Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 4
papadie spune:
quote:
Originally posted by denizel
Vai, nu-mi vine sa cred!
Nu a aparut inca [] corul tolerantei fata de parinti . Copii, copii, copii, care trebuie protejati. Nu mai e in trend...
Voi v-ati gandit cate traume trecute, prezente si viitoare a avut, are si va avea un biet om care, sotz fiind, e gravid? Bine ca ii turnati apa in cap . Eeee!!!
P.S. Nu incercati sa intelegeti. Mesajul e doar pour les connaisseur ;-).Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Din punctul meu de vedere vb. aici despre doua familii de degenerati.
Daca vb. despre toleranta imi mentin parerea conform careia toleranta nu se predica cu rigla peste degete. Pentru cazurile de mai sus nivelul meu de toleranta e sub nivelul marii.
papadie, zen-sei
denizel spune:
Papadie, nu te-ai gandit la un aspect: daca parintii respectivi, vazand cum li se da cu rigla peste degete, se vor inversuna si mai tare si vor mai face inca vreo 2-3-4 copii?
Concluzie: si pe acest topic, trebuie protejati parintii, care parinti, la randul lor, incantati de tratamentul tolerant, vor proteja copiii (mai precis, se vor proteja de (alti, mai multi) copii ).
iahim spune:
Fiind un transexual care a urmat tratament hormonal,posibil ca , copilul care se va naste(daca sarcina va fi dusa la termen)sa aiba grave malformatii!!!Inca nu cred in realitatea stirii!!!
iahim spune:
quote:
Originally posted by miflorequote:
Originally posted by oana_s
da' cum s-o fi inseminat omu'...ca sa zic asa?
Oana si Mara 11.08.2004
Poate ca actuala sotie o fi fost barbat inainte....
Mihaela si Ana Maria
Sigur,sigur!!!
Poze AICI
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by miereamara
E incredibil cu cate rautate vorbesc unii oameni despre cei care nu se incadreaza in tiparele lor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Rautate??? Sa fim seriosi. Tie ti se pare normala aceasta situatie???
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Se pare ca nimeni nu a citit articolul .Deci sotia lui nu poate avea copii.Desi el s-a nascut femeie si a facut operatie de schimbare de sex a ramas cu organele sexuale feminine, tot el, din dragoste pt familie si sotie a decis sa ramana insarcinat.De unde atata mirare si cinism mai fratilor???
Pai cum zice Xeno, decat nascut intr-o familie cu niste imbecili de parinti religiosi care cred ca ruga salveaza viata si nu medicina, mai bine intr-o familie ca a celor despre care se vorbeste aici.Pana la urma asa cum zice articolul el va arata tot a barbat si va fi tatal si sotia(femeie) va fi mama.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Barbat? Pai daca nu-i nici cal nici magar, e un fel de catar, sau cum s-o numi asta in specia umana. Clar ca nu e barbat.
Criss si Alex (11.05.2003)
alra spune:
in tara lu astia unde stau eu multe chestii sunt normale si oamenii comenteaza foarte putin.
eu personal cunosc un cuplu de lesbiene care au facut 2 copii prin inseminare artificiala (una din fete e nepoata unei colege de servici). ambii copii au aceeasi mamica caci cealalta nu poate avea copii din cauza unui cancer la ovare anterior. fetele sunt foarte fericite, isi vad de treaba lor, familia accepta situatia fara nici o problema, mama fetei care a nascut este foarte mandra si se lauda peste tot cu nepotii ei.
si tineti cont de faptul ca astia de aici sunt catolici si ca locuiesc "la tara" intr-un sat mic.
Vacanta cu Laura in Romania
stefaniya spune:
Alra - in cazul celor doua lesbi e vorba de doua randunici,deci copilul va stii ca a fost nascut de o femeie.Dar cand copilul stie ca e nascut de tati,atunci lucrurile se schimba.
Ca in Belgia sau alta tara chestia asta e normala,pe mine ma lasa rece.La ei multe lucruri sunt normale,pana ce si drogurile.Tie ti-ar conveni copilul tau sa apeleze la drog doar pt ca e normal unde creste?Stiu ca sunt offtopic,dar hai sa vb ce credem noi,fiecare in parte si nu sa ne facem pareri dupa ce cred altii.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
alra spune:
drogurile nu sunt "normale"/legale in belgia - olandezii sunt pacatosii.
eu personal nu am nici o problema cu fetele de care am discutat, apreciez ca in ciuda faptului ca sunt "altfel" decat restul lumii si-au intemeiat o familie si isi cresc copiii intr-un mediu poate mai sanatos decat multe alte familii "normale" care au probleme cu bautura, agresivitate, abuz, droguri (ca tot veni vorba) etc.
asta e insa doar parerea mea.
editez ca mi-a scapat ceva: eu nu le-as numi niciodata "randunici" caci mi se pare jignitor. ele nu mi-au facut nimic rau, dimpotriva m-au invitat sa vad cum au decorat camera fetitei mai mari cand eram insarcinata ca sa am idei pentru camera fi-mii.
Vacanta cu Laura in Romania