Nou stil de viatza (194)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISCOSTY spune:
Tumpi bravo ai salvat echipa, ca si eu si cuscra am calcat in strachini Dar poate si Tzuni vine cu un raport favorabil...
Eftimie da, asa este, este bine sa astepti o perioada dupa tratamentul cu antibitic, sa te asiguri ca ies bine. Si asta este unul din motivele pentru care ne-a programat asa tarziu. Oricum, le facem si scapam, eu stau cu grija pana vin si rezultatele.
Crys si Dany
anky spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Salutare! ce fac, gagicile, sunteti la munca, acasa, va mutati???
Eu am venit sa-mi iau porcul binemeritat, 72 kile in cap, sunt si constipata de 2 zile, bine ca au trecut Pastile, am terminat si prajitura,doar dulciuri am pana la vara! pana in iulie trebuie sa slabesc ca ma duc la o nunta!
Luca e bine, n-a mai avut febra aseara, dintr-odata n-a mai fost cald, slava d-lui ca m-am saturat! Marc e la gradi, afara fulguie si e frig.
anky, mi-a placut tortul tau , ft frumos!
Anda, ft buna ideea cu retetele, pune-le la semnatura la tine ca sa bagam si noi cate un ochi si sa ne inspiram! esti la munca?
Crys, de ce ii faci analaize lui Dany? ca parca i-ai mai facut odata in iarna, nu?
hai ca v-am promis poza cu parul scurt, aici:http://good-times.webshots.com/photo/2584958820101370997ulLUfn
ma duc sa fac cate ceva pe aici, nu prea stiu cu ce sa incep si n-am chef de nimica!
o zi buna sa aveti!
Claudia
Claudia,merci de apreciere la adresa tortului meu.
Iti sta foarte bine cu parul asa si intr-adevar ai niste ochi superbi.
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
Am revenit.
Gusta, eu as pune pe tine, da nu-mi permit ca si eu am dat iama in we asta prin ce nu trebuie-.Cat despre dulciuri, trimite-le la mine ca eu nu ma ating de ele.Mi-am cumparat si eu oo de cioco ca normal ca de pastele nostru nu or sa mai fie,da chiar nu ma ating de ele.Am meu isi cumpara cam la 2 saptamani ciocolata sa aibe in casa, eu una nu ma ating de ea decat f rar.Ieri de ex am manacat rafaelo,dar asta nu e cioco, asa ca nu se pune
Tzuni, te asteptam cu raportul sa vedem unde ne aflam.Cat de plecarea in Israel, tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci.
Zuzilici, cum merge cu mutatul?
Doridia, lasa ca iti revi tu dupa nastere, nu te gandi la asta acum.
Claudia, iti sta foarte bine asa si cum spuneau si fetele, ai niste ochi super.
Laura tinem pumnii totusi sa nu fie fibrom.
Eftimie, nu stiu, fetele astea sunt cum sa zic, f darnice, au zis sa nu "se bucure" doar ele de zapada sa mai trimita si in alte parti.Ce ma bucura este ca de saptamana viitoare se anunta si la noi 10-12 grade, uraaaaa
Cris, tinem pumnii sa fie ok cu analizele lui Dany
Carina, noi sa sti ca atemptam atunci cand ai timp sa mai completezi blog-ul sa ne inspiram si noi
Gata fug sa strang putin pe aici si sa ma apuc de calcat, sau sa ma fofilez ca e sarbatoare azi si sa nu mai fac nimic?
AAA, am uitat de meniu:
ora 7:un sandwish 2 cafele si un ceai
ora 12 un fel de baton cu branza si ceapa cu branza crema de capra
Restul nu stiu, dar sper ca sa mananc ultima masa pe la 4.30
Gata fug, dar revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Claudia ce bine iti sta si ce ochi frumosi ai.M-ai bagat in boale cu ochi.
Tumpi de zapada numai zi ca aici ninge si fulgere numai in Olanda poti vedea asa ceva si e un frig de iti vine sa stai numai in pat.Felicitari ca ai dat jos.
Carmen eu sper ca pana la craciun sa il am ca al tau de lung.
Louisea daca si kg s-ar duce cum se scriu crede-ma ca as scrie non-stop.
Zuzilici acuma chisr zic spor la aranjat.
Tzuni astept raportul.
Cuscra sa ii zici la sef ca tu vrei sa ne scrii un mesaj si sa te lase.
Bine ca nu am de iesit din casa ca sincer nu imi place deloc vremea asta.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Tumpi,am trimis amindoua zapada la tine,aici e soare acum.
Zuzi,spor la mutat miine.
gusta spune:
Tumpi eu zic sa lasi calcatu pe maine ca azi e sarbatoare si e zi numai buna de lenevit.vezi ce sfaturi bune dau eu.
Anda daca scrii si cate calorii au crede-ma ca ma ai de clienta la blogul tau.
Cuscra vrei sa pui batu pe mine ca m-am porcit?Maine fac cercetare pe piata olandeza de ceaiuri de slabit ca mi s-a cam golit colectia.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Anky la mine nu e soare ,ninge(acea zapada gheata) ,bate un vant de nu iti vine sa iesi din casa si mai si tuna asa ca poate la tine e soare la mine nica.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky la mine nu e soare ,ninge(acea zapada gheata) ,bate un vant de nu iti vine sa iesi din casa si mai si tuna asa ca poate la tine e soare la mine nica.
Marilena si Mara Augusta
Hai ca trimit soare si la tine,e drept ca e unul cu dinti care mai intra si iese dar e mai bine decit ieri.
Tzuni spune:
Buna, fetelor!
raportez: 67,5 kg. Deci am scazut...2,5 kg.
tlaura, multa sanatate!
cand am timp va citesc din urma si va raspund fiecareia in parte.
revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
Tzuni, Tumpi, Laura, felicitari pentru kg. pierdute. (sper ca n-am uitat pe nimeni)
Zuzilici, ok, cand despachetezi, dai si-un raport. Sa aveti spor!
am pus ceva poze recente cu baietii (facute la Roman).
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me