Prichindei martie - aprilie 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

nici eu nu am mai scris de veacuri...nici ca stiu ce sa va zic mai repede .

Suntem bine sanatosi..ne-am mai inaltat si ingrasat-lucru de care suntem ff bucurosi. Nu mai merge la gradinita si de atunci ii este mult mai bine, desi a rasam cu nsite amigdale cat casa si puternic vascularizate, dar trecem noi si peste asta. Oricum as vrea totusi sa il duc iar din toamna, de data asta la o gradinita Waldorf pentru ca mi se pare ca este cea mai potrivita pentru el.
Este independent, mai mult singur face lucrurile: se imbraca, incalta singur, mananca(dar se plictiseste si pe urma vine la mine si imi zice: " mami trebuie sa ma ajuti ca eu nu pot" , baie face singur si se spala singur(avem mereu discutii sa il mai clatesc si eu). Ma ajuta la cumparaturi, insista sa care el sacosa sau cosul...mare cavaler.De pampers am scapat si noi cu mare usurinta-cam 2 zile-direct la WC. Doar noapte ii mai puneam-dar din cauza asta s-a intamplat ca intr-o dupa-amiaza cand dormea sa scape pe el, asa ca am renuntat si la cel de seara.Inca nu am avut surprize, dar suntem pregatiti cu paturici impermeabile.
Este agitat nevoie mare, temerar(eu cred ca or sa ii placa sporturile extreme), se catara peste tot-toata lumea prin parca ma intreaba ce varsta are..piciorusele lui sunt numai vanatai si zgarieturi-dar trebuie sa experimenteze si el, nu?! Ii plac florile, cartile, povestile, masinile si avioanele..avem casa plin si de cele mai multe ori stau intinse peste tot...noi zicem ca avem camp minat. Acum cat scriu aici este cocotat pe calorifer si ma striga: "da-ma jos draga mia".
Este un mare iubaret si dragalas..toata ziua vine "sa ne iubim"-ne strangem in brate si ne pupam. Eu zic ca este un copil ff intelegator si il iubim tare tare.
De ziua lui am fost la Unirea la etajul 3, la sala de jocuri si le-a incercat pe toate, ne fugarit toata seara pe toti care eram acolo. Daca vreti sunt si cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/pisica/sets/72157601263554551/-este o poza si cu una din plansele facute de matei.Cea de aici este prima si apare si chestii facute de mine(soarele, floare)-dar in rest-combinatiile de culori, copacul sunt facute integral de el
In rest: mi-am luat in sfarsit carnetul dar am un mare stres si o imensa teama si mai mult in parcare sta masina. In concediu plecam in Italia luna asta..si matei deja ma bate la cap in fiecare zi ca trebuie sa luam bilete de avion(ne-a auzit ca vorbeam despre asta).

Cam atat, oricum cred ca v-am plictisit suficient pana data viitoare cand voi mai scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:


Hop si noi, nu ca ne-am fi speriat (prea tare) de amenintarea Roxanei...dar chiar aveam de gand sa ma adun zilele astea si sa scriu!

Avem ceva probleme administrative de rezolvat si asta ne ocupa din pacate tot timpul si toti nervii!

Radu e ok, luna mai a mers toata la gradi..va merge si iunie probabil si apoi sa vedem... ca la ei teoretic nu e vacanta , practic daca nu prea vor fi copilasi nu il duc nici eu!
Acum e in alta gupa, pt ca la grupa de pitici se plictisea (el era cel mai mare). Acum dupa 2 saptamani s-a acomodat pot spune, colaboreaza cu educatoarea , dar nu f tare..cred ca asta e modul lui de a se revolta ca nu l-am lasat intre pici unde el era seful, el comanda, facea ce vroia..nu prea exista lege ca sa zic asha!
A fost si doua zile in greva tacerii, si asta pt ca l-au obligat sa invete o poezie! Astazi cica a repetat cateva cuvinte din poezie dupa educatoare si i-a spus ca poezia oricum nu-i place , dar nu vrea sa planga mami la serbare ca el nu stie poezie!
(Si sincer, nu i-am spus eu asta, nici nu l-am amenintat)
E un smcher si jumatate , speculeaza deja tot, intoarce vorba cand nu are chef de "raspunsuri".
Intr-o seara il intrebam ce poezii mai invata la gradi (fara sa stiu ca nu colaboreaza la acest aspect, a doua zi am aflat) si el spune: gata mami cu vorba, la culcare!

E mare, e cuminte (nu mototol), maninca f bine orice, adora desenele animate (acu are 3 DVD-uri cu locomotiva Thomas si le vedem mereu) , merge pe bitza pt copilasi de 5 ani(alerg seara dupa el - ca uita sa franeze la inresectii, uita sa mearga pe margine- de apoi imi tremura picioarele ) ! Se joaca in general numai cu masinutze , tractoare, camioane, buldozere , jocuri de construit si mai deseneaza . Nu-i place sa-i citesti povesti ...ii place sa-i arati poze , carti ilustrate si sa-i povestesti ce e acolo...din cauza asta nu are nici un vocabular f bogat , pt ca nici eu nu folosesc cine stie ce cuvinte elevate si acum la gradi cand le citeste doamna el vine seara acasa si-mi spune ca nu a inteles ce a citit!
Lucram la capitolul asta .... ma straduiesc macar in weekend sa-l fac sa ma urmareasca cand ii citesc!
Face pipi la olitza , sta mereu cu chilotel, mai putin noaptea! Din pacate caca face inca in pampers..si de teama ca-l pun la olitza ultima lui tactica este ca dimineatza sa se trezeasca tiptil tiptil si sa faca caca in pampers ..pana il aud eu e deja produs! Daca nu apuca dimineatza , seara cand il pun la culcare se face ca doarme si cand plec de langa el face pe el.
Daca nu-i merge (daca nu ma las pacalita) nu face si apoi ajungem la bilutze, lactulose ...uffff
Accidente de pisu nu mai avem decat ff rar in timpul somnului de prinz ..in rest niciodata!
Din cauza bilutelor de caca inca nu mi-am luat inima in dinti sa nu-i mai pun nici noaptea pampers si sa-l trezesc noaptea!

Duminica am fost la nunta si l-a amuzat tare cand oamenii dansau sarba(asha in hora , si se tin de dupa gat) si cand incepea melodia , inainte sa porneasca lumea la dans el il lua pe varul nostru (3 ani) de gat si dansau amandoi de ne-au facut sa radem cu lacrimi!
Cam astea sunt noutatile despre copilul Radu !

Va pup pe toate si pe prichindei in special!


Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Eee, alta viata pe aici

Ligia nu era amenintare, mai. Era dezamagire si un pic de nostalgie Mi-a placut la nebunie faza cu poezia si mama la serbare

Zuzu Bafta!! Tinem pumnii! Si pupacim frumusete de Sofi, sa-i treaca repede iritatia Nu cred ca-i mare problema cea cu Bubu, o sa se obisnuiasca cu wc-ul si o sa mearga mai des. Daca persista treaba asta prea mult, eu as incerca sa-i fac program de mers la wc, dupa mese sau asa ceva. Asta daca vrea si el, desigur.

Pisi M-ai dat gata cu Matei! Mi-am adus aminte ce grijuliu era tati de Matei intr-un filmulet de acum vreo 2 ani ... si ce senzatii tari cauta Matei acum
Unde mergeti in Italia? Vacanta placuta!

Danuta felicitari! Te descurci de minune cu baietii Da, sincer, la un moment dat trebuie sa-ti iei cateva zile fara ei, sa-ti incarci bateriile.

Se pare ca berbecii nostrii sunt foarte independenti si voluntari cu totii

Eu acum sunt la serviciu si astept sa vina tati cu Ioana sa ma ia N-am mai vazut-o de 3 saptamani, a fost la tara cu bunicii. Acum vin direct de acolo. Abia astept s-o vad Ne-a fost tare dor de ea, dar daca mergeam pe acolo in weekend nu mai vroia sa ramana, asa ca am tinut legatura doar prin telefon...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si ieri dupa ce am citit mesajul lu rrox, ca de altfel si in alte zile.. am deschis fereastra sa scriu si eu cateva randuri si...a ramas asa...ca iara au inceput sa curga treburile la birou...

de acasa nu mai apuc sa intru... dimineatza la 6 e trezirea, la 7 iesim pe usa..venim la bucuresti la servici..seara dupa 8 cand ajungem acasa ..deja..apar alte treburi.. mancare, spalat, curatenie...si se duce toata ziua.

alex e tot la parintii mei, de luni vreau sa il duc la tara la socrii, ca a venit caldura si se poate juca in voie prin curte, plus ca e pasionat de animale, cand sta acolo da intruna de mancare la gaini, la iepuri cand aveau, se joaca cu catelul, fotbal toata ziua, i-a innebunit pe toti cu sutul lui stang ( e cam stangaci, dar nu am incercat prea mult sa il oblig sa foloseasca dreapta), toata lumea e convinsa ca iese mare fotbalist.

e innebunit dupa "101 dalmatieni" la inceput cand i l-am luat...zicea ca vrea si el sa ii luam un pongo cu pui.

vorbeste nonstop...de unde pana la 2 ani jumate nu zicea nimic, si ii innebunisem pe toti, nu mai facem pe noi de mult, si nici pampers nu mai folosim de mult timp.

ii place la nebunie sa mergem la magazinul nostru(asa zice el la carefour ), ma innebuneste cu ouale kinder, desi de multe ori nu mananca ciocolata, dar vrea sa vada surpriza.

ne-am luat bilete la mare la Mamaia, la hotel Caraiman, de pe 11 iulie 8 nopti...asa ca daca mai sunteti careva.. dati un semn.

cam atat ..deocamdata...poate reusesc sa mai tin pasul cu voi.


Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara, dragele mele.

Am reusit sa citesc si eu cateva pagini pe forum. Mi se facuse tare dor de voi toate si de copilasii vostri.

Imi pare rau ca abia daca am timp, foarte rar,sa citesc ce mai scrieti. Sunt foarte, foarte ocupata, am o groaza de proiecte profesionale, nu prea reusesc sa ma odihnesc, nici de Rares nu am timp suficient.

Despre Rares, ce sa va spun, este extrem de incapatanat, foarte destept, agitat, nu sta locului nici un moment si vorbeste nonstop. Cand mergem in parc sau suntem cu un grup de copii, el este intotdeauna cel mai galagios si mai plin de viata.

De Pasti si 1 mai am fost in jud.Sibiu, am vizitat Balea Lac, Transfagarasanul, am fost la Albota. A fost foarte frumos, Rares s-a distrat bine si s-a jucat enorm de mult, de dimineata pana seara, fara incetare.

Nici Rares n-a abandonat pampersul, in timpul zilei mai sta cu chilotel, astazi a stat toata ziua si nu a facut deloc pe el. Noaptea, in schimb, nu accepta sa-l culcam fara pampers.

O sa in cerc sa sciu mai desc, macar o data pe saptamana.

Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Daca aveti timp, am pus poze noi, in albumul Mai 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

carmen l-am admirat pe Rares, tot seamana teribil cu Brad Pitt Ma bucur ca ne-ai mai scris

Pisi ce tunsulica e Matei Si ce mare s-a facut!

Nino sa-ti traiasca fotbalistul! In cativa ani ma uit la cine stie ce meci si ma laud ca-l stiu de mic

Astazi Ioana a vrut chilotei si tot sta cu ei de cateva ore. S-a dus la wc-ul ei si a facut pipi singurica. Sper sa-i vrea mai mult timp de acum incolo (Am ademenit-o putin, ii cumparasem unii noi cu Winx )
E tare fericita ca a venit acasa. Mi-a spus ca mai vrea la tara, ca e frumos, da' vrea si cu mami

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mai trec si eu, in curand mi se termina CIC, ma intorc la servici, si cred ca iar nu mai apuc sa intru...
Vestea buna este ca de o saptamana am scapat de Pampers. Doar la Irina deocamdata, cred ca la Nati imi trebuie mai mult ceai de tei.
In 3 zile s-a obisnuit cu olita pt pisu', dar i-au trebuit alte 4 ca sa faca si kk, de ma ca gandeam cu groaza ca cine stie cat o sa o tina. A facut kk in chilotei, am aruncat vreo 2 ca imi pareau irecuperabili , dar de vineri face totul la olita, asa ca sunt fericita. Si ea cand ma anunta ca e "gata" la olita.

Soacra-mea mi-a zis ca in iulie vrea sa plece cu fetele la tara (pana acum nu s-a putut, e primul an in care poate pleca cu ele), si abia astept si eu sa mai respir. Sa ma duc la un film, la inot, sa ies cu sotul meu la un suc, bere, cico, ce-o fi.

Irina se poarta cat de cat mai frumos cu Nati, desi urlete avem in fiecare zi. Nati insa s-a obisnuit sa sar la fiecare racnet al ei, si acum nici nu mai stiu exact cand plange, daca o face ca i-a facut Irina ceva, sau pur si simplu ca nu ajunge la mai stiu eu ce carte cocotzata pe raft.

Am reusit sa slabesc 12 kg, si mai am inca pe atat. Dar moralul e altul de cand port haine cu 2 numere mai mici, si spatele meu e mult mai bine. Se cunoaste foarte clar ca durerile mele de spate erau in mare parte datorate greutatii. Sper sa reusesc sa mai dau macar 10 kg jos, mi-am pus termen pana in septembrie

Danuta - ce frumos ai scris de pitici!
Eu n-am curaj insa sa ies cu amandoua, am incercat o singura data si dupa ce au stat cuminti vreo ora, Irina a luat-o la goana si era sa se opreasca in lac. Iar cand sa plecam, Nati nu vroia sa iasa din parc, iar Irina era deja langa masina, de nu mai stiam la care sa ma uit.
A doua oara am zis ca nu ma mai incumet, mai stau nitel sa-mi fac curaj.
Ma bucur ca lui Mihai ii place la inot, si eu m-am gandit sa o duc pe Irina, ca si ea e innebunita.
Si te inteleg perfect cu oboseala si trecutul din "task" in "task", si eu eram la fel. Spun eram, pt ca acum sunt in concediu, si am cam avut aproape 3 luni de concediu anul asta, mi-am mai refacut neuronii.

Zuzule - eu nu i-am mai pus pampersi Irinei nici noaptea, dupa ce am renuntat in timpul zilei. In primele 2 zile mi-a facut pisu'-n pat la trezire, am spalat salteluta si asta a fost.
Acum cum e, se mai tine?

Rrox - noi putem sa iesim la un maxim 11, pt ca de pe la 12.30-13.00 ele au program de masa si de dormit.
Sapt viitoare face si Nati 2 anisori, si o sa o serbam. Iti dau mesaj si-ti spun cand iesim in parc, ca o sa fie nitel mai complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani prichindei!!

Wooow, ce prezenta p'aici..! Ma bucur mult sa vad asta!
Noi abia ne-am intors de la Campulung, doar ce am reusit sa va citesc. Pe curand




mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

uau! sub presiunea "amenintarii" si nu numai,de fapt mai mult de drag si dor, strigam prezent la catalog!

n-am reusit sa citesc, promit sa-mi fac vreme.

o noutate minunata care-i de cea mai mare actualitate: vacanta o vom petrece in olanda la amalia,benny,sebi si ben!!!

Mergi la inceput