Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:
Eni si al meu face la fel cu gingiile si nici urma de dinti... atat a strans tetinele intre gingii ca una a si fisurato si cele de la Avent sunt destul de groase
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
g24hit spune:
fier i-a dat pt ca zicea ca s-ar putea sa fie o usoara anemie si din cauza asta sa nu manance si vitamine pt pofta de mancare.si pt ca nu mai luase prea bine in greutate(70 g in doua sapt).
unde ramasesem...
ea nu prea chiuie...de plans ...cand e tare obosita sau f flamanda( urla nu plange...)
nu se rostogoleste in schimb ar vrea sa stea numai in funduletz.doar sa imi simta mana si deja se trage in funduletz.incerc sa nu o prea las dar uneori nu razbim cu ea si trebuie tinuta ca altfel e gata scandalul...aaaa...si nu mai vrea in carucior...cum o pun jos cum se screme sa se ridice in fund...i-am ridicat putin si spatarul si nimic....nu stiu cum sa procedez ca urla de numa daca nu o ridic....parca mi-e si frica sa mai ies cu caruciorul....
Ank83 spune:
Eni... acum ca am citit ca si voi luati B complex pt pofta de mancare ..inseamna ca de acolo se trage masa nocturna a lui Raul.Noi luam B complex pt cheguletul pe care il avem de la nastere
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
g24hit spune:
inca doarme...nu profund dar....suge la suzeta ...sper sa manance macar daca tot a stat atatea ore nemancata, de dimineata a mancat 160.
g24hit spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Eni... acum ca am citit ca si voi luati B complex pt pofta de mancare ..inseamna ca de acolo se trage masa nocturna a lui Raul.Noi luam B complex pt cheguletul pe care il avem de la nastere
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
sunt curioasa cum va decurge la noi...cat ii dai lui Raul? mie mi-a zis 1/2 linguritza de 3ori/zi. dar eu ii dau numai de 2 zile si i-am dat numai de 2ori/zi cand ii dau si fierul.....
Ank83 spune:
Victo daca vrei... fondam un club al caposilor ... sa speram ca in viitor capos nu va fi sinonim cu incapatanat
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Eni noi luam cate 2 ml la pranz in fiecare zi.Suntem asa de aproape 3 sapt si uite ca de trei zile si-a mai facut o masa.Eu masor cu siringa
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Victo spune:
da,mai ank..ar fi ceva..al meu ma ingrijora un pic, ca crescuse 10 cm in 5 luni..deci cam 2 cm pe luna..destul de multicel..azi m/a intrebat drita dc au fost ceva pb la nastere..si i/am zis ca mie nu mi/a zis nimeni sa fi fost ceva...sper ca nu/s aia asa tampiti sa nu/ti zica..femeie..urmareste/l..ca iaca..nu stiu ce s/a intamplat..oxigenu..etc...nu?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
IULIA de ENY, bine ai venit in clubul fotomodelelor, alaturi de Alessia mea, de Alesia a lui Shery...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/home
POVESTEA NASTERII
mihuta spune:
Am facut si noi vaccinul azi, avem 7,600 kg 65 de cm si 42 perimetru cranian la 4 luni si 9 zile...
Doctorul a spus ca e "mai voinicuta"...
mami de Sophia