Prichindei martie - aprilie 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Hristos a inviat!

cenia, felicitari!!
Superba Naomi!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Cenia Sa va traiasca printesa, e o frumusete de fetita Felicitari si recuperare usoara Felicitari si lui David, e un fratior de nadejde pentru Naomi

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:


Cenia, felicitari si sa iti traiasca copiii.
Uite ca deja avem copii de 3 ani. Stiu ca n-am mai intrat de mult timp, dar stiti prea bine cum e cu timpul liber, care mai mult nu este.
Mai bine sa va povestesc cate ceva despre Calin.
Este la gradinita cu program scurt, dupa ce asta toamna am incercat la program prelungit la o particulara. Cu toate ca plateam destul prea multumita nu am fost. Plus ca s-a imbolnavit des si ba il ducea, ba il tineam acasa. Intre timp a plecat bona pe care o aveam, s-a angajat la o firma si a trebuit sa cautam alta. A fost destul de greu pana am gasit, am tot stat acasa, apoi am gasit pe cineva care este si acum. Nici in privinta asta nu sunt prea multumita, i-a prins punctul slab si nu o asculta deloc, iar ea, ca sa nu planga el face tot ce vrea el. Sunt anumite lucruri care nu m-ar deranja prea mult, dar altele sunt prea mult. A plecat intr-o dimineata cu el numai in tricou si un hanorac, ca nu a vrut sa se imbrace, sau ii da ciorba dimineata la 9 si se mira ca nu prea mananca. I-am tot spus dar nu am cu cine discuta. Ma bazez pe faptul ca va merge la gradinita si va sta mai putin, cat mai sta si cu noi, incercam sa reparam si sa facem educatie cu el dupa program.
A inceput sa vorbeasca, destul de tarziu, dar este tare destept, deci nu ne facem probleme.
Trebuie sa mai lucram la socializare, e timid si in parc sta mai mult pe langa noi, nu se prea joaca cu copiii.
Scutecul l-am aruncat de mult timp, face la olita si una si alta, adica pipi la oala si kk la wc cu colacel.
De ziua lui am fost plecati la parinti fiind si Pastele, am facut aniversarea intre noi, in familie, cu cativa copilasi. A fost frumusel.
Acu ne chinuim iar cu o raceala, care se tot repeta, tuseste, facem aerosoli, siropele, am evitat antibioticele si incercam si cu ceaiuri.
As pune poze, dar de cand cu albumele la yahoo platite nu am mai facut pe altceva.
Mai reusesc eu sa intru, nu spun cand ca sa nu fiu neserioasa.
La multi ani pentru copilasii care au implinit anisorii, sa fie sanatosi si ei si parintii.


Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

HRISTOS A INVIAT!-Cu mare intarziere,scuze.

Salutare mamici,prichindei si bebei!


LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 3 ANISORI!!!


Nu am mai scris demult,timpul asta e asa scurt,mai citesc de la servici in turele de noapte.
Noi stam tot la parintii mei,inca nu e gata apartamentul desi se apropie termenul,poate prin toamna ne vom muta.
Sa va povestesc cate ceva despre Alicia.
E o zvapaiata de fata ,nu sta locului,numai nazbatii face,e smechera si cam neascultatoare.Vorbeste intruna,canta ,danseaza mai ales in oglinda.E tare comica cum se maimutareste in oglinda.Ii place sa faca parada modei si pasiunea ei sunt rochitele.Suntem dotate cu o colectie de rochite si fustite bineinteles.Cand mergem afara ma pune sa ii fac codite,una sau doua dupa preferinte,cu agrafe si tot tacamul.Daca prinde fardurile mele e jale.
Merge la gradinita de 1 luna la program scurt si ii place foarte mult.Din pacate dupa cum ma asteptam dupa 5 zile de gradi a incasat o viroza respiratorie si a tusit cam 3 saptamani.Am tot schimbat la siropuri de ne-am saturat,insa am scapat fara antibiotic.
Pampersi nu mai folosim de anul trecut din toamna.S-a mai scapat pe ea ,a mai udat si patul dar a trecut.Acum face la wc si la olita mai ales noaptea(bea seara inca lapte cam o cana si face 1-2 ori).

De sarbatorile Pascale am fost plecati la tara la soacra-mia,unde e lumea ei .E inebunita dupa animale caini,pisici,pui de gaina...A primit o multime de cadouri printre care o trotineta si computerul testoasa pe care si-l dorea.

Am o multime de poze,voi incerca sa -mi fac un album.

CENIA felicitari,ai o frumusete de fetita!Si fratiorul la fel de scump!


tuturor


CARMEN si ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Cenia, felicitari pentru printesa. Sa creasca sanatoasa, frumoasa si isteata. Lui David ii uram multa rabdare cu micuta Naomi, iar tie refacere grabnica si putere pentru doi.

Noi suntem bine, Mihai a inceput cursul de inot. Asa ca trebiie sa umplem vana in fiecare zi, si vrem - nu vrem, trebuie sa-l spalam si pe cap, ca cica el inoata si-si baga capul in apa. Si nu doar nasul sau urechile, cu totul. Ma bucur ca nu-i e frica de apa, instructoarea zice ca inghite la apa la greu si ii streseaza din cauza asta cu iesiri repetate la toaleta. La a patra sedinta vad ca a mai rarit-o cu pisatul, deci presupun ca nu mai inghite asa de mult. A invatat s-o scuipe.
Mai face engleza la gradi, si vad ca se prinde ceva de el, chit ca nu ma stresam eu prea tare cu limbile, ca mai are timp berechet. Tot la gradi mai face si dansuri si vad ca si de-acolo mai prinde cate ceva. Saream prin casa zilele trecute, pe muzica ca sa-l amuz pe Andrei, iar Mihai imi zice "Mami, tu dansezi lock (adica rock)".
In rest, vorbeste, canta si spune poezii non stop. A mai inceput sa se joace si singurel, dar nu foarte mult. Poate facem rau, poate nu, dar chiar nu avem ca obiectiv sa-l obisnuim sa se joace singur, petrecem asa de putin timp cu el, incat atunci cand suntem impreuna, ne dedicam aproape 100% lui. Mihai e un copil foarte acaparator vis a vis de noi, sau de bunici (la gradi e cu mult mai independent) si din cauza asta, suntem mai putin disponibili pentru Andrei. Acest fapt a permis o alta dezvoltare a lui Andrei, care e mai rabdator, isi aloca timp sa studieze singur cate un obiect, jucarie. Se joaca singur fara nici o problema, mananca repede si bine, adoarme singur. Acum a-nceput sa ne solicite si el mai mult, vrea sa-l tinem de manuta ca sa poata sa se plimbe, iar cand are chef de joaca cu noi, vine si ne aduce cate o jucarie.

Andrei a inceput si el cresa de 4 zile. Culmea, nu plange cand il lasam acolo. Este el prietenos, dar e si tare mamos, si ma asteptam la ceva circoteca.
In prima zi a vazut cum e, a doua zi a facut primii pasi singur, iar a treia zi a-nceput cu mucii. Nu prea vrea sa mearga singur, l-au pacalit la cresa cu ursuletul Doudou cu care doarme acasa, dar acolo i l-au lasat non stop la dispozitie ca sa aibe un element familiar de care sa se agate. Se jucau "ratele si vantorii" cu el, l-au filmat sa vad cum alearga el dupa Doudou al lui. In rest, cica e destul de static, nu prea cerceteaza locul, se cere in brate (ceea ce nu-l caracterizeaza) dar presupun ca este inca retinut de locul care nu-l cunoaste, plus ca-s multi copilasi care merg si el nu se poate feri asa ca se simte mai in siguranta la inaltime in bratele ingrijitoarei.
Mai greu e cu dormitul, ca Andrei nu stie sa doarma decat in patul lui si doar singur in camera. Nu doarme nici in carucior, si in masina la un drum de 5 ore doarme doar de 2 ori vreo 30 minute. E mult prea interesat de ce este in jurul lui ca sa doarme. In schimb in patutul lui doarme foarte bine (peste media varstei lui). Sper totusi sa se regleze cu somnul la cresa.

Fratiorii se iubesc, ii mai apuca dragaleala la initiativa lui Mihai si-atunci trebuie sa fim pe faza, ca-l mai strange pe Andrei de gat de tare ce-l iubeste. Le place sa fac abaie impreuna si sa tipe impreuna si-atunci vai de urechile celor din casa.

Na, ca iar m-am intins exagerat.



Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Cenia, felicitari! Sa fie sanatoasa si fericita si sa va bucurati de amandoi puii!

La multi ani tuturor puiutilor care au avut aniversarea! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Ema e bine, destul de cuminte si foarte haioasa. Abia asteapta sa inceapa graditina, asa ca sambata mergem in plimbare... in curtea gradinitei si ea imi povesteste cum o sa se joace acolo cu prietenii ei (isi inchipuie ca toti copiii pe care ii stie vor veni acolo ). Oricum, pana in septembrie mai e ceva...
Vorbeste mult, nu foarte bine si ii place sa ne faca sa radem. Ea e printesa roz, eu sunt printesa rosie si ta-su' e printul albastru (a pornit de la ce culori aveam pe noi in ziua respectiva si asa a ramas). Cand isi ia la revedere (inclusiv de la bunici si strabunici, pe care ii topeste de drag) le zice: "Cu bine, prieteni". A retinut din nu stiu ce desen de la Minimax :D
Ii place mult sa ma ajute la orice as face - chiar daca vreau sau nu :D iar daca o rog sa faca ceva imi zice "Imediat, mami". Are cateva expresii care ne amuza copios - "pe ca ta" = pentru ca; "oanimnii" = oamenii; "da-ma la tadan" = ... tavan (cand sare cu ta-su' in pat). Nu mai avem treaba cu pampers de muuult si nici accidente nu sunt, acum lucrez la mutatul pe WC in loc de olita, ca la "gadanita" asa se va proceda. Cand o trece kk zice ca o doare burtica - asa traduce senzatia (va ziceam eu ca noaptea imi zice uneori ca o dor picioarele sau maselele :D).
Mai erau o gramada, dar mi-au fugit din cap :(
Va pup cu drag si sa auzim de bine!


Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna, buna

Noi suntem in mutari si nu prea a fost timp de nimic, aproape le-am dovedit pe toate cela mari...mai sunt maruntisurile.
Multumim de urari, intoarcem uririle prichindeilor pe care i-am ratat.
Sa va spun doua vorbulite despre noi, Martijn are puseuri ca el e baiat mare se imbraca singur, se dezbraca toate vrea sa le faca singur, ma ajuta , de exp azi in timp ce -i faceam baie printesei a pornit masina de spalat cu o jumatate de sticla de detergent....deci am baiat mare.....nu va spun de cate ori trebuiau clatite :-), ieri a vrut sa ma ajute la despachetatul unei cutii care era asezata pe doua scaune...si el a tras unul,deci continoare tine de imaginatie....si erau farfurii, boluri...si alte obiecte casante...cu pampersi e mai greu.....

numai bine revenim cu mai multe povestioare,

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Un salut calduros si de la noi!

Ce mai faceti? Acum ca a venit vara (aproape..cel ptin la Bv stiti voi ca nu prea e vara) banuiesc ca stati mai mult pe afara!

Noi suntem bine, RAdu merge din nou la gradi. Sa nu crederi ca nu a mai luat nici un virus, dupa 3 zile a facut muci, dar a mers in continuare..ca m-am saturat sa luam numa noi de la altii! PAre ca a fost un virus mai cumsecade... dar cu toate astea are inca muci si tuseste un pic!

In rest e f incantat de revenirea la gradi...si deja se vede ca a trecut de 3 ani. Adica interactioneaza cu colegii, si-a facut deja un prieten (asha declara el) , stie copilasi pe nume. Ela pana acum zicea ca numai doamna e acolo la gradi...de fapt stia aproape toti adultii si copiii erau generic "copiii".

Avem si mici reclamatii ca mai se cearta pe jucarii cu copilasii , se mai imping....dar in rest cica in general asculta, participa la activitati.

Saptamana asta a fost tati plecat, si mi-a fost cam greu sa-l duc la gradi , sa-l iau (ca nu putea bunica) , sa-l duc la bunici, sa-l iau seara de la bunici...
Dar nu-i nimic ca vine tati si impartim sarcinile!

Radu in continuare vorbeste continuu..inca mai poceste cuvinte, dar nu foarte multe...insa cand vrea sa spune multe repede, face o varza in propozitie.Inverseaza ordinea cuvintelor si nu mai sti ce vrea sa zica.
Cred ca de la germana i se trage ca pune adjectivul inaintea substantivului... adica : Vreau sa merg la "galben barcutz", sau asta e frumos baietel.

A primit bicicleta pt copilasi de 5 ani (bunica a cumparat-o de ziua lui) si se da fara probleme (cu roti ajutatoare) , si uite asha facem noi sport alergand pe langa bicicleta pt ca la denivelari mai are probleme si se dezechilibreaza!

Ce planuri de concediu aveti anul acesta?
La mare, la munte?

Noi vom merge cred numai prin septembrie ...dar ca sa nu simta Radu lipsa concediului:), l-am inscris la curs de inot din iunie. Se organizeaza la gradinitza , ii ia cu un microbuz si ii duce in apropiere la un parc de distractii, acvatic, inauntru...si afara ...f dragut.

Va pup si va doresc uun weekedn minunat!
Plecam si noi sa cautam niste incaltaminte de vara... ca nu mai am cu ce sa-l incalt!





Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:



Chiar toata lumea e la iarba verde , nimeni nu mai raspunde....

Eu stau si ma dau pe net, mi-am facut o cafelutza...ca dupa ce se trezeste Radu avem bilete la teatru (tetru de opera... este piesa Capra cu trei iezi)

andruzza, gata v-ati mutat la tara? nu aveti net pe acolo?

rrox, ce mai fac fetele...cum mai e Ioana cu constipatia, ca a revenit si la noi dupa ce am reinceput gradi..

adeseana, ce mai face Ale? mai merge la gradi?

zuzunachi... tot asha vorbareti sunt copilasii?

ancamicaela, sa sti ca si Radu ia expresii si obiceiuri de la minimax . Ieri a vrut musai sa iau ruccsacel ca sa fie ca Artur! Si ruccsacul este cu "Te cars" ca nu se putea altfel.

danutza... ce baieti mari ai. Amandoi la cresa!

caramella, ne bucuram ca ne mai dai vesti... pupici Aliciei si sa va mutati cat mai curand... sa aveti parte de niste contructori mai seriosi decat ai nostri


dariaevelin, mamacita, raresionut, Alessia, ninicikap, marox, geggea pe unde mai sunteti...mai dati cate un semn!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia Ioana nu e deloc bine cu constipatia. Defapt numai constipatie nu se poate numi... Ia duphalac zilnic, dar se tine si nu face. Are burtica ca un pepene. Ma dispera pur si simplu, nu mai stiu cum sa o abordez Face rar, cate putin si numai in pampers. Din cauza asta nu pot s-o inscriu nici la gradinita. Si mor de ciuda. E o fetita foarte inteligenta, stie o gramada de lucruri, deseneaza foarte frumos, scrie cifrele, canta toata ziua - de multe ori pe propriile ei texte (cu sens, haioase, nu intotdeuna rimate), spune povesti, se joaca mult singurica, face o gramada de scenarii. I-ar prinde foarte bine gradinita, ar stimula-o si ar face-o mai sociabila (e inca cam salbatica).
D-asta si scriu rar pe aici, nu prea mai am nici un chef. Pur si simplu nu am solutie, nimic din ce am incercat nu a mers decat cel mult temporar.

Probabil Raducu nu vrea sa faca la gradinita kk si d-asta se mai constipa.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput