Comori de nov-dec 04 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Incearca sirop de Muguri de brad cu propolis, sirop de pin si ghimbir. Si fa gargara cu Sare sau Bicarbonat de Na.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ele, esti prea draguta mey , da ce umblareti sunteti voi, azi aici, maine colea...

Noi am renuntat de muuuult la bibe, si s-a adaptat din mers, nu mi-a cerut, a fost ceva firesc ca si cu suzi, dar colega mea acum la 4 ani se chinuie si de doua seri ii da cu paiul sa bea laptele, deocamdata desi tanjeste muuult dupa el. Au rupt problema ptr ca fata e destul de mare si cu cat is mai mari cu atat se despart mai greu.

Bitsone, ce faceti cu tusea? Si eu behai iar ca un tabagist...da o veni si vremea buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fiica-mea are o totala lipsa de pofta de mancare.
Mananca asa... in "dorul lelii"... fara chef.
Daca ii dai manaca, daca nu - nu mananca.
Nu cere mancare niciodata ... doar dulce eventual si uneori fructe.
Am incercat sa nu mai stau dupa fundul ei cu mancarea, dar nu mi-a cerut... si n-am avut curajul sa n-o hranesc o zi intreaga.
Eu cred ca e in stare sa nu manance, doar sa bea apa si sa ciuguleasca.
Este atat de ocupata toata ziua incat nu are timp de lucruri asa de neimportante... cum e mancarea.

Asa ca e foarte dificil s-o disciplinez cu mancatul la masa, dupa un program relativ regulat.
Cred ca ar trebui s-o leg de scaun...dar in cazul asta Doamne fereste ce urlete ar fi .. Si oricum, chiar si legata de scaun este de o incapatanare feroce. Cred ca ar sta cu dintii inlclestati.
Sper ca programul de la gradinitza s-o mai schimbe.

Aime, inca nu stiu cum a fost azi, a dus-o Mircea, si mie mi-e telefonul descarcat. Dar o sa-l sun de pe fix... si eu sunt curioasa.
Pupam Vladutzul, e tare dulce. Si ce floricele frumoase aveti...

Mergi la inceput

Cand era mai mica am tinut-o 2 zile nemancata. De fapt, imi propusesem sa nu-i mai dau cu sila si s-o las sa-i fie foame.
Si nu a mers. Efectiv nu manca. Se umfla cu apa dupa care urla de se innegrea la fata si atat.
Asa ca, am inceput sa-i dau fara s-o silesc cate putin doar doar o incepe sa aiba pofte si ceva in burtica.

I se stransese stomacelul si ea, atenta la joc, n-avea nici cel mai mic gest sa ii fie foame.

Un copil aflat printre alti copii se indeamna, dar cu a ea nu era cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, mai ai pozele cu casa voastra in timpul constructiei?
Dana, pai normal ca-i plac rosiile cherry sunt cele mai gustoase, si eu le prefer mai ales iarna (da Octavia sunt cele micute in chiorchine).

La capitolul mancare nu ma plang, nu vrea ce servesc nici o problema, urmatoarea masa ca oricum are strat de grasime pe burta si nu sta prea mult nemancata. De cand este la gradinita mai face figuri, nu mai vrea ciuperci sub nici o forma si nici mezeluri nu prea serveste dar asta nu-i deloc rau. A, si la ea tine figura ca daca nu termina nu are voie desene sau ceva ce isi doreste.

Alexa, bravo, mai aveti putin si ne prindeti.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette
Daca ii dai manaca, daca nu - nu mananca.
Nu cere mancare niciodata ... doar dulce eventual si uneori fructe.

Cam asa si Robert. Atunci cand se face ora de masa il anunt ca mergem sa mancam si nu comenteaza.Prea des!
Daca il intreb "ti-e foame?" invariabil raspunsul este NU! Sau daca se intampla sa-i fie imi cere lapte.Sau Kinder.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, da mi-a venit cand am inceput diversificarea si am renuntat la o masa de laptic.
Daca ai putina rabdare o sa-ti trimit un fisier mare cu tot ce scriam noi in primul an dar nu promit o data ca nu stiu cand voi avea timp de ce mi-am propus.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina
Azi noapte iar incepuse sa ma doara prin gura si buimaca de somn nu am realizat ce am. Dimineata, insa, am aflat. Imi creste maseaua de minte!

Asta-i semn bun! Felicitari!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

A mea, cand ii este foame, cere "Oua", ca asrea ii plac oricand si oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miria si mie mi-auu iesit maselele de minte in sarcini
si noi inca la biberon...dar la el e din cauza de singurrul lucru mancat, vad ca acum.... de 2 zile parca cere de mancare, bine cere minuni , gen dannete, danonino,floricele, dar ceree,sper sa il tina si sa reusim si noi sa devenim copii normali
maine il duc la redecalotat, are asa juma de cm inca prinsm, si zice ca il mananca putza , si mai scpa pe el , dar urocultura e ok, si pediatra a zis sa nu se fi adunat acolo ceva, inca niste zile coooll, azi la vaccin, maine cu domnul la tortura , deci marieli de ambele parti,ehee ne facem noi mari
si poate vreodata ajung si eu sa nu ma mai plang

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput