Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Multumesc si eu celor care mi-au apreciat fotografiile, chiar daca nu au fost nominalizate la categoria "cele mai bune din cele bune", .

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... si eu am primit PM
Publicitate, publicitate... da' pana la un punct... Asta-i spam deja

Multumim pt. voturi

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Mariaa
eu am ales o fotografie 'necosmetizata' ca sa zic asa. oarecum am vrut ca Lyme sa aiba si o 'fatza'. chiar daca nu una frumoasa.
am ales o fotografie care exprima prin trasaturile fetelor noastre tot chinul. toata lupta asta surda pe care o duc. pe care o ducem.
faptul ca cineva a vazut dincolo de aparente, inseamna tare mult pentru mine.

Pe mine m-a impresionat de la bun inceput poza "agonie si extaz" Acum am aflat si povestea din spatele ei...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mephala, fara suparare, astea mi-au placut MIE cel mai mult, nu inseamna ca celelalte sunt mai putin frumoase, nici vorba. Mai mult am notat cu 5 puncte mult mai multe dar mi-a fost imposibil sa le nominalizez pe toate votate de mine.

Fiecare poza in felul ei e frumoasa in primul rand pt ca e unica si reflecta clipe din viata fiecarei familii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

quote:
Originally posted by april

dupa ce am scris un pomelnic cu pozele ce-mi plac cel mai mult s-a sters msg ...nu mai am nervi sa le mai caur denumirile...poate mai incolo.

monica superba poza ta cu copiii intre flori

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

multumim april

bre' sa fie clar io nu trimisei pm da nici n-am primit

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by april

mephala, fara suparare, astea mi-au placut MIE cel mai mult, nu inseamna ca celelalte sunt mai putin frumoase, nici vorba.

nu e nicio suparare, .

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am incercat si eu sa ma bag in seama cu voi dar se pare ca nu prea am reusit ,asa ca nu o sa mai deranjez.
Diana,Mamagiuliei,Mephala,Nora multumim ptr voturi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No hai ca-s buna! Am gasit si clasamentul:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by DianaR

No hai ca-s buna! Am gasit si clasamentul:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Interesant ca ai gasit clasamentul.
Multumim !

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput