Comori de nov-dec 04 (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Stiti ce mi-a spus Iris aseara dupa ce-a mazgalit peretii?
'Lasa mama ca se spala...'
deci no problem...

I-am dat si ei buretele sa spele, dar mai rau a intins rujul... asa ca... ghiciti cine a spalat??
Ca sa nu mai zic ca fara pasta aia CIF - care imi distruge mainile- nici vorba sa se curete.

Oti, o afecteaza oarecum supararea mea, dar pe moment, as zice.
Insa, daca ar invata ceva din asta, nu ar mai face lucruri care sa ma supere, nu?
Sau macar nu atat de des...
Nu e chiar imuna la certuri. Insa au efect pe moment.
Nici eu nu stiu ce asteptari sa am de la un copil de 3,4 ani. De cata empatie poate sa fie capabila. E foarte mult chestie de temperament, ....si de varsta, dar felul 'de-a fi' isi spune cuvantul, zic eu.

in magazine nu mai face circuri. I-am explicat ca in fiecare magazin este politist... si i-am aratat gardieni. La un moment dat unul a colaborat cu mine, si-a fost foarte inspirat omul. I-a spus fetei mele ca daca face galagie trebuie s-o duca intr-ul loc unde se tzin copii rai si neascultatori. Evident ca a speriat-o ideea. Era foarte reala amenintzarea.

da, pot s-o amenint ca n-o mai las cu rolele. exact asta i-am si spus ieri. Sa vedem... astept sa aud ce-a mai facut azi.
Vreau sa va spun ca nici n-o intereseaza ca n-o las la desene animate.. n-o mai fascineaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alex e mai bine nu a mai facut febra inca tuseste insa a vrut sa mearga la scoala
dar acum parca mi se pare ca o ia ruxi...de cateva minute tuseste non stop si stranuta sper sa nu fie...
andreap si sanatate mariutei

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am reusit si eu intr-un sfarsit sa mai pun niste poze sa nu ne uitati chiar de tot DE AICI ca la cat sunt de zapacita le-am pus in albumul de noiembrie iar cel de martie a ramas gol.
acum fug sa mai citesc din urma ca sunt singurica in birou...din motive de sef plecat

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ufff dana cum iti inteleg supararea. bianca nu scrie pe pereti dar are o atitudine ce "fac ce vreau eu" ca imi vine uneori sa...nu stiu ce sa-i fac. pe tudor il exploateaza la maxim: daca se joaca el frumos cu masinile, ea ba-i ia cate una ba ii strica aranjamentele, ii spune "prostule" din te miri ce. o sa spuneti ca nu am certat-o suficient. ultima data cand am certat-o mi-a spus "esti urata" si apoi cand a vazut ca m-am suparat si i-am intors spatele a inceput sa planga ca "ea e cuminte", "promit ca nu mai fac rele", "iarta-ma ca sunt cuminte". pana la proba contrarie cand face exact la fel. in rest ma inteleg de minune cu ea. eram la serbarea de la gradinita cand una din fetite nu i-a facut ceva pe plac si a ridicat mana la ea sa o loveasca. am sarit eu si am certat-o dar cine credeti ca a fost suparata si imbufnata? tot ea!!! nu o rasfata ai mei acasa, dimpotriva, nu-i tin partea lui tudor desi ar meroita ca e mai cumintel si mai de inteles decat ea...nu stiu cum sa fac cu ea. mi-e ca daca o pedepsesc drastic fac mai rau, incerc mereu sa ii explic ca nu e bine ce face si cum face (doar ea trebuie sa aiba dreptate, doar ea stie cum trebuie sa se imbrace, etc) si uneori imi spune "da mami iti promit ca sunt cuminte" alte ori imi spune "m-am suparat pe tine " si face pe suparata, sau mai rau "esti urata" am crezut ca o mananc nu alta! m-am prefacut ca nu o aud ca sa nu-si dea seama ca e ceva care ma afecteaza ca doar doar nu mai foloseste unele cuvinte. da' de unde. stie exact cand sa le foloseasca si mi-e ca nu stiu cum voi mai reactiona. alteori e o dragutza de fetita. ma amagesc ca sunt toane, dar daca nu e asa?
hai ca m-am intins cam mult si tot nu v-am povestit toate toanele ei

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, pupici gemenilor, sunt foarte dragutzi!!!

Da, asa e si Iris. Cum scrii de Bianca.
Zici a mai trait o viatza sigur, si stie perfect cum sa se comporte in diferite situatii.
Stiti vorba aia "e unsa cu toate unsorile"??
Cand vede ca nu-i de gluma, intoarce foaia si speculeaza.
Dar poate sa fie si super dulce si sincera de sa-ti vina s-o pupi intr-una.

Mergi la inceput

adriana gemenushii frumushei...si sigur biencutza este o dragutza intotdeauna(las ca-i trec ei fitzele) si se duc la fratiorul ei

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eheehee pai cred ca e criza de 3 ani...ca de cand sau nascut o tin tot in crize ,si silviu e la fel,dar pe toane, am sau cel mai cuminte copil si pe scorpiuta de sorasa sau 2 teroristi, cat despre raspunsuri minune... ieri a facut pe el.. "mai mami poti sa imi spui si mie cum ai putut sa faci pe tine?" si el calm relaxat ca si cum era cel mai firesc lucru" asa direct", si na mai spunei ceva...
azi am fost la decalotat, era mai putin de 1 cm lipit si sub el o gramada de mizerie, poate asta o fi fost cauza pipiurilor, mancarimilor si nervozitatii din ultima vreme
delia e ok dupa vaccin , un pic de febra asreara un pic azi la pranz, fara maraial prea multa sau altele cum facea silviu, in schimb citesc cu interes postari si cvomenatrii de mamici cu fete rele, caci fata de ea activul silviu era ingeras, azi a fript un cap de parchet de cred ca are cucui , ca mi-am permis sa ii iau telefonul din mana, i lam cerut iam zis sa mi-l dea putin cu calm cu lugu lugu si ea , tipete urlete si capatani de jos, si asa face l aorice, nu ii dai tipa,nu e ca ea, tipa, se tavaleste se arunca pe jos, si vad ca metoda ignorare nu functioneazaa,......heeeelllllp

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

paxelina, trece cu varsta ..asa face si ruxi...insa o lasm in pace si s-a potolit
ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin si decalotare amandoi copilashii

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor mie mi se pare ca fiecare dintre ei are o particica pe care noi nu ne-o dorim.La unii se manifesta mai violent(nu in sensul fizic), la altii mai soft.Important este sa nu ne pierdem cumpatul si mai ales determinarea de a-i face sa inteleaga ca gresesc, sa le dam educatia dezirabila.

Pot spune ca am un copil minunat pana cand imi face cate o figura urata, nu ma asculta, e rau cu frate-su, se stropseste la taica-sau.dar ii trece si trag speranta ca se vor corecta toate.
La gradi are 2 fetite surori, mai mari cu 1 si 2 ani decat el care vorbesc foarte frumos.Se adreseaza parintilor colegilor cu pers II plural si folosit foarte corect.In scimb, fii-miu ma intreaba intr-o zi de tatal fetelor: mami cum il cheama pe asta?"...va dati seama ca m-i s-a rupt pamantul sub mine.Era asa o diferenta de limbaj si am murit de ciuda.

Nu stiu daca exista copil perfect, care sa stea la masa nemiscat, sa manance tot si frumos, sa se joace si sa puna totul la loc, sa aiba chef sa execute tot timpul comenzile adultilor samd.Si daca exista cred ca e o problema la parinti...am eu un exemplu: o cunostinta cu fetita de 3,6 ani.Pana la 2 ani fetita a fost crescuta in tarc, singurica in camera ei.Se juca de dimineata pana seara, cu pauza de iesit afara cand ne povestea noua mamica cat de cuminte sta fetita ei.Si era mandra de asta.Acum merge cu ea la restaurant si sta la masa cu adultii cat stau si ei, vorbeste frumos, nu raspunde, dar pentru mine copila aia e un manechin.Nu are pic de personalitate.Nu merci, prefer ca al meu.
Dana, Adriana, fetitele voastre au personalitate si e in puterea voastra sa o canalizati pozitiv, si sunt convinsa ca asa va fi dat fiind familia frumoasa si normala in care cresc.Ganditi-va la cat de dragalase pot fi si acceptati ca parte din ele iesirile mai nelalocul lor.Oricum si oricat de inteligenti ar fi, ei au copiat/adaptat comportamentul lor de undeva ca doar creierasul era gol la inceput, asa ca vina este a noastra/a societatii pe undeva.
Pup mandrele si crede-ti-ma ca as da oricat sa am si eu o copila ca a voastra chiar daca vine la pachet cu niscaiva pereti murdari.
Off topic Dana: eu m-as fi ofticat mai tare de ruj decat de perete.

februarie , martie

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana am vazut pozicile noi, iti seamana Tudor extraordinar, sunt foarte expresivi si dulci amandoi.Imi place ca i-ai pozat cand aveau stari de spirit diferite.Dar si cand a iesit soarele si pe strada Biencutei m-am luminat.

Aime numi atatea poze? asa putine? pai ne privezi de minunatie de ochios? are niste fete de mori.

Onitza oare m-am dus de tot? adica nu ti-am dat numarul ala? eu asa imi amintesc, pe mess.In fine, ma caut din nou si-ti retrimit.

Monicutz ce face tusitorul sef? Sper ca ruxy nu s-a invrednicit sa ia si ea pana la urma.

Ele, Bits, try, Oti multam de raspuns, m-am calmat asta e, desi preferam s-o mai tin fara ciclu.Sigur e din cauza diversificarii, acum nu mai papa decat dim si seara tzitzi si peste zi 2-3 guri dar mai mult de alintatura.Presimt oricum ca asta se va intarca mai repede.

februarie , martie

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput