Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Buna
Azi n-am cursuri asa ca va salut de dimineata.
Tocmai mi-am luat micul dejun, cereale cu lapte si nuca.
Nu va speriati, ca ieri n-am avut ore incontinuu ci cu o pauza de vreo 2 ore intre ele.
Tumpi, incintata de cunostinta. 
Tlaura, ai fost la doctor pina la urma?
Zuzi, bafta la impachetat/mutat.
Carmen, bun ceaiul. ![]()
Ioana, servici usor!
Gusta, unde esti?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eftimie C. spune:
Dordia daca te simti bine cu meniul asta, e ok.Indiferent ce papi, ai grija sa nu pierzi lapticul.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Neatza sunt in zona da cu o stare de vomasi ameteala ce imi creaza neplaceri.Incerc sa citesc ce ati scris si dupa va zic si eu 2 vorbe.Nici cafea nu pot bea.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
Eftimie, uite www.mininova.org/search/?search=desperate 4 eztv" target="_blank"> aici gasesti sezonul 4 de descarcat. Trebuie sa folosesti un program ptr torente gen azureus, bit comet. Daca nu ai spune-mi si-ti dau link de unde sa descarci. Subtitrari gasesti pe www.tvblog.ro, softpedia etc.
Anky, sunteti o familie frumoasa!
Gusta, e cu ochisori greata asta?![]()
Delidana, azi relas dupa ziua de ieri?
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
yubi spune:
Neata
Am intrat de dimineata pt.ca azi sunt dupa-amiaza la servici .Vikinga multa sanatate la copilasi
Eftimie C.
Gusta, greata e din cauza ametelii.Ai spondiloza?Eu am mancat deja o ciorba de pui + 2 felii de paine ,in loc de mic dejun
Cred ca la mine a inceput sindromul premenstrual,doar atunci imi vine sa mananc non-stop si tot nu ma satur
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
gusta spune:
Citit.
Delia si ce ai facut in alea 2 ore.La un suc mic cu colegi?
Laura asteptam vesti.
Vikinga sanatate la copii si vezi cu steriletul nu e de gluma.
Carmen ieri scrisesem cam multe mesaje de asta nu am mai aparut.
Cuscra bafta azi la medic.
Carmen E cred ca ne luam de mana si ne uitam la seriale.
Tumpi arati bine si asa nedormita.
Diana nu e cu ochisori
.
Sunt in zona
.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Neata fetelor,
Multumesc celor care au transmis ganduri bune ptr. puiul meu.
Ieri l-am tinut in orez (cat a mancat, adica putin) in lapte de soia, si un sfert de banana +hidrasec biotics si niste pastile sa-l straga la burtica, pana azi cand trebuia sa-i duc scaunul la analiza.
Da l-a stras frate ca n-a facut NIMIC...de dimineata ma plimb pe langa el si-l intreb daca a facut kk, si el ff senin imi spune "Nu . Pipi." Asa ca sper ca e de la masele. Numai ca incontinuare nu vrea sa mamance nimic

Ma duc sa beau un ceai verde. M-ati molipsit.Eu am luat ceai verde curat, adica fara nici un fel de aroma, si am vazut la tine Mephala ca bei cu aroma de iasomie. E mai bun?
De mancat mananc o portie de ghiveci. si 2 portocale. cam atata stiu pana acum
Va pup
Hopes si minunea mea - Eduard
Eftimie C. spune:
Diana multumesc.Intre timp am gasit pe hub-uri.Pana acum nu gaseam pentru ca nu scriam corect 
Gusta mai, tu ai vazut ca ieri s-a tot vorbit de copilasi si sarcini si azi vrei sa ne faci o surpriza.Corect?![]()

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Hopes uite eu iti zic ca ceaiul verde cu aroma de lamaie mi se pare destul de bun asta cu iasomie nu prea.Asteptam sa vedem ce zice si Carmen.
Carmen E acum un an era ceva acuma sincer nu mai imi sta capul la inca unu ,asta e am zis la mine s-a incheiat magazia.Ma duc sa fac unu de plastilina
.
Yubi da ce nu am ,dar trebuie sa imi revin repede ca nu imi place de mine asa.
Incerc sa beau cafea daca numai apar ma fac prietena cu baia
.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata,
V-a fost dor de mine? ![]()
Carmen: multumim de ceai.
Laura: bafta la medic.
Vic: stiu si eu placintele alea. Si mama e experta.
Anca: nasol si greu cu mutatul, dar trece si apoi o sa simti si beneficiile.
Anky: ai niste copii superbi, iar de tu ...... 
Mik: La multi ani pentru Guilhem!
Zuzi: ce faci? Esti prinsa sub cutii? O zi minunata iti doresc.
Delia: o zi frumoasa si mai odihnitoare iti doresc.
La mine ieri a fost haotic. Am avut de lucru cat pentru 10 oameni. M-am trezit ca de obicei la 6.30 si am revazut perna la 3 dimineata. Cu toate astea nu sunt obosita. Ma simt chiar bine cand vad ca se incalzeste si e soare afara.
Meniul de ieri:
exquisa cu capsuni
pulpa de porc la gratar cu salata de castraveti
iaurt cu cereale, 2 biscoti cu dulceata, 2 biscoti cu zacusca, tofu cu salata de rosii si ceapa verde+ o felie de tort diet. Cu toate astea dimineata aveam 55.3
Meniul de azi:
iaurt cu mango, capsuni proaspete
piept de pui la gratar cu salata de varza
mamaliga cu ou si branza la cuptor+ tort
Va pup si sper sa mai revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai