Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Carmen- i-am bagat in cuptor si imediat ii si scot. Tare frumusei sunt. Sper ca si buni.
Claudia: imi pare rau ca Marc nu e bine.
Va pun poze cand se racesc si termin si ouale.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna si de la mine.
Ma duc sa citesc din urma si revin mai trziu,daca nu adorm.
Am mancat dupa ce am venit de la munca si acum m-as odihni putin ca sa fiu in stare mai tarziu sa ma apuc de dat cu aspiratorul ca apoi pana marti nu mai am cum ca ii deranjez pe vecini
Revin.....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, ft. frumoasa tarta,

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la mine pe la pranz.

Multumesc de aprecieri la poza.

Atunci Tzuni daca avem aceeasi culoare imi dai un pic din parul tau si cand imi creste iti dau inapoi.

Anda la cozonac ma abonez eu si la fel ma duc la tarta lui Anky.

Claudia de obicei dupa vreo 4-5 zile cu febra se da antibiotic.

Carmen E eu de la sterilet am avut un necaz asa ca de asta nu mi-am mai pus.

Carmen vin si la tine la pulpe.

Tumpi stai linistita ca de luni numai au ei asa mare sarbatoare.

Violeta sa treaca repede durerile de obicei asa e prima menstruatie dupa operatie.

Cuscra frumoase poze si se vede un pic ca ai dat jos ,iar ginerica e la inaltime.

An-k frumoase poze.

Numai stiu ce vroiam sa va zic credeti-ma.De dimineata suntem plecati si acuma am ajuns si sa ma apuc de treaba in bucatarie.Am cautat la copil o casa de lemn sa ii punem in gradina dar nu am gasit si asa s-a terminat ziua noastra.Diseara avem musafiri si maine socru care trebuia sa vina la 6 seara mi-a zis ca va venit de la 10,de fapt olandezul sa se duca sa il ia.Nu am putut sa ii zic nimic dar chiar eu avem altceva in plan asta e.Ma duc sa vopsesc ouale si credeti-ma am pofta de amandina dar nu stiu daca sa imi fac sau nu.

Sarbatori fericite la fetele care sarbatoresc pastele si sa nu ma da-ti disparuta dar eu apar tocmai luni la cafea.pup

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

[purple]Carmen multumesc pentru reteta si pentru pontul cu pozele, dar mai ales pentru REMEMBERE nevoie sa precizez ca a fost o surpriza extraordinara?
Anky ce artistica e tarta aia
Anda asteptam poze si cu ale tale creatii

Fetelor eu am o stare naspa , m-am enervat pe sot si drept raspuns s-a culcat.Apoi s-a trezit si l-am trimis cu Edi la plimbare.S-a dus, dar mai intai mi-a spus si el parerea lui si...ma doare
De ce sunt barbatii atat de egoisti si nu vad situatia si cu ochii nostri?Of!Si ziua incepuse atat de bine

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Fetelor eu am o stare naspa , m-am enervat pe sot si drept raspuns s-a culcat.Apoi s-a trezit si l-am trimis cu Edi la plimbare.S-a dus, dar mai intai mi-a spus si el parerea lui si...ma doare
De ce sunt barbatii atat de egoisti si nu vad situatia si cu ochii nostri?Of!Si ziua incepuse atat de bine

o sa treaca....asa-s barbatii, .

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Anky, gata treaba? Esti pe forum?

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Noi ne-am intors din parc, am papat de cina....doua dintre noi s-au culcat, iar eu ma uit la film in timp ce pe aragaz am o supitza de pui cu galuste de gris. Sper sa iasa buna.

Mephala, au fost bune pulpele?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

da, Tzuni, au fost bune. Le-am mancat la pranz.
Ce planuri ai pentru seara asta?

maine plecam pentru cateva ceasuri la Roman (socrii sunt catolici).

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

uitasem: ti-ai vazut prima postare pe subiectul nostru?

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput