Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor bebeii vostrii plang rau la Batista Bebelusului????????
Cris statea f cuminte pana azi dimineata, dar de atunci abia mai reusesc sa o mai folosesc? Vi se intampla?
Pupici

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi, am culcat si eu buburuza, dar mai devreme i-am lasat patul jos si nu a vrut sa mai stea in el, sper sa se invete cu el asa

Sim felcitari pentru vestile bune, un pentru Stefan

Rox sa-l stapanesti sanatoasa

Andreea11, Miru urla de-a dreptul la batista , sper sa nu o folosim pra des

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ma simt in plus in sensul ca se intampla atatea pe aici, mai raceste unu' mic, se mai aniverseaza cineva, de lunile care le adauga bebeii nici nu mai spun, in fiecare zi e sarbatoare!,mai apare o problema.. si eu nu stiu sa spun si eu o urare, o vorba acolo, ceva din suflet... in rest, cu voi imi beau cafeaua , si imi petrec pauzele la servici.. si ma bucur alaturi de voi si sufar alaturi de voi, numai ca intr-un ritm mai intarziat... asta e.. spunea cineva ca bine ar fi fost sa fie ziua de 20 ore...

luy, stiu ca ti s-a mai spus, dar tu ai o caldura sufleteasca de pot s-o simt de peste ocean..

va multumesc ca aveti rabdare cu mine!

de zambit smechereste, pe bune ca asa zambeste, luy!... nu-ti spun cand il vede pe frate-su cum i se lumineaza fata!!! imi creste sufletul si ma felicit de fiecare data cand ii vad impreuna! ma felicit pentru faptul ca am facut-o si pe alex....asa ca fetelor sa nu stati pe ganduri ... se zice ca primul copil il facem pt. noi, al doilea il facem pentru primul... si tot asa daca te tin baierele

reveritor la contraceptie, eu sunt decisa sa fac ceva... dar inca nu stiu ce.. deocamdata iau pastile, dar stiu ca sunt cu mai multe taisuri... la doctor sunt de fapt 2 doctorite, cand am fost la controlul de 6 satamani era o doctorita care mi-a prezentat ca mijloc de contraceptie de durata, steriletul Mirena si inca unul care nu e baza de hormoni (si care bineinteles ca nu e acoperit de asigurarile medicale)..
cand am fost in februarie , la controlul anual, era cealalta doctorita care mi-a bagat pe sub nas o alta metoda definitiva insa, oricum in cazul meu se preteaza, ca la varsta mea atat de "frageda" nu mai e cazul sa mai fac inca un bebe...mai ales ca am perechea ideala deja... nu legarea trompelor, ci introducerea unei "sarme", ca nu stiu cum ii spune, pe trompe, in 3 luni tesutul acopera firul introdus si se formeaza ca o bariera..se face radiografie dupa 3 luni pt. a se vedea cum a reactionat organismul .... i-am spus ca trebuie sa ma gandesc, nu e vorba de ireversibilitate ci de persepctiva de viitor.. nu este o chestie foarte veche, nu cunosc consecinte pe termen lung si parca nu as vrea sa fiu cobaiul ei... mai ales ca parca prea mi-a bagat-o pe gat.... de aceea sunt confuza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

incerc sa ma mai informez din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

a alinta - eu am facut legare de trompe...mi se pare cel mai sigur, mai ales ca pastile poti lua doar pana la 35 ani.
rox - pe bune, te gandesti la bb 3?te felicit!
sim - pupici lui stefanitza. ce bine ca a scapat!
andreea11 - si eliza urla la batista bebelusului, dar pana la urma s-a resemnat saracutza la cat am folosit-o!
va pup. ma bag si eu la nani!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna seara!Eu nu am mai intrat ca sunt tristuta, iar intarzie sotiorul, m-am saturat de vantul asta parca toata iarna si primavara asta numai de vant am avut parte. Sa vedem sper sa vina maine seara, mai ales ca vreau sa ajungem odata si la pediatra.BEE la noi nu sunt decat coastele putin proeminente, abia astept sa vad ce zice si pediatra ca nu as vrea sa-i dau mai mult vigantol degeaba. Cat despre soare, o tin deja in fata ferestrei cu piciorusele goale la soare, abia astept vara sa mergem la plaja ca sigur o sa-i faca bine din mai multe puncte de vedere.Oricum si la noi lapticul e baza, bine ca am suficient, dar totusi nu pot sa nu fiu putin ingrijorata din cauza diversificarii, nu e vorba ca nu mananca suficient ci ca pur si simplu refuza lingurita, nu conteaza gustul. SABINA lent, lent diversificarea asta dar deloc asa nu stiu cat e de bine, parca vad ca pediatra nici nu ma crede ca nu vrea nimic, presimt ca e genul ala care nu intelege ce inseamna un copil care nu mananca.Acum noi suntem in pauza totala de diversificare, nu mai suportam ca deja cand o puneam la masa intorcea capul si jur ca nu am fortat-o cel putin asa cred. Astept sa vina si sotul sa fiu si eu mai linistita si incepem iar. Ce si cum habar n-am. Of, ca trebuia sa am eu un copil asa sensibilos si fitzos.ADIMERCEDES pe mine chiar m-ai ingrijorat auzi 10 scutece pe zi?????? Pai a mea uda numai 6 pe zi. Bine ca ia in greutate, putin dar ia ,la cat mananca ea e bine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Betty, multa sanatate lui Mario!

Roxana, Doamne ajuta sa n-ai nicio treaba cu el!

Teodoran, felicitari si sarcina usoara!

Sabina, ca de obicei, ai pus punctul pe I. Exact asa simt si fac si eu, uneori insa o mai iau pe aratura....

Myral, un pupic de la Cluj pt fetita cu personalitate!

Danuta, ce vreme aici..

Diwana, voi ce mai faceti?

Despre noi, am incercat 2 mese cu Milumil, la prima a mancat ceva, foarte putin, la a doua a refuzat complet, desi ii era foame, i-am adus sticulta cu Nan si a ras 180 ml. Deci, am rvenit cu succes la Nan. ma bucur mult ca am incercat, macar m-am convins. In seara asta a papat iar bine. Insa o dor rau gingiile.

Va pup!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Alarma falsa nu s-a trezit. Nu mananca ea prea mult dar macar doarme noaptea.LA MULTI ANI SARBATORITILOR! MARIA TEODORA de LUY, STEFAN de Sim, MARIA DIANA de mami tzuc, MARIA de mami Tomasa, EDUARD STEFAN de mami bumbita, MIRUNA IOANA de mami Andreea, ROBERT de mami laurici, ELIANA de mami mihaStroescu!Teodoran, sarcina usoara mamico!Cecilia sanatate lui Cristian!Erina, Bebeka, bine ca au trecut cu bine micile accidente!Betty sper ca i-a trecut febra lui Mario!Si apropo de contraceptie eu am zis ca imi leg trompele dar dupa al treilea bebe daca mai am curaj sa il fac.Si stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva dar am uitat complet.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Gabriela pupici pt fetita mancacioasa, poate se ia si la noiAsa ca mi-am adus aminte ce vroiam sa zic. Sabina zicea sa nu ne stresam cu gramele si greutatea, dar cand vad aici pe forum copii care mananca bine, mai au si cate 8 kile si mamicile lor se streseaza ma gandesc ca sunt eu mama denaturata sa nu ma stresez ca suntem si slabanoage si nici nu mancam. Si tot aici pe forum, parca mamica Papanash scria (scuze daca nu e vorba de tine) ca s-a speriat odata de o fetita de cat de slaba era. Ma gandesc eu oare cat de slaba putea sa fie (banuiesc ca mai slaba ca voinicul ei), deci atata timp cat vor exista reactii din astea si sigur vor exista intotdeauna, noi mamicile de copii silfizi ne vom simti stresateca avem copii care nu corespund anumitor standarde adica grasi si frumosi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da unde-i Magda?
Myral, ce sa-ti zic...cu mancare mai cu gust ai incercat? de fapt, ce i-ai dat pana acuma si nu a vrut? poate gasim ceva sa-i placa
Betty, cum e Mario?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput