Summit-ul NATO

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

http://www.boo.ro/2008/03/16/sniper-position-for-rent-during-nato-summit/

luati de va dicstrati

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am fost programat azi la revizia masinii, in spatele expozitiei, am trecut dimineata si la pranz prin culoarele unice...nici o problema. Se circula normal, e doar mai multa politie pe strada. Trec salvarile fara oprelisti, nu am vazut una blocata Sigur, daca dimineata toti au vrut sa plece la aceeasi ora de-acasa, ca de obicei, si bineinteles cu masina, au facut si doua ore/km.
La inceputul subiectului am crezut ca se va glumi, dar vad ca sunt adevarate tragedii, probleme...chiar nu inteleg. Numai lume suparata. Pentru trei zile in care se schimba cateva ecuatii din rutina vietii.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

quote:
Originally posted by dodo
[
La noi a fost in 2006 summit-ul G8, care a iesit cu ceva incaierare, au aruncat citiva protestatari cu tomberoane-n politisti, pe unii i-au saltat si mai tirziu i-au amendat, pe altii i-au bagat la racoare 1-2 ani(aia mai naraviti, care erau cunoscuti ca breji, la fiecare eveniment politic mai important erau pe baricade cu proteste), insa masurile de securitate nu au fost asa aiuristice: in primul rind summit-ul s-a tinut in w/end, plecind de la premisa ca activitatile vor fi reduse si cei care stau in City in zona respectiva unde circulatia a fost restrinsa vor prefera sa plece afara in w/end decit sa se uite la politzai; a fost restrins accesul masinilor personale insa nu al ambulantei, politiei sau pompierilor, care aveau libera trecere,pietonii puteau circula nestingheriti pe trotuarul opus hotelului unde s-a tinut summit-ul, nu i-a cautat nimeni in geanta. Aia de erau protestatari au avut grija sa se "semnalizeze" singuri, erau dotati cu pancarde trompete si altele, deci de neconfundat..Ca a iesit cu bumbaceala, era de asteptat, insa politistii sint antrenati, nu trebuie sa faca simulari pe strazi cu saptamini inainte, asta e meseria lor, sa fie gata pt. orice imprejurare..

In 2006 poate a avut loc altceva acolo dar nu reuniunea anuala G8.In 2006,reuniunea anuala s-a tinut in Rusia ,la Sankt Petersburg.
Si,pentru cine se plange de ce nu se tine in weekend,uitati-va pe aceste informatii:
*G8/2007/Germania/6-8 iunie,adica fix miercuri,joi si vineri;
*G8/2008/Japonia/7-9 iullie ,adica luni,marti si miercuri.
Simularea de sambata s-a facut cu scopul de a identifica problemele.Prin urmare,s-a constatat ca a fost o tampenie treaba cu ambulantele,deci s-a revenit asupra problemei.
Restul,de ce nu se gasesc bani pentru sanatate sau educatie,este demagogie pura.26 milioane de euro nu pot schimba sistemele de invatamant sau de sanatate.Banii furati dupa 1989 in Romania de diversi oameni de bine ar fi schimbat asta pentru ca sunt de ordinul miliardelor.
Soldatii care se duc in Afganistan sunt voluntari,deci stiu ca isi asuma un risc imens pntru bani mai multi.Faptul ca,din cauza saraciei,sunt multi care isi doresc sa plece este o alta problema care deriva in parte din ce s-a intamplat in aceasta tara dupa 89.
Si asa ca o impresie :ma uit pe geam si ma minunez cat de liber este Blv.Unirii.Autobuzele circula ok pana la metrou ,masinile nu mai sunt parcate pe banda intai,unele fix in statia de autobuz dupa ce au suprasaturat trotuarele si spatiile verzi adiacente Blv.Unirii.

Corect, mea culpa, era vorba de summit-ul APEC, am incurcat borcanele. Insa ideea postarii mele era alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

APEC-UL este o organizatie economica,regionala,cu relativ putini membri,in timp ce NATO este o organizatie militara,cu trupe aflate in zone fierbinti din lume,deci o importanta tinta pentru teroristii de pretutindeni.
In plus,,in afara de 48 de sefi de state ,in Bucuresti vor fi si secretarul general ONU,presedintele Comisiei Europene si toata conducerea NATO.Plus 3500 de ziaristi,si nu de la fituici.
IN aceste conditii mi se pare absolut corect ca ,in aceste zile,Bucurestiul sa fie securizat,chiar inchis pe anumite perimetre.Asa ma simt si eu in siguranta stiind ca se iau masuri exceptionale pentru a se evita o tragedie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

APEC-UL este o organizatie economica,regionala,cu relativ putini membri,in timp ce NATO este o organizatie militara,cu trupe aflate in zone fierbinti din lume,deci o importanta tinta pentru teroristii de pretutindeni.
In plus,,in afara de 48 de sefi de state ,in Bucuresti vor fi si secretarul general ONU,presedintele Comisiei Europene si toata conducerea NATO.Plus 3500 de ziaristi,si nu de la fituici.
IN aceste conditii mi se pare absolut corect ca ,in aceste zile,Bucurestiul sa fie securizat,chiar inchis pe anumite perimetre.Asa ma simt si eu in siguranta stiind ca se iau masuri exceptionale pentru a se evita o tragedie.

nici o capitala civilizata nu se blocheaza ca apare gigi sef de stat+ala de la ONU.
si nici liber nu primeste nimeni din pacate...
ce ar fi la Tokio sa inchida aia orasu"
toate masurile de securitate imbecile sint luate in tari unde autoritatile isi pot permite sa-si bata joc de populatie.
iar aia ca vin 3500 de ziaristi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Guestus

nici o capitala civilizata nu se blocheaza ca apare gigi sef de stat+ala de la ONU.
si nici liber nu primeste nimeni din pacate...
ce ar fi la Tokio sa inchida aia orasu"
toate masurile de securitate imbecile sint luate in tari unde autoritatile isi pot permite sa-si bata joc de populatie.
iar aia ca vin 3500 de ziaristi...

Corect!

Da' io, in micimea mea sufleteasca, ma bucur ca omu' are liber si stam acasa sa plantam usturoiu'

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Primele incidente la summitul NATO au aparut miercuri dimineata, la Centrul de Presa de la Palatul Parlamentului. Jurnalistii straini prezenti in acest loc nu au reusit sa il urmareasca pe presedintele George Bush pentru ca monitoarele prezentau doar imagini de la Palatul CEC, insa fara sunet." hotnews

...au dat banii pe avion de pomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Primele incidente la summitul NATO au aparut miercuri dimineata, la Centrul de Presa de la Palatul Parlamentului. Jurnalistii straini prezenti in acest loc nu au reusit sa il urmareasca pe presedintele George Bush pentru ca monitoarele prezentau doar imagini de la Palatul CEC, insa fara sunet." hotnews

...au dat banii pe avion de pomana

Trebuiau sa se uite la tembelizor

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

CNA sanctioneaza cu somatie publica postul Antena3 pentru difuzarea de informatii eronate cu privire la contributia financiara pe care trebuie sa o suporte fiecare cetatean roman din cauza organizarii S.NATO-informatii difuzate in cadrul emisiunii "Sinteza zilei".
Se pare ca si ei au facut o inmultire simpla si i-a bulversat total rezultatul,ala cu 700 euro/cetatean*21 milioane cetateni=in jur de 15 miliarde euro ,aproape 20% din PIB-ul Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:

CNA sanctioneaza cu somatie publica postul Antena3 pentru difuzarea de informatii eronate cu privire la contributia financiara pe care trebuie sa o suporte fiecare cetatean roman din cauza organizarii S.NATO-informatii difuzate in cadrul emisiunii "Sinteza zilei".
Se pare ca si ei au facut o inmultire simpla si i-a bulversat total rezultatul,ala cu 700 euro/cetatean*21 milioane cetateni=in jur de 15 miliarde euro ,aproape 20% din PIB-ul Romaniei.

Nu inteleg de ce i-au somat? Suma era prea mare, trebuia ajustata, sau s-au speriat si ei de cit ii costa?
Sincer vorbind, organizarea unui summit de genul asta e o povara mult prea mare pt. umerii RO. Nu inteleg de se tot inghesuie sa organizeze astfel de "bilciuri", cind singurele efecte vizibile ramase-n urma sint intotdeauna "gaurile"-n buget..Si hai, te frigi odata, vrei sa iesi in fata, dar mereu? Si cam ce imbunatatiri au adus RO astfel de reuniuni? Ca eu nu le vaz...Loryi, poate ma luminezi si pe mine, ca sint ramasa-n urma, sau poate tre' sa-mi schimb dioptria?

Mergi la inceput