Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Melania,a papat foarte bine piciul tau nu-ti mai fa griji.Apropo tu pe unde locuiesti poate ne intalnim intr-o zi cu soare.Siminiceanu e ok,eu merg cu bebe la Verdes de la Helicomed si sunt foarte multumita de ea

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Noapte buna va dorim ne retragem si noi ca vrea titi si apoi nani.Va pupam

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Va zicem noapte buna!
Multumesc de raspunsuri!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna frumoasele mele, dragele mele!
Imi lipsiti muuuuuuult! As vrea sa am timp mai mult, dar....recunosc cu rusine timpul ce-mi ramane il dedic in intregime puiului meu scump.
Daca ne-ati uitat cumva...www.youtube.com/watch?v=arFHnsx_ZHs" target="_blank"> noi nu v-am uitat!!!!
Mami de Vladutz va multumeste in numele lui pentru urari si va daruieste multe si

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara, oarecum grabita ca as vrea sa imi culc pitica recuperata de la bunici. Dar mi-a lipsit si mai stau sa ma joc cu ea.

Am avut o super seara, am fost in vizita la finutul Mihnea si compania, si ne-am simtit excelent. Gazde minunate, iar Teo m-a ingrasat cu atata mancare. De remarcat si friptura buna, dar a facut o placinta de mere de mi-au crescut colacii pe burta. Ce sa mai spun, placinta de placinta, de am luat si la pachet. Si tare as mai hapai o bucatica.

Mihnea e asa dulce si cuminte, incredibil. Are niste ochisori frumosi ca niste margele. Mititelul, l-a cam speriat Andrei care de altfel a fost cuminte si vesel, dar foarte zgomotos. De fapt cam asa e el cam tipacios. A ros tot ce a prins in cale, cred ca ii ies dintii. Mihnea a vorbit mai pasnic, insa e mai activ si miscaret.

Carpatina, nu e bai ca nu a primit clatite (desi sigur ti-ar fi urat ceva de bine) omul ca a recuperat cu placinta Teodorei. O noapte linistita, poate trandafirasul sa doarma cumintica fara sa va deranjeze.

Erina, multa sanatate Dariei.

Sabina, sper sa nu fie probleme cu Gheo. M-ai cam ingrijorat cu mesajul tau

Melania, eu nu sunt asa exagerata cu microbii. Sigur ca ii pretind bonei sa se spele pe maini, dar e absurd sa dau vina pe ea si daca ar fi ceva cu Andrei, in conditiile in care el se taraste pe jos tot livingul si roade tot ce prinde. Sa vezi cand cresc mai mari...Alex gusta de zor nisipul. Sunt riscuri si riscuri, doamne fereste, dar nici sub clopot de sticla nu ii putem creste.

Isabeluta, vai ce scumpic ai acolo, si cum sta in fundulet chiar si nesprijinit.

Gata, ma duc sa culc fata. Nu mai revin astazi. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

and tuturor sarbatoritilor !!!!
Si mamicilor sarbatorite de azi si nu numai!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cumatra draga,ma bucur ca ti-am ingrosat colacei de pe burta!Sa moara si capra vecinului,ce doar a mea?
Intr-adevar,si noi ne-am simtit tare bine,eu m-am dat lovita ca tre' sa spal,hranesc,culc copilu' si tati a ramas sa spele vasele si sa stranga tot!Bec a facut!
Ca tot ne-au reprosat ca nu-i laudam....hihihihihi
Si-acum intr-o ipostaza de SUPERTATICI

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Olivia Ioana de Alinkav
Cristian Nicolae de Afibebe
Vlad Matei de Isabeluta
Sonia de Roxali

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , mamicilor Mada28 si Piccaflor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxali, imi pare rau pentru soacra ta! Si tie putere, sa-i dai si sotului. Bietul de el, cred si eu ca e daramat.

Nana, cum fu shoppingul?

Duamna Carpatina, ai fost in forma azi! Si eu, dar la bucatarie si la cumparaturi.

Roxy, bine ca e bona ok. Si bine ca ai cuscra ce stie sa faca placinte!

Mariaaa, tu ce faci, plangi dupa canapea ca e Alex in Franta?

Eu azi am fost sa ridic un pachet ce l-am primit gratis de la Libero: scutece, bavete, o mingiuta, o carte, un gel de dus...arata toate foarte bine. Si toate astea doar pentru ca m-am inscris la ei pe site. Si in rest azi am gatit pentru Paste, dar nu spun ce ca ma bate Rox.

Noapte buna si Cristos a-nviat pentru cei la care invie in 7 minute!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput