Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Azi n-am cursuri asa ca va salut de dimineata. Tocmai mi-am luat micul dejun, cereale cu lapte si nuca.

Nu va speriati, ca ieri n-am avut ore incontinuu ci cu o pauza de vreo 2 ore intre ele.

Tumpi, incintata de cunostinta.

Tlaura, ai fost la doctor pina la urma?

Zuzi, bafta la impachetat/mutat.

Carmen, bun ceaiul.

Ioana, servici usor!

Gusta, unde esti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Dordia daca te simti bine cu meniul asta, e ok.Indiferent ce papi, ai grija sa nu pierzi lapticul.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza sunt in zona da cu o stare de vomasi ameteala ce imi creaza neplaceri.Incerc sa citesc ce ati scris si dupa va zic si eu 2 vorbe.Nici cafea nu pot bea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eftimie, uite www.mininova.org/search/?search=desperate 4 eztv" target="_blank"> aici gasesti sezonul 4 de descarcat. Trebuie sa folosesti un program ptr torente gen azureus, bit comet. Daca nu ai spune-mi si-ti dau link de unde sa descarci. Subtitrari gasesti pe www.tvblog.ro, softpedia etc.

Anky, sunteti o familie frumoasa!

Gusta, e cu ochisori greata asta?

Delidana, azi relas dupa ziua de ieri?

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Neata Am intrat de dimineata pt.ca azi sunt dupa-amiaza la servici .Vikinga multa sanatate la copilasi Eftimie C. Gusta, greata e din cauza ametelii.Ai spondiloza?Eu am mancat deja o ciorba de pui + 2 felii de paine ,in loc de mic dejun Cred ca la mine a inceput sindromul premenstrual,doar atunci imi vine sa mananc non-stop si tot nu ma satur http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Citit.

Delia si ce ai facut in alea 2 ore.La un suc mic cu colegi?

Laura asteptam vesti.

Vikinga sanatate la copii si vezi cu steriletul nu e de gluma.

Carmen ieri scrisesem cam multe mesaje de asta nu am mai aparut.

Cuscra bafta azi la medic.

Carmen E cred ca ne luam de mana si ne uitam la seriale.

Tumpi arati bine si asa nedormita.

Diana nu e cu ochisori .

Sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata fetelor,
Multumesc celor care au transmis ganduri bune ptr. puiul meu.
Ieri l-am tinut in orez (cat a mancat, adica putin) in lapte de soia, si un sfert de banana +hidrasec biotics si niste pastile sa-l straga la burtica, pana azi cand trebuia sa-i duc scaunul la analiza.
Da l-a stras frate ca n-a facut NIMIC...de dimineata ma plimb pe langa el si-l intreb daca a facut kk, si el ff senin imi spune "Nu . Pipi." Asa ca sper ca e de la masele. Numai ca incontinuare nu vrea sa mamance nimic

Ma duc sa beau un ceai verde. M-ati molipsit.Eu am luat ceai verde curat, adica fara nici un fel de aroma, si am vazut la tine Mephala ca bei cu aroma de iasomie. E mai bun?

De mancat mananc o portie de ghiveci. si 2 portocale. cam atata stiu pana acum

Va pup

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Diana multumesc.Intre timp am gasit pe hub-uri.Pana acum nu gaseam pentru ca nu scriam corect
Gusta mai, tu ai vazut ca ieri s-a tot vorbit de copilasi si sarcini si azi vrei sa ne faci o surpriza.Corect?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Hopes uite eu iti zic ca ceaiul verde cu aroma de lamaie mi se pare destul de bun asta cu iasomie nu prea.Asteptam sa vedem ce zice si Carmen.

Carmen E acum un an era ceva acuma sincer nu mai imi sta capul la inca unu ,asta e am zis la mine s-a incheiat magazia.Ma duc sa fac unu de plastilina .

Yubi da ce nu am ,dar trebuie sa imi revin repede ca nu imi place de mine asa.

Incerc sa beau cafea daca numai apar ma fac prietena cu baia.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
V-a fost dor de mine?
Carmen: multumim de ceai.
Laura: bafta la medic.
Vic: stiu si eu placintele alea. Si mama e experta.
Anca: nasol si greu cu mutatul, dar trece si apoi o sa simti si beneficiile.
Anky: ai niste copii superbi, iar de tu ......
Mik: La multi ani pentru Guilhem!
Zuzi: ce faci? Esti prinsa sub cutii? O zi minunata iti doresc.
Delia: o zi frumoasa si mai odihnitoare iti doresc.
La mine ieri a fost haotic. Am avut de lucru cat pentru 10 oameni. M-am trezit ca de obicei la 6.30 si am revazut perna la 3 dimineata. Cu toate astea nu sunt obosita. Ma simt chiar bine cand vad ca se incalzeste si e soare afara.
Meniul de ieri:
exquisa cu capsuni
pulpa de porc la gratar cu salata de castraveti
iaurt cu cereale, 2 biscoti cu dulceata, 2 biscoti cu zacusca, tofu cu salata de rosii si ceapa verde+ o felie de tort diet. Cu toate astea dimineata aveam 55.3
Meniul de azi:
iaurt cu mango, capsuni proaspete
piept de pui la gratar cu salata de varza
mamaliga cu ou si branza la cuptor+ tort
Va pup si sper sa mai revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput