Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eni si al meu face la fel cu gingiile si nici urma de dinti... atat a strans tetinele intre gingii ca una a si fisurato si cele de la Avent sunt destul de groase

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

fier i-a dat pt ca zicea ca s-ar putea sa fie o usoara anemie si din cauza asta sa nu manance si vitamine pt pofta de mancare.si pt ca nu mai luase prea bine in greutate(70 g in doua sapt).

unde ramasesem...

ea nu prea chiuie...de plans ...cand e tare obosita sau f flamanda( urla nu plange...)

nu se rostogoleste in schimb ar vrea sa stea numai in funduletz.doar sa imi simta mana si deja se trage in funduletz.incerc sa nu o prea las dar uneori nu razbim cu ea si trebuie tinuta ca altfel e gata scandalul...aaaa...si nu mai vrea in carucior...cum o pun jos cum se screme sa se ridice in fund...i-am ridicat putin si spatarul si nimic....nu stiu cum sa procedez ca urla de numa daca nu o ridic....parca mi-e si frica sa mai ies cu caruciorul....

Mergi la inceput

Eni... acum ca am citit ca si voi luati B complex pt pofta de mancare ..inseamna ca de acolo se trage masa nocturna a lui Raul.Noi luam B complex pt cheguletul pe care il avem de la nastere

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

inca doarme...nu profund dar....suge la suzeta ...sper sa manance macar daca tot a stat atatea ore nemancata, de dimineata a mancat 160.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Eni... acum ca am citit ca si voi luati B complex pt pofta de mancare ..inseamna ca de acolo se trage masa nocturna a lui Raul.Noi luam B complex pt cheguletul pe care il avem de la nastere

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

sunt curioasa cum va decurge la noi...cat ii dai lui Raul? mie mi-a zis 1/2 linguritza de 3ori/zi. dar eu ii dau numai de 2 zile si i-am dat numai de 2ori/zi cand ii dau si fierul.....

Mergi la inceput

Victo daca vrei... fondam un club al caposilor ... sa speram ca in viitor capos nu va fi sinonim cu incapatanat

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Eni noi luam cate 2 ml la pranz in fiecare zi.Suntem asa de aproape 3 sapt si uite ca de trei zile si-a mai facut o masa.Eu masor cu siringa

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da,mai ank..ar fi ceva..al meu ma ingrijora un pic, ca crescuse 10 cm in 5 luni..deci cam 2 cm pe luna..destul de multicel..azi m/a intrebat drita dc au fost ceva pb la nastere..si i/am zis ca mie nu mi/a zis nimeni sa fi fost ceva...sper ca nu/s aia asa tampiti sa nu/ti zica..femeie..urmareste/l..ca iaca..nu stiu ce s/a intamplat..oxigenu..etc...nu?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

IULIA de ENY, bine ai venit in clubul fotomodelelor, alaturi de Alessia mea, de Alesia a lui Shery...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/home
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am facut si noi vaccinul azi, avem 7,600 kg 65 de cm si 42 perimetru cranian la 4 luni si 9 zile...

Doctorul a spus ca e "mai voinicuta"...

mami de Sophia

Mergi la inceput