Summit-ul NATO

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Claudia, sint si disfunctionalitati bineinteles. Dar depinde de unde te uiti. Atentia ar trebui sa fie pe mai mult pe oficiali si deciziile lor.

Mai e un avantaj, Romania poate sa isi faca "relatii" internationale cu ocazia summit-ului, fiind gazda si primind atit de multi "musafiri". Expertii gasesc si alte avantaje, eu nu sint expert.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Am mai gasit un avantaj: Bursa a urcat miercuri cu 1,22% si se asteapta ca saptamana viitoare sa se vada efectele benefice ale summit-ului NATO

"Probabil ca vor intra pe piata romaneasca mai multi investitori straini, cu atat mai mult cu cat evolutia din ultimele trei luni a fost foarte slaba si preturile sunt atractive. S-au simtit intrari de investitori straini si azi, dat fiind ca bancile au facut volume ceva mai mari, ca si companiile petroliere si cele farmaceutice. Se stie ca acestea sunt preferate de investitorii straini, romanii preferand mai ales investitiile speculative", a spus acesta.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cum frate creste bursa ca e sedinta nato la bucuresti?...asa spui ca 1000 de gaini au facut un record 10 000 oua ieri la crevedia....tot din cauza Nato.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by cl

Simona, uh, vezi la subiectul celalalt ce imagine: caini, nu ecusoane la timp, nu casti, nu sonor, tineri batuti de militia romana (si astia mai au pretentia sa schinmbe mentalitatile romanilor: sa nu-si bata copiii!!!)etc... Parerea mea este ca summit-ul asta e o palarie prea mare pentru capul nostru (si inutila ). No, asta e... In final (regret, nu pot sa fac urari ca pentru Paste: "summit fericit!"), va urez sa aveti o zi buna.

Da,summit-ul asta e o palarie cu boluri largi care ne cade pe ochi.Dar nu ne-am cumparat-o noi.Ne-a fost oferita de marile ´´case de moda´´ ca sa zic asa....

Vrem nu vrem,trebuie sa o purtam.Este vorba despre politica si putere aici.Nu merge asa usor cu ´´pe mine ma enerveaza ca s-au inchis gradinitele´´
Suntem si noi o veriga importanta in lantul NATO.Avem o pozitie strategica,numai buna de facut baze militare.

Am vrut sau nu,iata ca suntem membrii in aceasta alianta.Ne trimitem trupele unde ni se spune,ca e alianta militara.
Si noi la randul nostru,daca ne pregatesc de exemplu rusii ceva,vom avea suport militar din partea nato.

E un fel de ´´o mana spala pe cealalta´´.Si fiind o tarisoara relativ mica,aveam nevoie de ´´palaria´´ asta.
Daca nu ne aliniem,ne mananca altii cu fulgi cu tot.

PS. voi chiar credeti ca romanii au organizat securitatea NATO de anul acesta?Credeti ca ei au elaborat planurile de culoare unice si reguli care mai de care?
Sa fim seriosi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Cum frate creste bursa ca e sedinta nato la bucuresti?...asa spui ca 1000 de gaini au facut un record 10 000 oua ieri la crevedia....tot din cauza Nato.

Nu creste Guestus,nicio bursa.
Am mai citit articole similare,dar e vorba doar de specula presei,care considera ca in 2 zile de summit ajungem si noi un prima linie a burselor mondiale.

Investitori straini au fost si vor fi.
Asa ca probabilitatea unei cresteri semnificative este,dupa cum se vede,doar PROBABILA.
Ei,probabil voi castiga si eu la loto....

Dom´le cum nu ne da pace fuduluia si ce visatori suntem noi,asa in general...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by dana d
Astia sunt o mare putere iar Putin nu e un om echilibrat pe a carui ratiune sa te poti baza. Pe asta daca il apuca nervii si nu-i mai e de ajuns santajul cu gazul, petrolul sau cu ce ne mai shicaneaza in prezent, se pune pe noi cu bomba ca singuri ne-am bagat intre ei si Americani si mai facilitam si invitarea Ucrainei si Georgiei, asdica sa le scoata de sub autoritatea Rusiei si asta s-ar putea sa-l zgandere cam tare pe Putin..

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Ba cred ca este foarte echilibrat si are o minte exceptionala:uite unde a ajuns Rusia dupa 2 mandate Putin si aminteste-ti unde era acum 8 ani Rusia;vorbesc de pozitia pe care o ocupa in lume, nu de ceea ce poate fi cuprins in capitolul general de drepturi ale omului. Daca te uiti atent, il vezi cat de sarpe este, pana si vizionomia aminteste de un cap de sarpe! Ce sa mai vorbim de miscarile calculate la milimetru, pe care le-a facut si le face in continuare! Al Iaca-cui de fost ofiter KGB, parca este intruparea lui Petru cel Mare!!!!!!

Mergi la inceput

Io cred ca e exact la fel ca atunci cind spui ca scade bursa din cauza crizei din america.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by ladyJ
...
Suntem si noi o veriga importanta in lantul NATO.Avem o pozitie strategica,numai buna de facut baze militare.

Am vrut sau nu,iata ca suntem membrii in aceasta alianta.Ne trimitem trupele unde ni se spune,ca e alianta militara.
Si noi la randul nostru,daca ne pregatesc de exemplu rusii ceva,vom avea suport militar din partea nato.

E un fel de ´´o mana spala pe cealalta´´.Si fiind o tarisoara relativ mica,aveam nevoie de ´´palaria´´ asta.

PS. voi chiar credeti ca romanii au organizat securitatea NATO de anul acesta?Credeti ca ei au elaborat planurile de culoare unice si reguli care mai de care?
Sa fim seriosi.

Uh, nu suntem o veriga importanta, n-are rost sa ne mintim. Suntem carne de tun si ni se pot folosi teritoriile si oamenii, cum vor altii. Parerea mea e ca suntem slugi.
Cat despre faza cu tavalugul rusesc peste noi si altii (cu mic, cu mare) sar in ajutorul nostru, imi dai voie sa ma indoiesc? Aia mari vor negocia, iar noi...ne vom supune. Sa dea Domnul sa nu se ajunga la asta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by ladyJ
...

Sa fim seriosi.

Uh, nu suntem o veriga importanta, n-are rost sa ne mintim. Suntem carne de tun si ni se pot folosi teritoriile si oamenii, cum vor altii. Parerea mea e ca suntem slugi.
Cat despre faza cu tavalugul rusesc peste noi si altii (cu mic, cu mare) sar in ajutorul nostru, imi dai voie sa ma indoiesc? Aia mari vor negocia, iar noi...ne vom supune. Sa dea Domnul sa nu se ajunga la asta!

Suntem o veriga importanta datorita pozitiei noastre.Pentru ei,e importanta participarea noastra.Si sa speram ca si pentru noi.

Ai dreptate,daca ne uitam in istorie ne-am luat-o peste bot de nenumarate ori,cu toate aliantele noastre.Pentru simplul fapt ca nu am avut politicieni destepti.Si pentru ca suntem coruptibili si nehotarati,pana la Dumnezeu si inapoi!

Dar nici ne ne putem permite acum sa ramanem in afara NATO.Pentru ca nu ne tine.Asa ca,jucam dupa cum ne canta altii.Asta e viata,ierarhia.
Noi nu avem puterea.Asa ca ne aliniem si noi cu cei puternici pentru a nu ramane singuri in bataia vantului...estic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Cl, scuze, dar trebuie sa corectez o parere gresita: tinerii batuti de "militia romana", au fost admonestati fizic de catre jandarmi fiindca l-au batut rau pe patronul halei (care dealtfel este cel care a facut plangere si a chemat politia) in care erau si nu vroiau sa plece astfel ca au fost scosi cu forta iar dupa toata tevatura asta au plecat de la sectia de politie (unde fusesera amendati) intr-un bar unde au iscat un alt mare scandal si iar au ajuns la alta sectie...si tot asa. Parca se mai schimba tabloul bietilor tineri agresati, nu?

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput