Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Si bv

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:


In primul rand, va multumim mult de tot pentru aprecieri. Ne-am simtit taaaaaaaaaare bine!

Roxana, Teo, ce frumos v-ati petrecut voi! Si ce poza frumoasa au taticii!

Teodora,

Sabina, ma duc sa votez si eu!Sper ca a trecut diareea piticului!

Annisia, tare iti multumesc! Cand pot intra de la Deva pe mess, intru poate te prind.

Picio, ti-am dus dorul.Draga de tine! S-a linistit Sara cand i-am citit remarca lui Michael!

Betty, pupici zburatorului!

Rodica, tare frumos ar fi sa ne vedem, cand vii la Cluj, neaparat!Multumim de aprecieri!Pupici zambaretului!


Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Deja i-am cobarat salteaua. Cu toate ca a cazut de la noi din pat si inca nu da semne ca ar vrea sa se ridice, parca nu m-as risca.

Rodica superba poza. Intradevar sunt momente unice.

Gabriela77

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Un Paste fericit celor care sarbatoresc astazi!

Papanash, trebuie sa recunosc ca sunteti umblareti rau. Noi numai in tinerete mai fugeam la mare din tabara de munte. Acum suntem fitosi. Pentru tatici alta ipostaza era mai buna, insa nu eram pe faza pentru poza. Stateau pe scaune si tineau fiecare bebelusul in brate, si noi pe canapea ne serveam cu delicatese.

Rodica, super poza, ce haios e Darius ridicat. Felicitari fortosului. Eu ma bazam pe faptul ca Andrei e mai comod, mai bine sa cobor totusi un nivel patutul de lemn sa nu am vreo surpriza.

Andreea11, Andrei a dormit primele 3 luni numai pe burta, apoi vreo 2 pe spate si acum iar numai pe burta. Nici nu mai pornesc alarma pentru respiratie, nu cred ca mai e o varsta la care sa te stresezi.

Cecilia, va povestesc imediat ce zi am avut, dar zau am nevoie de un sfat de la tine. Nu stiu ce sa mai fac cu Andrei si urletele lui. Si in brate, si afara, si in pat, si oricum, nimic nu ii mai place.

Erina, zau daca am priceput ce e cu Hello Kitty. Stiu doar ca mi-am luat vreo cateva pijamale si niste chiloti cu pisicosenia aia. Vazut si bento...eu una nu ma gandeam decat ca imi e foame, nicicum la aspectul artistic.

Yaia, fii fara grija, in afara de friptura aia la cuptpr cred ca ma descurcam cu celelalte. Dar as fi optat pentru oua rosii ca e cel mai simplu.

Gabriela, ii ziceam si lui Papanash, a fost o ipostaza si mai tare cu taticii in actiune dar eram prea preocupate sa infulecam si nu i-am mai pozat.




Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele eu sunt suparata, Cristi are febra 38.4 in poponici, i-am pus un supozitor si il urmaresc, sper sa nu fie nimic grav....ma gandesc si la starea lui din ultimele 2 zile, agitat, marait, a nrefuzat mancarea....sa fie de la dinti sau e cazul sa ma ingrijorez???????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai sa va spun si de duminica noastra in familie. Pe scurt, ca sa nu va umplu de vaicareli. Andrei nu e in ziua lui cea mai buna, mai exact cred ca e una din cele mai proaste. Plans, plans, plans. Circ in restaurant, de se uita lumea ca la urs (una m-a intrebat daca asa e el plangacios, daca nu eram cu el in brate cred ca primea un croseu de stanga). Plans pe drum, plans infernal acasa. Plans la mancat, plans la somn. Ce sa mai, azi m-a stors, m-am si speriat ca plangea si in brate, plangea si in somn. Una peste alta a primit cartonas galben pentru circul in public, daca mai primeste si pe cel rosu, pana la 20 de ani nu mai iese cu noi nicaieri . Glumesc evident, sa mai indulcesc povestirea.

Cam asta. In rest afara a fost super azi, placut in parc, chiar mai putin aglomerat decat ma asteptam. Nu am luat aparatul sa fac poze si oricum nu cred ca as fi apucat cu asa urlator de baiat.

Off, dintii astia...Aaa, azi i-am dat Nurofen, sperand ca il ajuta. Chiar si asa a plans cumplit. Sa vad cum va fi la noapte, ca azi a dormit maxim 2 ore cumulat toata ziua.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, mai bine ca ai coborat salteaua. Alex nu a exersat ridicarile, am gasit-o direct in picioare. Asa ca nu stii niciodata.

Cecilia, putina febra poate face si de la dinti. Mai stai sa vezi cum evolueaza. Eu l-am dus vineri pe Andrei tocmai pentru ca era marait si nu manca si totul era ok. Au ramas numai dintii vinovati.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty si eu intentionez sa-i cobor salteaua, de cateva zile tot zic ca o cobor si mereu aman, maine trebui sa-i schimb lenjeria si sigur o cobor, mai ales ca am vazut pozele lui Dariutu....desi in ultimul timp nu prea sta in patut, doarme jumatate din noapte cu mine, iar ziua max 15min.

Roxana, posibil sa ai dreptate, m-am mai linistit un pic, a inceput sa rada si sa se joace cu tati....zic eu ca e bine, pare sa fi scazut febra.

Roxana, ziceai ca vrei sa-ti dau un sfat, cu cea mai mare placere,in legatura cu ce?...nu ai mai spus.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Amar!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!Nu mai intri sa ne spui despre tine si dulcetica ta?

bebicilor sarbatoriti azi!

Paste fericit celor care sarbatoresc azi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana imi pare rau pentru ziua nasoala pe care ai avut-o. Dar sa sti ca nici Mario nu mia doarme ziua....azi daca a dormit 1 h - 1h jumate e bine, si s-a trezit la ora 5:30 dimineata...si pare ca eu sunt mai obosita decat el.

Cecilia multa sanatatte lui Cristi. Poate sunt doar dintisorii. Oricum urmareste-l si vezi daca mai creste febra



Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput