Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 7

gusta spune:
Carmen cate ceaiuri antiadipos beai pe zi? Ca eu beau de 2 ori si odata beau de ala rosu cu ceai chinezesc.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
-dimineata, obligatoriu ceai verde
- la 10-11 - antiadipos
- la 2-3 - al doilea antiadipos
- la 5 - rooibos cu vanilie
- la 10 - ceai "momente speciale" sau un ceai alb
cam asta e....sunt zile in care beau mai multe cani decat am spus. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

carina spune:
Carmen: l-am facut cu mana mea si e diet asa cum am scris. Blatul e cu indulcitor, e insiropat cu apa, indulcitor si mult rom, umplut cu crema de caise din compot, cu indulcitor si cacao si e acoperit cu exquisa batuta ca frisca indulcita si cu vanilie. Tare mult imi place si are 850 de calorii tot, iar mie singura imi ajunge cateva zile.
Claudia: surprinzator nu ma simt obosita acum.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

gusta spune:
Carmen si eu ma gandeam ca beau mult dar cred ca mai adaug o cana ca poate poate.
Anda o intrebare indulcitor folosesti aspartam sau fructoza .Si daca nu ii schimba gustul ca eu daca imi pun in cafea nu o pot bea de asta de obicei o beau neagra sau cu lapte de cafea dietetic.
Mai fac cate ceva prin casa mai bag un ochi aici.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Anda, super, o sa astept reteta, probabil va fi in blogul tau. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Hopes spune:
HCclara nu stiu ce are, dar daca nu face kk dimineata sa-l duc la analize, e destul de greu sa-si de-a seama. vad cum merge azi, daca tot rau, maiine stau acasa pana face ceva
Mephala greu cu mititeii. Mi se rupe sufletul cand vad ca nu vrea sa manance. El e ff vioi, dar se indispune imediat. E ff sensibil
Gusta eu beau o singura cana cu ceai verde (acu ca am vazut la Carmen si la tine ca sunt si cu diferite arome incerc si eu). De la cafeina din el ma cam ia tremuriciul
Hopes si minunea mea - Eduard

tumpi spune:
Ziua buna de la mine.Am aterizat si eu de la munca, fac un ceai si revin sa citesc din urma ca de aseara ati scris vad 5 pagini.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

gusta spune:
Carmen ia mana de pe tort pana nu ajungi la kg dorite.Nici macar cu gandul nu te poti duce acolo.
Hopes eu am vazut unul de la piknick ca exista ceai verde cu aroma de menta si asta am sa-l incerc .
Tumpi vezi ce harnice suntem.
Marilena si Mara Augusta

carina spune:
Marilena: http://www.clio-sweetener.com/clio_romania/powdered_sweetener.htm
La prajituri il folosesc pe cel lichid, iar in cafea si ceai tablete. O sa incerc si ala pudra daca il gasesc.
Carmen: cand am vreme il postez desigur.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

anky spune:
Buna fetele,haideti la cafea ,io n-am bautu azi iarasi.
Merci inca o data de aprecieri la adresa noastra.Ce sa ma zic...you've made my day fetelor,sinteti niste dragute.
Anca,mami de doi nazdravani