Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by roxx

gianina si jasmin - multumesc pentru parola

voi trimite si eu poze pt album dar sa vad cat de repede le primesc pentru ca majoritatea le am in calculatorul de acasa ...si a vrut al meu sot sa ia cd-ul cu poze...

pana una alta va aratam cum vorbim noi http://www.youtube.com/watch?v=moYKFnh8B-4

va

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

pupam micutul vorbaret...este tare dulce!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA, tare vorbaret e Luca! A mea vorbeste pe tonuri mai inalte!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici!am intrat si eu,ca afara bate un vant de ne zboara cu tot cu carut,asa ca stam in casa
ROXX pupam vorbaretul,e un dulce si ce calm este el mititelul,ai mei mei cand vb in legea lor,pe limba lor,sunt tare galagiosi si parca se cearta cu cineva asa fac.
dany,asta cu limba e faza tare,eu mor dupa ei cand fac asa.
LALA nu sunt eu experta nici pe departe,ca abia reusesc sa inteleg si eu lumea asta noua si toate experientele astea noi si minunate,dar ce am observat eu cu bebeii astia ai nostri...cred eu ca astea sunt pase,toane,perioade mai naspa,fara apetit sau ceva de genul asta,nu cred ca ar fi ceva mai mult decat atat faptul ca au perioade cand nu mananca.eu deja am trecut de mai multe ori prin perioade din astea.asta pe o parte,pe alta parte,ma gandesc ca noua ni s-a intamplat o data,sa li se aglomereze stomacelul,si implicit digestia incepe sa fie mai lenta,treaba asta,asa se lasa fara pofta de mancare,de fapt la noi pofta era,ca incepeau bine,dar pe la jumatatea biberonului incepea circul,tipau,intorceau capul,nu mai vroiau.ptr ca ii doare burtica.noi atunci am facut asa:2 zile(nu mai mult)am facut biberonul la cantitatea de apa,un capacel mai putin fata de cat e normal de lapte praf,deci daca trebyuiesc puse 6,puneam doar 5,sa nu fie concentrat asa,si nu i-am fortat sa manance decat cat au vrut,dar asta numai 2 zile,si pe langa asta de 3 ori pe zi debridat,sau espumisan sau aerored.siropul timp de 15 zile.toate astea au fost la sfatul dr,nu dupa capul meu,si apoi au inceput bebeii mei sa pape ff bine.sper ca am fost explicita ca sunt si cu ochii la teve.
JASMIN nu am fost la FALLA din cauza pocnitorilor care ne-au EXASPERAT,pur si simplu simteam ca nu se mai termina,si aveam si o papusa din aia sub geam,asa ca i-ti imaginezi.abia am dormit.si in plus de atatia ani,parca sincera sa fiu nu mi se mai pare nimic spectaculos,o cheltuiala inutila.

mai,am pus poze noi la semnatura cu strunfeii mei care vreau sa va zic ca sunt niste fitzosi nazdravani,pe care tre sa stai cu ochii ca pe butelie,ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

am uitat,pozele noi sunt la martie2008,si am votat si noi bulgarasii si globuletele noastre,sper sa castige,tinem pumnii.
LAVI ce faci pe unde esti,si VALI hai la apel,ca ne e dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Pot spune pe aici ca am draci pe fi-miu ca nu mananca ?
De 2 saptamani e jale .
La san molfaie, la bibe molfaie...imi vine sa ma urc pe pereti
E a doua saptamana in care el a luat doar 100 gr in greutate.
Bine, cand te uiti la el este un rotofei dar jur ca nu stiu de unde aparenta asta .
Daca ma mulg mai mult de 60 ml nu scot din ambii sani la 3 ore. La bibe mananca cu greu 70 ( ziua) - 100 ( la masa de seara) ml de Humana. Pe cutie scrie ca ar trebui sa manance 90 - 120 ml in 6 reprize.
Nu le avem ca mai si suge la 4-5 mese dar nu mai mult de 5 minute
Incep sa ma enervez rau

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Tu Lala, parca nu ai mai crescut un copil! Daca el se satura cu cat mananca si arata bine (zici tu chiar dolofan) lasa-l sa manance cat vrea! Vrei bebe obez? Tare urati sunt copiii grasi!
Si eu zic ca 100 g intr-o saptamana e bine, de acum o sa ia mai putin in greutate!
Eu nici nu stiu exact cat papa fata mea sau cat ia in greutate...are 5 mese, 2 san (clar nu stiu cat papa ca n-o cantaresc) 1 san si cateodata si completare daca mi se pare ca nu s-a saturat, si 2 biberon si ii dau acum, la 4 luni jumate 170 ml (5 masuri formula). Am incercat sa ii dau 200 cum scrie pe cutie ca ar trebui si mi-a vomitat ca a mancat in plus, asa ca am revenit la 170.
Si cred ca ia bine in greutate, a ajuns la aproape 8 kg, vad marti exact ca mergem la vaccin.
Dar m-am lungit pe aici in povesti ca Stefania
Ideea era sa nu va mai agitati atat! Daca bebe arata bine si e vioi, poate atat ii trebuie lui sa pape!

Gata, plec, mergem sa facem baita.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Irina, ce frumosi sunt baietii tai in alb!
Si mi-au mai placut mult pozele de afara, pe iarba!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Am vazut si eu doi blonduti cu ochi superbi; sa creasca mari si sanatosi ! eu tot ma minunez de tine, de Pussi si nu stiu daca eu as reusi sa cresc doi bebei deodata. Rusine sa-mi fie, n-ar mai trebui sa ma vaicaresc. As incerca si eu sfatul pe care l-ai dat Lalei, ca si a mea vomita, si, in plus, daca-i scot bibe sa eructeze, nu mai vrea sa pape in continuare si se pune pe tipat daca-i bag bibe; dar mi-e frica sa nu o deranjeze la burtica daca-i fac laptele redus cu o masura.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

multumim ARALIA,si ALEXIA e o scumpete draga de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare si de la noi!
Irina super dulci blondutii tai, si eu nu contenesc sa ma minunez cum va descurcati cu 2 tu si Pussi. Felicitari!
Super simpatic Luca de Roxx.
Nici eu nu pot sa vad pozele din album , ce trebuie sa fac? Help please!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele dragi si piticii lor
Ne-a fost dor de voi si mie si la Joshua de toate printesele frumoase :)
Am pus in sfirsit poze cu noi la botez, le gasiti in linkul de la semnatura :)
Am facut vaccinul de 4 luni si a facut tare urit dragul de el, a avut febra si a fost miriit si plingacios vreo 2 zile :(
Va pupam si o sa intram mai des de acum :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput