Nou stil de viatza (194)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafea
Sunt prima in dimineata asta?
Am intrat sa dau raportul: stagnare (sunt la sfarsit de ciclu), dar si am mancat aseara, ca m-a lovit o pofta de dulce, mama-mama (dupa atatea torturi, tarte si cozonaci, chiar si virtual, cred si eu), asa ca am mancat niste cozonac cu gem.
Va las acum ca trebuie sa ma pregatesc pentru servici.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
Tzuni bafta la proiecte, dar nu dormi cam putin? In ce priveste Israelul, tu stii daca merita sa mergi si sa o lasi pe Maria singurica. Succes!
louisea spune:
Neata
Si eu la un ceai..
Hai c-ati reusit sa scrieti un capitol intre timp
O zi frumoasa la toata lumea
rolo spune:
Neatza, raport 87 si umflata ca un balon. Ma strang si inelele pe deget. Sper ca de la rusi vine.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Poftiti la si/sau ceai.
Hei fetelor, asta e conspiratie!V-ati vorbit sa trimiteti zapada aia multa in Romania?Ninge de parxca ar trebui sa vina CraciunulSunt si nervoasa.Dupa ce saptamana asta am fost atenta la ceea ce am mancat, la raport e dezastru: STAGNARE
E musai sa bag o cura drastica, sa dezmortesc organismul asta adormit
Merg sa din urma.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Doamnelor, ce se imtampla cu noi?Toate ne plangem de lipsa de vointa sau ca suntem umflate...Eu ieri dimineata aveam mai putin cu un kg
Gusta wow, suruburi, mixaje...Cred ca o sa-mi schimb si eu tunsoareaSe pare ca asta era solutia salvatoare De aia iti tot spunea Olandezul sa te ingrijesti si mai cauti de tine...Stia el ca functioneaza
Vikinga m-a dat gata Nadja Auzi la ea, sa ia tocmai painea de pe tava Cred ca-i era foame.Dar s-a scos cu parfumul
Mamica dulce spor la treaba!Abia astept sa vad tapetul ala pus la locul lui.Ia zi, salvezi echipa si tura asta, ca la mine 0 rezultate
Tzuni te-ai trezit Daca raspunsul e afirmativ, eu ma duc la culcare, imediat.
Violeta da' ce meniu subtirel ai avut ieri.Cate felii de cozonac au fost?
Tumpi daca vrei, iti vand eu putin chef de calcat.Da' e la oferta cu macar 5kg
Carmen ai mai auzit ceva de Prison Break????
Ninge si la Iasi?
Laura eu sper sa nu fie fibrom.Dar chiar si asa, tu esti o luptatoare(ai mai trecut prin asta) si cu siguranta vei trece cu bine peste.Curaj!Suntem alaturi de tine Da-ne repede vesti
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Neatza, sunt prima purcica iesita la raport: 60 kg.
Eftimie, multumim de ceai.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
habar n-am cum e vremea, n-am scos capul pe geam, .
...
aoleu, ce frig e! Si ninge/fulguieste?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
carina spune:
Raport scurt: stagnare - 55.9 kg
Revin mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Salutare,
Raportez si eu: stagnare.
DianaR, n-am citit cartea asa ca nu pot face o comparatie. Mi-ar place s-o citesc in original. Mi-a placut filmul, chiar daca la un moment dat parea cam tras de par. La urma urmei mi se pare frumoasa ideea sa iubesti pe cineva atit de mult si sa nu renunti niciodata la dragostea asta, iar cind poti in sfirsit sa te bucuri de ea, sa ti se para la fel de frumoasa ca atunci cind erai tinar.
Va pup, am fugit la scoala.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, ideea e frumoasa....
Participam la concurs: