Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

Sa aveti un weekend minunat. Eu nu stiu ce fac azi...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
Vad ca ati intrat in activitate.Mancarica, oua fierte, cozonaci, plimbari....
Fetele care mai aveti poze la concurs, nu ezitati, bagati link-ul sa va votez Ieri am votat de-a poze!
Claudia am avut aceeasi patanie cu trifoiul Next time!
Tzuni ceva vesti despre Meri?
Violeta dar dr ce a spus?Vei avea aceste dureri si sangerari tot timpul sau acum ca e prima data dupa interventie?Dupa ce am pus steriletul si eu am patit asa in prima luna, dar apoi s-a reglat.Acum ca sunt aproape de inlocuirea lui, am inceput sa am niste simptome mai ciudate.
Dordia ce mai face?Tot la pat?
Carmen voi ce plan aveti pentru week-end?
P.S. Cand ai timp pune reteta aia de pulpe la capac ca eu nu pricep

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumim, multumim

Noi mergem acum la cumparaturile pentru Paste.

Weekend placut tuturor.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Claudia, offf, imi pare rau pentru Marc, dar dupa 5 zile de febra, cred ca era necesar antibioticul. Sanatate multa si spor la bucatarit!
Ca ma intrebai, sotul are ochii caprui, asa s-a nimerit, baietii sa fie cu ochi albastri. Dupa cum m-am nimerit si eu, din parinti cu ochi caprui...

Violeta, Tzuni, Delia, multumim pentru voturi, .

Eftimie, sunt doua poze frumoase pe pagina 17 (doi pitici intr-un lighean - e poza DianeiR si domnisoara1)....
Pulpele la capac: Pe capacul unei oale (in care am pus apa fierbinte pana la jumatate), asez pulpele condimentate si dau la cuptor. In 2 ore jumate sunt gata.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Celor care serbeaza maine Pastele: sarbatori fericite si linistite!

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Anca sa-ti traiasca fetita ,este o scumpa Cris ai un baietel tare dragalas mephala sunt foarte frumoase pozele ,te-am votat si eu ieri Un la toate fetele.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, ce surpriza . Ne "cunoastem" de o groaza de ani...

Mergi la inceput

Yubi, iti multumesc, .

Ruxandra, asa e, ne stim de mult timp, mi-am amintit de vremurile trecute si de ambitia de atunci....

Participam la concurs:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Va doresc un Paste Fericit la toate care il sarbatoriti acum si va invit la Tarta cu fructe de padure dietetica.Am facut-o cu indulcitori si spuma din albus de oua.
Merg sa fac tortul cu lichior de oua.Imi pare rau dar nu am timp sa citesc ce ati scris,intru deseara sau miine si va servesc si cu tort cu lichior de oua.
Spor la treaba la toate.Va pup

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput