Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ahaaam deci a ta este poza ochi de copil...sa-ti traiasca cretulina si sa fie sanatoasa... ca frumushica este foc
(o confundasem cu deliutza paxelinei in prima faza)

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io am avut un fix acu' intr-o seara...
am studiat albumul vechi si cel de acum. si am gasit multe mutrisoare (sper sa nu va suparati mamici ) pe care le-am recunoscut si in albumul de anul trecut si in cel de acum. si m-a impresionat sa-i vad cum au crescut dar la pozare aveau cam aceleasi gesturi...cateva fetite in special am recunoscut...o sa va si zic care cand ajung acasa.
foarte fain

_

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mei, am si eu o problema ... vreau sa votez o poza care-mi place foarte mult, o vad in clasament, dar nu o gasesc in paginile de concurs, cel putin nu acolo unde ar trebui sa se afle din pdv alfabetic. Cum fac sa o gasesc???

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

uite o "visatoare" pe pagina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">Asta
iar litera M incepe www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Aici

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ahaaam deci a ta este poza ochi de copil...sa-ti traiasca cretulina si sa fie sanatoasa... ca frumushica este foc
(o confundasem cu deliutza paxelinei in prima faza)

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Da , cretosenia e a mea . Multumim pentu vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

DianaR, cred ca ar fi trebuit sa fii mai atenta inainte de a spune ca nu mi-au placut pozele tale - avenitprimavara1 cu Vlad alergand prin ploaie a fost printre primele poze pe care le-am notat cu 5 puncte. Sincer. Multa bafta in continuare!

Lora, mami de Iustina

No, imi cer scuze, dar zau ca nu te vazusem! Si chiar acolo in capul listei ... Uite un pupic (si multumesc... ) Recunosc ca m-am uitat mai mult la cealalta poza sa vad daca nu m-ai votat... Aia nu ti-a placut?
Inca odata imi cer scuze!

Moni vezi poate si la tine la fel! Edit ca acu m-am prins ca nu ai decat o poza in concurs... Edit 2 e pe lista, te-a votat.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by danitin

Mei, am si eu o problema ... vreau sa votez o poza care-mi place foarte mult, o vad in clasament, dar nu o gasesc in paginile de concurs, cel putin nu acolo unde ar trebui sa se afle din pdv alfabetic. Cum fac sa o gasesc???

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

spune pe ce pozitie e in clasament, eu am ajuns pe la 50 si n-am vazut-o... Poate o recunosc!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

despre ce clasament vorbiti?

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Pozele din acest an sunt uimitor de frumoase,este greu sa alegi,noi nu am votat inca (decat cateva)trebuie sa ne luam vacanta ca sa votam toate fotografiile care ne plac.ptru modele

multumim celor care le-a placut de noi.."o broscuta si-un brotac..pag9" si "privare de liberatae..pag37"

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Androix

despre ce clasament vorbiti?

Despre asta

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput