Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 3
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by Sheannamp
Pentru "corul tolerantelor" de pe DC:
....sa te gandesti la consecintele asupra psihicului copilului ...
Ce ghinion pe bietul copil sa nu se nasca intr'o familie de parinti iubitori, cu tata si cu mama de'adevaratelea, oameni cu frica lui Dumnezeu pregatiti sa se roage pentru el pana la www.madison.com/tct/news/stories/278693" target="_blank">moarte!Come to The Dark Side ... we have cookies!
e clar ca ai o obsesie
I've gt you under my skin
blackpanterro spune:
Se pare ca nimeni nu a citit articolul .Deci sotia lui nu poate avea copii.Desi el s-a nascut femeie si a facut operatie de schimbare de sex a ramas cu organele sexuale feminine, tot el, din dragoste pt familie si sotie a decis sa ramana insarcinat.De unde atata mirare si cinism mai fratilor???
Pai cum zice Xeno, decat nascut intr-o familie cu niste imbecili de parinti religiosi care cred ca ruga salveaza viata si nu medicina, mai bine intr-o familie ca a celor despre care se vorbeste aici.Pana la urma asa cum zice articolul el va arata tot a barbat si va fi tatal si sotia(femeie) va fi mama.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Pana la urma asa cum zice articolul el va arata tot a barbat si va fi tatal si sotia(femeie) va fi mama.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
n-are farmec fara lapticu lu' taticu
Emma are nevoie de noi!
principe spune:
Cum or sa-i spuna copilului?
simplu...
eu sunt mama dar sunt tata,ea e mama dar nu-i mama ,el e tata dar e balerinu' din barul gay..
sau alta varinata.
eu sunt tata dar sunt mama ,ea e mama dar e tata...
si muulte alte variante...
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Adica, mai pe inteles este un "barbat" care, spre deosebire de semenii sai, poseda inca un uter, si doua ovare capabile sa secrete tot ce e nevoie pentru sustinerea unei sarcini
Tehnic, nu e nici barbat si nici femeie e ....un/o neinteleasa.....
Americanul care a suferit o operatie de schimbare de sex, la origine fiind femeie, sustine ca din momentul in care a decis ca vrea sa aiba un copil, a incetat sa mai urmeze tratamentul cu injectii cu testosteron. Spune ca nu a apelat la nici un medicament care sa ii mareasca fertilitatea, si ca nasterea va fi posibila pentru ca si-a pastrat organele reproductive cu care l-a dotat, la nastere, natura.
Cred ca nu ai citit cu atentie.El s-a nascut femeie si si-a facut schimbare de sex dar si-a pastrat organele reproductive.
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
Natasa spune:
Mare e dementa pe lumea asta. Si doctorii aia care au inseminat-o (l-au?) au judecat inainte sa fac asta?
Carolyne spune:
Si eu subscriu celor scrise de Sheannamp. Chiar adaug: multi nebuni pe lumea asta!
Asa ca astept rosiile si fluieraturile din tabara "tolerantelor"
denizel spune:
Vai, nu-mi vine sa cred!
Nu a aparut inca [] corul tolerantei fata de parinti . Copii, copii, copii, care trebuie protejati. Nu mai e in trend...
Voi v-ati gandit cate traume trecute, prezente si viitoare a avut, are si va avea un biet om care, sotz fiind, e gravid? Bine ca ii turnati apa in cap . Eeee!!!
P.S. Nu incercati sa intelegeti. Mesajul e doar pour les connaisseurs ;-).