Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 6

Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by gusta
Carmen E acum un an era ceva acuma sincer nu mai imi sta capul la inca unu ,asta e am zis la mine s-a incheiat magazia.Ma duc sa fac unu de plastilina.
Ai grija!Si Gepetto a facut unul din lemn care la sfarsit s-a transformat intr-un flacau

Anda nu-ti neglija somnul!
Eu vorbesc, care am dormit 4ore azi noapte

Zuzilici,NU UITA, instaleaza prima data PC-ul si da-ne vesti

Tzuni where are you

Carmen E. si

hcclara spune:
Hop si eu!
Buna dimineata!
Am calcat 2 camasi ca-mi pleaca sotul la seminar sa-ai aleaga una din ele, ca nu mai aveam albastre calcate! da acuma ma duc sa ma aranjez ca plec sa vad bebelusa prietenilor si sa-i duc ce i-am cumparat ca i-am luat marimea 56, fiindca ei sunt amandoi mici si nu ma asteptam la un bebe mare, si bb a avut 55 cm la nastere, acum o saptamana!
Tumpi, mie imi place tare cum aratai in poza aia de la 10 ani de la terminarea liceului, cred ca aveai suvite, iti statea ft fain!
Hopes, poate fi o enterocolita, nu neparat dintii, tine-l pe regim! multa sanatate!
Carmen E la voi cum e? a mai facut febra?
Crysil pe Dany, sa nu-l doara si sa fie bine!
Delia, o zi faina la scoala!
Zuzi, tot la mutat? azi dormiti in casa noua?
Anda, oare cum rezisti? nu esti obosita?
pup fetele toate, nu mai am timp acum ca ma duc sa ma gatesc, revin la pranz!

gusta spune:
Carmen E hai ca eu numai cred in povesti sunt un pic mai mare.Dar daca ar iesi fara sa ma ingras si fara alte lucruri parca m-as apuca sa fac unu.
Anda pai daca dai tu jos iti dau u pic din kg mele.Vrei?
Tzuni hai zi-mi ceva de dragoste.
Carmen nu zici ce ai facut cu tribunalul.
Claudia frumos asa in vizita la bebelusi.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Numai ca incontinuare nu vrea sa mamance nimic
imi pare rau, stiu cum e, si Teodor a slabit un kg. de cand e racit, are abia 11.6 kg,

in privinta ceaiului verde, sunt in perioada incercarilor. Probez tot felul de firme si arome. Asta cu iasomie nu ma da pe spate, dar daca l-am cumparat (si a costat vreo 9 lei, in selgros), trebuie sa-l beau.

Eftimie C. spune:
Claudia suntem binisor.Eu cu durere de cap si gat, dar supravietuiesc cu Paracetamol Sinus si Coldrex, iar Edi e la gradinita chiar daca dimineata era putin caldut si-i curge nasucul.A tinut sa se duca pentru ca azi au spectacol de teatru si n-a vrut sa-l piarda.Dragul mamii , te pomenesti ca o ia de unde m-am oprit eu
Gusta daca singura problema sunt kg-le, eu zic sa-i dai bataie
Carmen ce faci?Cu ochii la un film sau la bucatareala?Ok, edit pentru ca am vazut ca esti alaturi de noi
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

gusta spune:
Carmen E obiectul muncii imi lipseste si el mai are un baiat asa ca mi-a zis clar ca altu numai vrea iar eu ma multumesc cu Mara.
Am baut cafeluta a ramas inauntru dar chef sa fac ceva nu am ,nici nu as avea de facut asa ca va mai scriu voua.
Marilena si Mara Augusta

oLo spune:
quote:
Originally posted by liris
bai ai mila de descrierile alea de placinte. mor pe aici. placinta este un domeniu foarte flexibil, prin dobrogea, la noi, se face in multe feluri, iar mama si soacra mea se intrec in iaurturi si smintine bagate in ele.I can't take it any more.
esti dobrogeanca!!! WOW!!! Din Ct-a banuiesc. Eu mi-s tulceanca de fel

mephala30 spune:
Marilena, habar n-am de sentinta, dar nu vine asa de repede. Trebuie sa dau o fuga pana la tribunal sa vad, poate maine...
Delia, ce faci azi? Miscare ai mai facut?
Anda, da, ti-am simtiti lipsa, . Ce cauta tortul ala in meniul tau?
ai fost harnicutza si ai pregatit tort?
Eftimie, am bucatarit de dimineata, o ciorbica de perisoare si niste pulpe cu legume. De acum sunt libera.
Zuzilici, ati terminat cu mutatul?
Yubi, o zi buna si vezi sa nu mananci prea mult, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

gusta spune:
Carmen sa inteleg ca dai un ceai atunci daca esti libera.
Mai ce vreme nasoala e aici ploua si iti vine numai in pat sa stai .Eu am lipit niste tampenii cu Mara si acuma mi-a zis ca ea vrea sa scrie la tabla si eu sa plec la laptop .Ce copil intelegator are mami.
Zuzi gata mutatul?
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Marilena, de regula, beau un antiadipos la ora asta. Daca vrei, te invit.
Sanatate! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me