Ce ne facem, fetelor?!
Raspunsuri - Pagina 2
DianaR spune:
Pai e tot femeie doar ca nu mai are sani. Din cate am inteles are in continuare organe sexuale feminine externe deci poate sa nasca natural ca orice femeie.
Mare branza... Am crezut ca-l vad pe Schwartzie gravid deadevaratelea... Atunci era ceva!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Letitia1 spune:
De nascut, s-a nascut femeie dar a avut o operatie de schimbare de sex. Am vazut la televizor citeva operatii de schimbare de sex si spuneau ca sint destui nebuni care solicita astfel de operatii.
Sheannamp spune:
Pentru "corul tolerantelor" de pe DC:
tehnic (recte medical) vorbind, incertitudinea sexuala in acest caz este psihica, nicidecum fizica.
Avand in vedere ca nu a ales clar nici unul dintre sexe (si-a pastrat organele sexuale interne, nu a facut nici o operatie de transformare a organelor genitale externe) mie mi se pare ca e un/o neinteleasa.
In ceea ce priveste scarba, da, atunci cand se incearca asemenea "experimente" fara sa te gandesti la consecintele asupra psihicului copilului pe care il vei naste, si o faci doar asa, ca sa apari in ziare, atunci, credeti-ma ca vine in valuri....
gonghy spune:
Piiiii numa ce mi-am pus un blid de cereale cu lapte si nu mai pot sa-l manc la ce-mi vazura ochii.
O 'nebunit lupu.....
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Pentru "corul tolerantelor" de pe DC:
....sa te gandesti la consecintele asupra psihicului copilului ...
Ce ghinion pe bietul copil sa nu se nasca intr'o familie de parinti iubitori, cu tata si cu mama de'adevaratelea, oameni cu frica lui Dumnezeu pregatiti sa se roage pentru el pana la www.madison.com/tct/news/stories/278693" target="_blank">moarte!
hobi spune:
Nu inteleg si ce demonstreaza cu asta? Cand era femeie dorea sa devina barbat dupa ce reuseste, ramane insarcinat, deci ajunge iar femeie.Proverbul "lupul isi schimba parul, dar naravul ba." i se potriveste.
miflore spune:
quote:
Originally posted by oana_s
da' cum s-o fi inseminat omu'...ca sa zic asa?
Oana si Mara 11.08.2004
Poate ca actuala sotie o fi fost barbat inainte....
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
stefaniya spune:
Eu sunt una din acele persoane care condamna asta si nu pt ca sunt incuiata sau ca nu intra in tiparul meu,si ma enerveaza vorbe de genul asta daca nu esti de acord cu ceva.
De ce daca sunt persoane ce nu accepta ceva sariti cu ironii si vorbe in vant?
Unii fac anumite lucruri doar pt a deveni persoane publice,mai capata un ban,mai o cartea recordurilor...Nu iti bati joc de o fiinta umana.
Deci s-a nascut femeie,a vrut sa devina barbat si acum vrea sa faca si copil.Deci el/ea nu e in stare sa stie cine e,atunci cum poate fi un indrumator in viata copilului?
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by miflorequote:
Originally posted by oana_s
da' cum s-o fi inseminat omu'...ca sa zic asa?
Oana si Mara 11.08.2004
Poate ca actuala sotie o fi fost barbat inainte....
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya