Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns telena spune:

pufulet74 ce vaccin ai facut?cel de la circa sau cel din farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

I-am facut vaccinul cumparat de la farmacie, Infanrix IPV HIB, parca asa se numeste. M-a surprins pentru ca la 2 luni nu a avut nici o reactie dupa vaccin.
La voi cum a fost la vaccinul de 4 luni?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Petro, multumesc
Voi cum sunteti, cum e Silviutza? Ai poze cu ea?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

In alta ordine de idei, voi spalati bibe cu detergent de vase inainte de sterilizare? Ca eu am incercat si fara detergent, dat tot mi se pare ca miros a lapte dupa ce le sterilizez!
pupici si o zi linistita!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

eu ii spal bibe cu detergent de vase, iar de sterilizat le sterilizez doar o data pe saptamana!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns telena spune:

noi inca nu l-am facut si de aceea am intrebat. la 2 luni l-am facut pe cel de la medicul de familie si am avut temperatura si acum nu stim pe care sa-l facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Azi am fost tare plimbareti . Am fost cu tati si cu Matei la tara unde imi petreceam vacantele copilariei. A fost tare emotionant pentru mine sa revad locurile respective, dat fiind faptul ca noi am vandut de vreo 10 ani casuta de acolo si mai avem doar un teren pe care dorim sa-l vindem (acesta a fost motivul pt care am mers azi acolo). Matei a fost foarte cumintel. Am plecat pe la 10 dimineata si ne-am intors acasa pe la 17.00. Am fost si in Cora la cumparaturi. Am un baiatel de nota 10. Se pare ca-i place sa hoinareasca cu mami si cu tati.
De maine ramanem iar singurei pt ca tati pleaca 3 zile in delegatie .
Apropo, am pus poze de la botez la semnatura, adica sper ca am reusit sa le pun . Nu am pus numai poze cu Matei.
Sa aveti somnic usor!!! Eu ma retrag.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MaraD

Am uitat sa urez Paste Fericit celor care il tin azi !!!

Asa ... acum update despre Brianna !!!1

La 4 luni si aproape o spatamana cand am fost la dr. se prezenta cu: greutate: 6.7 kg, inaltime: 65 cm si perimetru cranian: 40.6 cm.

Cu o zi inainte sa faca 4 lunitze, a reusit dupa multa perseverenta sa se intoarca de pe spate pe burtica ... nu va spun cat am fost si eu si tati de extaziati ... de parca ar fi fost Nadia Comaneci la sol!!!! Iar de-atunci, asa cum se "plangea" si bb_yasmi nu-i chip s-o mai tii in pozitia culcat pe spate decat foarte rar. Dar baiul e ca inca de pe burtica nu stim sa revenim pe spate si desi incearca si se chinuie sa ridice din fundic, nu merge. Si evident ca se enerveaza la un moment dat si incepe "strigatul" disperat dupa ajutor. E asa de scumpa cand o vad cum incearca ... desi pentru ea e efort, nu gluma ... si unde mai pui ca atunci cand e pe burtica e si cu balutele pana in pamant !!!!

Problema care insa a aparut a fost ca si in somn se intorcea si se trezea noaptea plangand pe burtica si incercand sa revina la pozitia initiala pe spate. Si asa ne-am chinuit (si ea ca era agitata si eu ca ma trezeam la ea f frecvent) cateva nopti. Uneori e drept ca era prea adormita si dormea in continuare cu nasu-n saltea ... bine, capsorul intr-o parte ca sa poata respira ... Dar se pare ca nu e prea recomandat sa doarma pe burtica si asa ca i-am pus nopatea o chestie care sa o tina in pozitia pe spate cand doarme. Si de atunci am revenit la nopti linistite! Chiar voiam sa o intreb pe bb_yasmi cum doarme Iasmi? Caci stiu ca si ea e acrobata ! Te-ai confruntat si tu cu chestii de-astea? Sau a mai avut careva din voi asemenea problema?

Cu papica suntem bine ... am inceput si pireuturile de vreo 4 zile. Avem la activ deocamdata doar 3 zile de mar si 1 zi de cartof dulce. Deocamdata merg pe cele de la borcanas (cele organice), ca sa vad cum accepta fiecare leguma in parte, sa o testez de posibile alergii. Ce i-am dat pana acum i-a placut si ne place si cu lingurita ... se mai uita ea crucis la lingurita cand se apropie de gurita si nasucul ei, dar trece! Asadar ca structura a meselor avem deocamdata asa:
- ora 7-7:30 - 150-180 ml laptic;
- ora 11-11:30 - 120 ml lapte cu cereale la biberon + 60 ml lapte normal;
- ora 4-4:30 - /leguma (cam 1/2 de cutiuta) + 180 ml lapte (f rar cand e fomista rau chiar si catre 210 ml);
- ora 7:30-8 - fruct/leguma (restul de 1/2) + 180 ml lapte;
- ora 10:30-11 - 180 ml lapte cu cereale la biberon;
Acuma cantitatile nu sunt chiar batute in cuie, uneori nu-si papa toata portia ...

Nu sunt chiar incantata de programul asta, dar asa si l-a facut ea ... Il vom mai schimba pe parcurs dupa ce mai introducem si restul de papica diversificata ...

Ei uite ca ma ia Mos Ene pe la gene si merg si eu in patutz ... ca in 3 ore ne trezim la papica

Asadar va pe toate si pe toti bulgarasii si globuletzele ... si oricum de citit incerc sa va citesc zilnic dimineata cand pompez laptic ... dar pe cand termin, numai bine ca incepe programul cu bebelutza si nu mai apuc sa postez mai defel!

O duminica superba tuturor si un Paste fericit celor care sarbatoresc azi!

Mara, de Brianna (12.11.2007)
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

mara felicitari pt primeleintoarceri ale brianei. mara, noi nu avem probleme cu iasmi ca se intoarce si inapoi de pe burta pe spate, doarme cel mai mult aproape pe burta (ca si oamenii mari!!) doar intr-o seara a ramas "inpotmolita" cand a vrut sa se intoarca de pe spate pe burta si nu si-a "calculat" exact traseul... si a ramas atarntata pe jumatate de marginea patutului.

noi in maxim 1-2 sapt trebuie sa o mautam "jos" in patut ca deja urmareste peste marginea de sus....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

am uitat,pozele noi sunt la martie2008,si am votat si noi bulgarasii si globuletele noastre,sper sa castige,tinem pumnii.
LAVI ce faci pe unde esti,si VALI hai la apel,ca ne e dor de tine

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

irinush...
super poze!!!! doamne cat sunt de scumpi!!!! si ce ochi frumosiau!!! ptiu-ptiu pe ei, ca iti vine sa ii mananci!!!

Mergi la inceput

upsss se pare ca vorbesc de una singura.....

fetelor bebei vostri rad, zambesc la oricine?? a mea e numai un zambet, numai sa te uiti la ea si incepe sa rada!!! sa nu mai zic daca te prostesti la ea rade mai tare si mai zgomotos decat un om mare! toata lumea se mira pe ea ce vesela e mereu!! si asa de scumpa a fost azi, pt prima data a inceput sa planga cand nu m a mai avut in vizorul ei. era in brate la un prieten de familie si eu m-am "ascuns" in spatele ei sa vedem ce reactie are, vreo 2-3 minute m-a cautat cu privirea in locul in care m-a vazut ultima oara si cand si-a dat seama ca nu sunt nici cum s-a pus pe un plans saraca..... iar cand m-a vazut asa se bucura!!! mi-a fost asa draga!!!!

dany, asa te vreau!! sa il lauzi mai des pe bebe andrei!!!
vazut filmuletul cu bebe luca de rox!! super !!!

Mergi la inceput