Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport 60kgce mai vaca sunt.

Incerc sa citesc ceva pana duc copilul la gradi si dupa revin.Si aici e frig si e zapada.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by gusta

Raport 60kgce mai vaca sunt.

Gusta ce dura esti cu tine!Ce vrei, a fost Pastele!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Citit.Scriu ca nu stiu cand ajung de la gradi si azi am si de stat ca e sarbatoare asa ca umplu eu un capitol de mesaje.

Mai fetelor nu credeti acuma ca au fost cutremure in olanda de la schimbarea mea dar stiu ca ii place ce vede si cel mai mult ma enervat ca nu a zis ca eu l-am mai intrebat dar el nu a zis nimic.Asta e pe viitor sa zica.

Laura multa sanatate si eu sper sa nu fie fibrom.

Carmen asta facii tu noaptea filme chestii romantice si tot asa frumos.

Carmen E imi propusesem sa nu mai vad la cantar inceput cu 6 dar de unde ca vaca a dat in toate si acuma cine plange eu.

Delia bafta la scoala.

Anda felicitari de mentinere.

Tumpi eu vreau sa il las sa creasca ca acuma vad ca mi-ar sta mai bine cu el lung.

Carmen sincer vreau sa il las lung cat il ai tu.In cat timp crezi ca imi creste?

Tzuni hai cum te-ai trezit.

Cuscra hai cu raport ca la mine e jale .

Gata trebuie sa plec ne auzim mai tarziu pup.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor!
mai intai vreau sa va multumesc mult, mult de tot pentru suport! Toate ati avut un gand bun pentru mine, si nu ma asteptam; eu scrisesem mai mult ca sa ma descarc!
Stiu sigur ca e fibrom, acum astept sa sune cei de la asigurare sa vad cand mi-au facut programarea.
Raportul meu pe sapatamana trecuta e satisfacator : 56kg, adica -500g. De fapt cantarul araata chiar 55.7, dar avand in vedere ca ieri nu am prea mancat, nu vreau sa ma hazardez; sigur alea le pun dupa o prajiturica ceva. Asa ca ramane 56.
Si pe aici e o vreme nasoala , rau de tot; a fost furtuna aseara, iar acum ploua de rupe!
Sunt prin zona! va pup si inca o data va multumesc pentru gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Raport stagnare, asa imi trebuie daca am mancat ca o purcica

Laura sunt si eu alaturi de tine

Va pup pe toate si va doresc o zi buna, revin cand o sa am putin timp liber.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gusta daca poti. tine o zi cura aia cu bors si seminte(pentru purificare si golirea intestinului).Dupa ai sa fii sigur sub 60kg.Dar eu nu o recomand mai mult de o zi
Laura nu stiu ce sa mai zicMulta sanatate!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetele,haideti la cafea .Raportez stagnare.Azi o sa bag tare la sala,imi reiau ritmul ca imi lipseste.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata frumoaselor
Tlaura iti trimit si de la mine toate gandurile bune, si stiu ca va fi bine. Suntem alaturi de tine
Saptamana viitoare am programata si eu vizita la ginecolog. Control de rutina, de la nasterea lui Eduard n-am mai dat pe-acolo.

Raport - 65kg O purcica pur sange

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Laura: sa stii ca si eu sunt alaturi de tine. Din pacate stiu pe proprie piele ce inseamna problemele ginecologice.
Marilena: iti multumesc pentru felicitari. Eu chiar ma intrebam daca noi cele de la mentinere nu primim macar o floricica daca macar de mentinem.
Meniul de azi:
iaurt cu mango
tzatziki cu pui si porc si conopida fiarta
salata greceasca cu tofu, gogosi cu mar
Va pup si revin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Intoarsa acasa si mi-am pus de ceai asa ca va servesc.

Cuscra credeam ca ma salvezi dar e bun si stagnare.Hai sa vad ce face Tzuni si Tunpi ca sa stiu incotro fug.

Laura bun ca ai slabit.

Carmen E eu cura aia nu o pot tine ca am un pui de ulcer si o aciditate innebunitoare asa ca mai bine o zi de ceai si fructe si dupa una de ceai si legume si dau eu jos.Numai ca acuma vointa imi lipseste.

Tzuni baga biciu baga orice pe mine ca daca nu ma apuc de maine de treaba cu dieta sigur luam premiu de ingrasare.

Mai fetele cum sa ma mobilizez cand eu am peste tot numai oua de ciocolata ,prajiturici si alte bunatati.Daca eu vaca le-am cumparat asa imi trebuie acuma sa imi dau in cap.De maine sunt calare pe situatie nu imi cereti de azi ca nu se poate mai am cateva de terminat.Si ma mai plang ca sunt vaca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput