenintarea Rusiei. Astia sunt o mare putere iar Putin nu e un om echilibrat pe a carui ratiune sa te poti baza. Pe asta daca il apuca nervii si nu-i mai e de ajuns santajul cu gazul, petrolul sau cu ce ne mai shicaneaza in prezent, se pune pe noi cu bomba ca singuri ne-am bagat intre ei si Americani si mai facilitam si invitarea Ucrainei si Georgiei, asdica sa le scoata de sub autoritatea Rusiei si asta s-ar putea sa-l zgandere cam tare pe Putin..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA