***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 3
kid spune:
Mamici, s-a dat drumul la vot la concursul DC, clipe de viata. Am vazut pe fuga cativa capsunei, Antonio de Andrada, Stefan de Doxinu, mai spuneti care mai sunt, ca ma apuc de votat si nu vreau sa ratez vreunul
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
BUNA FETELE!
Ma chinuiesc de ceva vreme sa recuperez ce-ati scris si in sfarsit am reusit. Sa nu va suparati ca nu raspund la toate, dar va citesc cu drag si ma bucur pt progresele fiecarui capsunel. Am o per f aglomerata la servici si acasa sunt tot timpul pe fuga. In delegatie a fost ok, dar vremea a fost urata si eu am fost racita. Am facut totusi ceva cumparaturi asa ca sunt multumita.
Pepsica, in primul rand Paste Fericit in w-e! Ma bucur ca soacra te ajuta si ca ai mai mult timp pt tine. Daca am inteles eu bine deja ai inceput sa mergi la sport?Bravo! Unde, cum, da-ne detalii pls. Cu cine vor ramane copiii cand vei incepe serviciul? Vei lucra multe ore? Te pup. (graznica vestea cu bb de 37s mort)
Ella, vazut pozele cu bobita in parc. Super frumoase! Merge bine, asa-i? Da suzeta ii este tare draga, asa-i?
Corap, minunate bijuteriile! Cand ai avut timp sa faci asa multe? Frumos lookul tau si puii amandoi iti seamana.
pauly, mai arata-ne poze cu mandra ta pls!
Alyna24, ce mare a crescut si davidetzelul tau! BTW, ii sta f bine in rosu/portocaliu. Hehe, si B al meu se delecteaza cu hartiile si aspiratorul.
Vali5, m-am topit cand l-am vazut pe Andrei ce frumos si serios sta la tati in brate. Se uitau la TV, nu?
Madi, frumoasa rau printesa cu codite. N-a tras de ele?
Doxinu, superbe pozele cu Stefan in iarba verde. In ce parc erati?
mary_lou, sunt convinsa ca fiecare copil e "cel mai nazdravan capsunel" pt mama lui. Nu te ingrijora, majoritatea plang dupa mama lui, si pe mine B ma trage de par (cu putere!!), ma pisca de mana pana ma invineteste, dar asta e din cauza ca il dor dintii. Imi pare rau pt patania cu bona, din pacate multe sunt interesate doar de bani si e f bine ca ai urmarit-o prin web cam. Poate vei gasi totusi una mai buna si atunci vei fi si tu mai linistita. Ca sa te incurajez, afla ca eu la Matei abia asteptam sa revin la munca, tocmai ca sa scap din functia de dadaca permanenta. Totul se regleaza in timp: iaca-ma acum si mama de 2 pici!
Carstea, felicitari pt kg-le pierdute! Eu cam stagnez, dar deh, am mai calcat si stramb. Tot la 71 kg ma incadrez, sunt deci ca inainte de Bogdan, insa eu vreau sa mai dau jos, mai ales ca burta inca e proeminenta. Cuburile erau de la Fisher Price, insa le-am dat de la sarbatori. Bafta multa cu plecarea si acomodarea pe alta taramuri! Aveti contract de lucru tu sau sotul?
addinel, au plecat gandurile rele? Sper ca esti mai bine cu moralul acum. Cum mai e Mariuca? (ca frumoasa e)
ELTEKA, ce simpatic e Elias cu castile la urechi! Cu cine seamana mai mult baiatul? Tu esti blonda? Mai, mami, pot sa te intreb ce meserie ai de calatoresti atat de mult?
Kid, e f bine daca se decaloteaza asa puiul. Noi inca nu reusim decat f putin.Timur te-a sfatuit f bine.
Va trimit zilele urmatoare mail in legatura cu tricoul, asa ca fiti pe faza.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani
chiquitita spune:
Louisa Marie de Lauraa
Ioana Adriana de Cristalina
Lukas Daniel de Pistachio
Matei Alexandru de Tamaraspt
Giulia de Katiapam
Fetele, am si eu o intrebare tampita, de ce nu era bun glutenul la copii? Nu i-am dat, ca asa am aflat aici, dar ce avea? Ca ma incontrez cu socrela care zice ca glutenul e rau doar la copiii alergici. Eu sunt ca in bancul ala cu CFR-istul care verifica rotile la tren prin lovire si cand a iesit la pensie a intrebat ca de ce le lovea, adica ce trebuia sa auda?!!
Mami de Livia (08.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Fetele, am si eu o intrebare tampita, de ce nu era bun glutenul la copii? Nu i-am dat, ca asa am aflat aici, dar ce avea? Ca ma incontrez cu socrela care zice ca glutenul e rau doar la copiii alergici. Eu sunt ca in bancul ala cu CFR-istul care verifica rotile la tren prin lovire si cand a iesit la pensie a intrebat ca de ce le lovea, adica ce trebuia sa auda?!!
Chiqui glutenul dat prea devreme bebelusilor poate da, mai tarziu, intoleranta la gluten, boala care se numeste celiachie. Uite AICI mai multe detalii.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mary_lou spune:
Buna fetelor!
Ioana,
ma bucur ca mai exista un Patrickut pe plantatia de mai-iunie2007.Mi-a placut foarte mult acest nume si il aveam pregatit de vreo 4 ani.
Graviduta,Vali,
am incercat si eu sa-l las sa planga dar el plange de nu se mai opreste,o sa-l duc cu mine peste tot si cu timpul sper sa se schimbe treaba,oricum va multumesc pt sfat
Lauradi,
crede-ma ca si ziua ne jucam,ne plimbam cu bicicleta,cu masinuta,nu sta locului deloc;noaptea e la fel,are un chef de vorba....
Elteka,
nici Patu al meu nu mai vrea sa stea in carut cand iesim afara,se trage sa iasa din carut,il mai plimb in brate,il mai pun din nou in carut.....si apoi adoarme
DidiAlex,
are mare dreptate An@,la noi nu exista meseria de bona,din ce ne-au povestit prietenii si apropiatii nostri majoritatea bonelor sunt niste obosite care nu au chef de nimic.....am tot cautat dar cred ca o sa renunt pt ca nu pot sa-mi las nazdravanul cu una care poate l-ar bate sau cine stie ce altceva i-ar face
Pepsi,
este greu ca e plangacios,nu doarme noaptea.....dar eu sunt persoana care nu se enerveaza,chiar sunt foarte calma,nu pot sa ma enervez pe el doar ca de la nesomn ma cam doare capul zilnic,nu stiu de cand nu am mai dormit 5-6 ore/noapte.Am renuntat pt moment la ideea de a lua o bona pt ca nu gasesc persoana potrivita.Mi-am organizat cu sotul un program zilnic si am reusit sa ne descurcam,dupa ce vine el de la birou sta el cu Paty de la 4-7 cat timp eu sunt la sala,masaj.......Cand nu poate el ca are vreo treaba vine o vecina de-a mea care mi-e si prietena.Asta e,o sa mai creasca el un picut si o sa fie mai bine,noi asa credem
Referitor la faptul ca nu vrem sa mai facem un copil eu consider ca fiecare familie are dreptul sa decida lucrul asta si nu trebuie sa fim criticati pt asta.
Mie mi-a fost foarte greu,am trecut prin zeci de analize amandoi,sotul s-a si operat tot pt asta,tratamente hormonale care ma faceau sa ma simt foarte rau,am facut fertilizarea in vitro cu o punctie pe viu(pentru ca anestezistul nu a mai venit),cu drumuri la Buc din doua in doua zile pt monitorizare(si cu o cheltuiala de 5000 euro care am avut norocul sa-i avem);a fost pt mine o durere fizica si psihica foarte mare,s-au implantat 3 embrioni,s-au prins 2,bucurie mare....petrecere,apoi sa aflu ca a ramas doar unul.....va imaginati ce sperietura am tras,am avut o sarcina grea cu repaos la pat,cu un cerclaj f dureros,cu o amniocenteza,cu tratament injectabil toata sarcina de sunt plina de noduli....cu o cezariana dureroasa,cu furia laptelui de am crezut ca nu mai scap.....cu un bebe cu colici 3 luni de zile de nu mai stiam de noi....si acum cu nopti nedormite si altele.......asa ca daca ma critica cineva ca nu vreau sa mai fac un copil,poate sa o faca ca pe mine ma lasa rece.....
Poate cu timpul ne razgandim ,nu stiu,acum cu siguranta ramanem la Patrick.
An@ spune:
Multumesc mult de tot fetelor care s-au oferit sa ma ajute cu Baby Einstein:
Ckristina - de la care le-am si luat pana la urma
Pepsi
Kid
Graviduta
Carstea
Florentina Roman
(na, ca nu mai stiu ... sper ca n-am uitat pe nimeni)
Ideea este ca am fost ff impresionata ca atatea fete s-au oferit sa ma ajute.
Ne-am uitat aseara la BE Bach, Ana a fost super incantata, se batzaia la mine in brate in ritmul muzicii si cum aparea pe ecran catelul si calul (ca pe astia ii recunoaste), dar mai ales bebele ala, chiuia de bucurie. Recunosc ca m-a relaxat si pe mine...
Pepsi (ce-mi place cum imi scrii tu nick-ul:"an" - vezi sa nu-l schimbi ca asa ma recunosc in mesajele tale!) - ti-a venit CM pana la urma? si eu mai alaptez, dar la mine a fost regulat pana acum (adica ca inainte de sarcina).
Vali, multumim pt felicitari. Asteptam cu interes vestea cea mare ! Ti-am admirat din nou baiatul plimbaret.
Parca trebuia sa mai scriu ceva, dar .., pana de memorie.
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
Salutare,
Chichi, vin si io cu o intrebare la fel.
Doamnelor, e adevarat ca daca un bb alaptat exclusiv la san i-se da lapte praf, din necesitate, ca nu ia deloc in greutate, i se strica imunitatea? mie imi cam da cu virgula logica asta, dar nu vreau sa contrazic o lauza.
Elteka, Pepsica voi aveti date tehnice in legatura cu asta?
Mama norei a nascut pe 6 martie si fetita scade in greutate si ea nu vrea sa ii de-a completare. mie mila de ea, cam asa eram si io la R, parca innbunisem, dar daca ii prezint ceva stiintific poate o ajut.
Deci?
ARU
chiquitita spune:
Madi, merci de raspuns!
didi, e cam ciudata logica aia, dar sa iti dai cu parerea pe subiectul asta e sinucidere curata...
EDIT: Madi, gata am citit mai atent !!!
An@ spune:
Didialex, hai ca ma bag ca musca in lapte, io stiintific nu stiu sa-ti spui, dar cred ca si daca ii da mixt, tot ia ceva anticorpi, decat sa tot scada in greutate. Mi se pare cam ... periculos ca scade in greutate (ca nu ia corespunzator cu am fost noi, sau ca are perioade in care stagneaza mai merge, dar ca scade...). Hai ca sunt curioasa ce raspunde Pepsi, ca doar e in ligue, deci e cu acte in regula!
(eu cred ca asta cu imunitatea mai depinde si de mostenirea genetica, conditii, noroc...nu poti sa faci o regula: edit:adica nu sunt de acord ca copiii nealaptati ar fi mai bolnaviciosi decat cei alaptati. Parerea mea).
An@ spune:
Chiquitita, na ca io am riscat si mi-am dat cu parerea (si io sunt din grupa care am alaptat exclusiv 5 luni si mai alaptez inca cu drag si spor. Deci incurajez alaptatul, dar ...)