Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor...

A reusit sa citesc si eu pe megadiagonala, am votat pozicile si....acum ma duc sa mai desfac ceva cutii...sper sa ma lase bb.

Sunt trista pt ca m-am urcat pe cantar de dimineata si am batut 100 deci....e de rau. De mancat nu prea...dar...mananc haotic, mai mult ciugulesc...ca nu prea imi mai e foame. Am baut fanta si de la asta mi se trage. Dar speram sa nu mai iau mare lucru pana nasc...iar apoi sa va tineti ca nu mai scapati de mine. Ma apuc de WW chiar daca alaptez. Imi fac meniurile in asa fel incat sa nu imi afecteze laptaria. Sper sa si reusesc.

Va poop si va doresc o zi buna!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dordia hai nu fi trista .Lasa ca dupa ce vine bebe ai sa vezi ca ai sa dai jos si o sa fie bine.Si incetu cu aranjatu ca nu e de gluma.
Multi pupici la burtica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ce fac, gagicile, sunteti la munca, acasa, va mutati???

Eu am venit sa-mi iau porcul binemeritat, 72 kile in cap, sunt si constipata de 2 zile, bine ca au trecut Pastile, am terminat si prajitura,doar dulciuri am pana la vara! pana in iulie trebuie sa slabesc ca ma duc la o nunta!
Luca e bine, n-a mai avut febra aseara, dintr-odata n-a mai fost cald, slava d-lui ca m-am saturat! Marc e la gradi, afara fulguie si e frig.
anky, mi-a placut tortul tau , ft frumos!
Anda, ft buna ideea cu retetele, pune-le la semnatura la tine ca sa bagam si noi cate un ochi si sa ne inspiram! esti la munca?
Crys, de ce ii faci analaize lui Dany? ca parca i-ai mai facut odata in iarna, nu?

hai ca v-am promis poza cu parul scurt, aici:http://good-times.webshots.com/photo/2584958820101370997ulLUfn

ma duc sa fac cate ceva pe aici, nu prea stiu cu ce sa incep si n-am chef de nimica!

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: iti sta mortal. Esti o frumoasa si ai niste ochi de m-ai innebunit. Eu nu te vazusem de aproape pana acum.
O sa pun blogul la semnatura dar inca mai lucrez la el. As vrea sa trec si continutul caloric la fiecare. Timp sa fie....
Sunt la munca, in meeting de-a dreptul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, mie imi creste ft. greu parul, acum abia imi acopera gatul. Nu stiu in cat timp ai putea sa-l ai mai lungut...un an?

Claudia, iti sta ft. bine, cu ce culoare te-ai facut? Si vorba Andei, ai ochi frumosi!
maiiii, numai fete frumoase pe subiectul nostru!

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Raport : 68.5kg.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna si de la mine pe ziua de azi.
Mai fetele, aveti un ritm la scris, se vede ca e marti azi, aseara eram la cap 193 si azi cand intru un cap nou si la pg 4.
Raportez: -600 grame, adica 63,7.
Azi am facut 7542 de pasi, adica 258,8 calorii pierdute.
Imi dau seama ca daca nu as fi mancat toate prostiile din we asta as fi putut pierde si un kg, dar sper sa o fac saptamana asta.
Si acum intrebare la Anky si Gusta, care din voi doua a trimis zapada la mine?
Dimineata cand am plecat sa incremenesc,Noroc ca am plecat odata cu al meu si m-am uitat afara inainte de a cobora in garaj, ca altfel aveam un soc si as fi inghetat de frig doar cu vestea de fas pe mine.
Acum fug sa citesc din urma, revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, Claudia ca amandoua m-ati intrebat...merg cu Dany sa-i fac un set complet de analize ca la noi se desfasoaa un program national de evaluare a starii de sanatate. Fiecare cetatean primeste un cupon prin posta in luna cand s-a nascut si pe baza acestui cupon merge cu el la medic si isi face analizele. Pe noi acum ne-a programat, chiar daca ziua lui Dany a fost in ianuarie. Am niste emotii, stiu ca va plange cand ii va lua sange. La toate analizele i-a iesit anemie si vrem sa vedem acum daca tot ii mai iese.
Claudia am vazut pozele, tare bine iti sta si culoarea este tare misto. Si ai niste ochi superbi Si am mai vazut si doi baieti la fel de frumosi ca mama lor.
Of, ma striga sefu...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Claudia nici eu nu vazusem pozele de aproape.Iti sta super!Si tu esti o frumoasa cu doi baieti reusiti
Tumpi si eu am intrebat fetele care a trimis zapada la noi.Dar stau ascunse si nu spun nimic.
Cris si eu ar fi trebuit sa-i fac lui Edi acele analize, dar a fost mai mereu racit si se spune ca e bine sa astepti o perioada dupa tratament... Cred ca le facem abia la vara.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by louisea

Neata

Si eu la un ceai..
Hai c-ati reusit sa scrieti un capitol intre timp

O zi frumoasa la toata lumea

La asta ne pricepim cel mai bine.

Buna dimineatza! Eu citesc dar cu scrisul stau mai prost. Poate azi de ma munca sa va si scriu cate ceva.

Mephala imi cer scuze dar eu nu pot raportul azi. Cantarul meu e deja impachetat.

MamicaDulce, maine imi iau zborul din apartament.

Va petoate si ne vedem/auzim joi. Sa nu scrieti prea mult.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput