Piticlontzi de iulie-august 2004 (250)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Pako, ma bucur pt tine, sa iasa bine analizele. Si multa, multa sanatate mamei tale !
Eu sper sa ajung inainte de Praid la gineco pt test sa bifez si asta. Apoi mai ramane uokiu` sa l rezolv :-)
Ioana, Giulik se vizeaza doctorita ... vrea si ea halat alb ... azi dimineata a intampinat dadaca si i a zis ca i face testele pe mana dar sa i dea si un ac, k pix are :-)))
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
g_ioana spune:
Daria mi se pare normal ca Giulik sa vrea sa se faca doctoritza....a mea vrea sa se faca luptator power rangers...iar in zilele mai bune sirena Riki
kim222 spune:
Roxa ,poze cu Peter pan am citeva dar calitatea nu est euna f buna. Despre ce-am mai facut am scris ieri
AncaMaria spune:
Pako, tin pumnii pentru mamica ta, doctorii se mai si inseala!
Io vin cu vesti bunute... ultima ecografie mi-a iesit bine cica, nu s-au mai vazut chisturile alea.. la ginecoloaga aveam programare ieri (facuta din decembrie) si a anulat-o ca a avut urgenta in spital..
Ioana, si eu ma inspaimant de cata lume aud cu cancer...
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Felicia speranta moare ultima! Dar nu am inteles cum a inceput tratamentul cu citostatice ,fara biopsie!
Anca super vesti!
amironeanu spune:
FELICIA Sa fi sanatoasa, fericita si iubita!
Am mai vazut si ceva poze, dar pe sarite, dar cu copii unul si unul.
Noi suntem bine, Stefi tuseste un pic, muceste un pic, dar fara febra, asa ca eu declar ca este normal si cu vremea asta capricioasa. Merge la gradinita ca incepuse sa se cam obisnuiasca pe acasa. Matei este si el bine, preventiv am amanat vaccinul de 6 luni (pana ii trece Stefaniei tusea), ii iese si al doilea dintisor, drept urmare doarme destul de rau si e cam mofturos. De fapt, de cand a fost bolnav si am stat mult cu el s-a cam obisnuit sa fie bagat in seama. Eu am inceput lucrul, lucrez mai mult acasa, in general seara dupa 10 si dimineata pana in 8:30, asa ca sunt un pic zombi. La examen m-am inscris, dar inca nu m-am apucat de invatat, va fi foarte distractiv, pentru ca in momentul in care incerc sa citesc ceva, dupa 5 randuri adorm.
Noi vom avea un week-end tare interesant, voi ramane singura cu amandoi, de azi pana marti (parca), tati pleaca la 8 dimineata si vine la 10 seara, sper sa fie vreme frumoasa sa putem sta cat mai mult pe afara.
Pupici multi la toata lumea si sa vina vremea frumoasa!
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
buna dimineata!
Felicia multa multa sanatate mamei tale, sper sa fie totul mai bine. vorba Oliviei, cum citostatice inainte de rezultatul biopsiei? pupici multi piticilor si tie. si tin pumnii la urmatorul PAP.
Oliv hai macar una..... sunt curioasa sa il vad. pup! cum mai e vremea la voi?
Anca imi pare bine ca chisturile nu mai sunt....nu ti-a facut o reprogramare la doc??
Ioana eu zic ca ii va trece Mariei ... o sa fie bine la gradi dupa cat de comunicativa este.
ma duc la munca.... ca nu mai stiu ce vroiam sa zic
sunt cam aiurita azi. revin.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...it'a a sunny,sunny day..azi ie ziua soacrei mele,sa traiasca,sa-n floreasca
Vivia unde-s pozele cu Peter Pan???...si cu catzelul:))...noi de cate ori mergem la carrefour avem scandal,ca vrea un iepuras,sau un hamster sau macar un pestisor:))...dupa care pe drum la intoarcere incepe "tata opreste,uite o pisica singura hai s-o luam noi...sau uite un catzel,este singur,n-are nimeni grija de el,sa-l luam noi!:))"
Anca in sfarsit o veste buna tinem pumnii sa se rezolve cu bine toate problemele...zi repede AMR cat pan la vacantza?
Meii dar de Alice chiar nu mai stie nimeni nimic????Ca ma ingrijoreaza de acum cu atatea absentze... O fi deja pe litoral??
Cristalina unde ai disparut,ti-au iesit experimentele...si ai fugit sa-ti ridici premiu??pupam galustele
AndreeaM vad ca ti-ai gasit un somnifer foarte eficient:))...pupacim minunile...noi vrem sa mergem la circ daca se face vremea frumoasa...ca parcul din Copou este distrus in totalitate
Hai sa avem o zi frumoasa...io azi ma trag in poze,trebuie sa-mi refac legitimatia de servici si carnetul de soferi....
szivarvany spune:
Buna dimineata !
AncaMaria - ce bine ca esti bine, multi pupici la voi !
AndreeaP - esti absentaaa :(
Kim - dc nu pui pozele ??? Ca noi never ever nu ne saturam sa admiram generatia cea-mai-cea :-)
Rox, spor la munci !
Amironeanu - sa aveti un we frumos atunci, daca esti pe baricade cu cei doi nazdravani ! Pupam iepurila micutz !
Si eu sunt prin zona ... haideti la semnat condica !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada