Summit-ul NATO

Summit-ul NATO | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu m-am saturat pina peste cap de stirile despre pregatirile care se fac pentru Summit-ul NATO, si de talk-show-urile despre ce sa asteptam noi de la NATO etc. Cel mai mult ma enerveaza stirile de la tembelizor despre ce exercitii anti turbulenti face jandarmeria si SRI, mi se par de-a dreptul ridicole. Oamenii aia ar trebui sa faca asemenea exercitii tot timpul pentru ca asta e meseria lor, de ce apar numai acuma la televizor.

Toate "exercitiile" astea sint "considerate succese". Dar sa vedem cit de succes vor avea daca o sa apara situatia respectiva, si mai ales citi ciini vagabonzi o sa apara in parcul Cotroceni

Altfel - eu abia astept sa treaca.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Doamne Simona, ce-i cu tine? Data trecuta cand fu nebunie in bucuresti erai atat de mandra, acu ce s-a intamplat?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Corect.
Si m-am saturat de atatea avioane si helicoptere peste noi ca numai in zgomotul lor ma scol si imi petrec ziua.
Si m-a apucat azi pandalia pana am ajuns la munca, deja functioneaza restrictiile de circulatie de-ti vine sa te iei cu mainile de cap cand vezi cozile de masini ... ce era aglomerat drumul de felul lui spre rahova ... dar ce va fi de aku incolo.
Abia astept sa treaca.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Pai vine Bushu,e normal sa dea peste cap Bucurestiul si sa-i pregateasca masini si elicoptere anitero care-l catapulteaza ca pe un astronaut..."Bushu astronautu " Ia sa vedeti cum o sa ceara trupe in Afganistan, ca doar nu se duce ficioru'su sa stea cu funduletu pe bomba ...inca un roman mort, tam tam taraaam ,erou se cheama , pac pune drapelul pe el si la groapa, neeext!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La Bucuresti e capitala *nebuniei* iar Ct este sora mai mica in ale *nebuniei*,de ce?Simplu marti se fac repetitii iar miercuri este oprita circulatia pe toata distanta dintre Mihail Kogalniceanu si Neptun .

De o sa trebuiasca sa ajung pe jos la recuperare,gradi va fi inchisa caci pe acolo trece Bush*caci elicopterenu exista*sa+l fi dus pe sus si pe noi sa ne lase in pace .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Doamne Simona, ce-i cu tine? Data trecuta cand fu nebunie in bucuresti erai atat de mandra, acu ce s-a intamplat?:))

Pai nu ai citit cu atentie, m-am saturat de stiri, nu are nimic de-a face cu mindria

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Si eu m-am saturat deja, desi inca nu a inceput !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

dar ce anume vreti sa faca si unde sa isi faca repetitiile fortele de ordine?dormiti linistite noaptea cind altii va pazesc impotriva actelor de terorism de orice fel?
ia mai ginditi-va in ce lume ar putea trai copiii nostri, ia mai uitati-va la imaginile de la tv din irak, afganistan etc unde explodeaza bombe si alte pericole....
hai noapte buna daca n-aveti ce face si alt subiect de discutie n-ati gasit!

m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ralcat

Corect.
Si m-am saturat de atatea avioane si helicoptere peste noi ca numai in zgomotul lor ma scol si imi petrec ziua.
Si m-a apucat azi pandalia pana am ajuns la munca, deja functioneaza restrictiile de circulatie de-ti vine sa te iei cu mainile de cap cand vezi cozile de masini ... ce era aglomerat drumul de felul lui spre rahova ... dar ce va fi de aku incolo.
Abia astept sa treaca.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

pai pentru ca in RAHOVA sunt semafoarele stricate iar politistii la culcare! de aceea toate masinile sunt blocate in intersectii si se circula abia-abia! daaaaaaaaaa.. toti polistii stau chititi pe centru, pe CULOARUL UNIC! ..... s-au plantat floricele, s-au adunat cainii si prostituatele de pe strazi, s-au pus steaguri peste tot, s-a maturat si ultimul fir de praf de langa borduri, insa toate astea numai cand ne vin musafiri de seama; oare dupa ce pleaca "NATO" o sa smulga floricelele? o sa dea drumul inapoi la catei si fetite pe strazi? o sa se ascunda toti politistii in barlogutze? lasam iar mormane de praf si gunoaie pe margine strazilor? de ce nu putem fi harnici mereu, chiar de acu' incolo, daca tot arata frumos o parte a orasului nostru? si am avut nevoie de acest imbold! NATO!

hmm... mai bine ma duc in padurice! (vorba bancului)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by karligutza

pai pentru ca in RAHOVA sunt semafoarele stricate iar politistii la culcare! de aceea toate masinile sunt blocate in intersectii si se circula abia-abia! daaaaaaaaaa.. toti polistii stau chititi pe centru, pe CULOARUL UNIC! ..... s-au plantat floricele, s-au adunat cainii si prostituatele de pe strazi, s-au pus steaguri peste tot, s-a maturat si ultimul fir de praf de langa borduri, insa toate astea numai cand ne vin musafiri de seama; oare dupa ce pleaca "NATO" o sa smulga floricelele? o sa dea drumul inapoi la catei si fetite pe strazi? o sa se ascunda toti politistii in barlogutze? lasam iar mormane de praf si gunoaie pe margine strazilor? de ce nu putem fi harnici mereu, chiar de acu' incolo, daca tot arata frumos o parte a orasului nostru? si am avut nevoie de acest imbold! NATO!

hmm... mai bine ma duc in padurice! (vorba bancului)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Corect dar nu numai de asta. La halul in care se circula si pana acum pe Rahova adauga faptul ca toti cei care mergeau spre Ghencea/militari dinspre centru si care foloseau rutele de pe langa Casa Poporului, MAriot, Izvor nu mai au decat varianta Rahova ca sa ajunga spre vestul capitalei ... asa ca de joi e nebunie pe la Cosbuc, pe ambele sensuri. Insa, ma tem ca va fi si mai rau pt ca citisem undeva ca de pe 1 sau in ziua de 2 dupa amiaza....dar nu retin exact, vor inchide si bd Regina Elisabeta si atunci cred ca vom fi toti prin pasajul spre Budapesta/filaret/trafic greu pe unde am incercat vineri seara sa "pacalesc" coloana de la Cosbuc (care incepea de la Mitropolie spre Rahova) si pe unde am dat de aceeasi aglomeratie.
A, sa nu spuna careva sa luam tramvaiul, circula mai rau ca auto pt ca de la Cosbuc nu are linie speciala ca 41, asa ca e blocat intre masini oricum.
Dumnezeu cu mila, abia astept sa se termine.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by melina34

dar ce anume vreti sa faca si unde sa isi faca repetitiile fortele de ordine?dormiti linistite noaptea cind altii va pazesc impotriva actelor de terorism de orice fel?
ia mai ginditi-va in ce lume ar putea trai copiii nostri, ia mai uitati-va la imaginile de la tv din irak, afganistan etc unde explodeaza bombe si alte pericole....
hai noapte buna daca n-aveti ce face si alt subiect de discutie n-ati gasit!

m.

dev xero ellinika...

Da` cred ca ai dreptate.Vine Bush in vizita ,se planteaza flori si stegulete da` daca "venea" ca in Irak sau Afganistan sa fi vazut atunci focuri de artificii(bombe si alte pericole...)si mai ales sa fi vazut ce va aparau fortele de ordine

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput