Nou stil de viatza (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by oLo

quote:
Originally posted by Zuzilici
[brOlo te-am intrebat ceva mama! Au venit bosi cu o contraoferta? Ce greutate ai si tu.

of course. Mi-au spus ceva de genul: facem orice numai sa ramai. Da cum eu nu (prea) vreau sa raman la ei, le-am cerut cam mult...(la misto, ma gandeam sa le cer luna de pe cer ) Acuma rumega inca... Dar nu m-ar mira sa zica da.

Hei bani nu sunt intotdeauna totul, Trebuia sa le ceri si mai multa vacanta si alte avantaje care crezi tu ca le poti cere. Atunci chiar ca rumegau la greu. Hai bafta! Cine stie de unde sare iepurele sexos?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen E: depinde de multe:

2-3buc file de peste marinat - era in ulei si cat de mari erau ca si gramaj
-supa de legume cu tortelini si iaurt - de care iaurt si ce cantitate de tortelini aproximativ
-salata verde cu rosii, castravete si ridichi + mozarella(Anda merge sa adaug si 2-3buc de crenvursti la gratar sau deja e prea incarcat meniul) - mozarella re cam 300-350 de cal/ 100 iar cremwurstii de pui cam 250-290.

Nu stiu raspunsul, dar iti pot oferi informatiile sa iti dai tu raspunsul. E ceea ce am mai spus (poti sa slabesti mancand doar ciocolata, daca ea nu depaseste necesarul tau caloric zilnic) sau te poti ingrasa cu bete de telina (metaforic, dar imi trebuia o extrema, daca mananci atat incat sa iti depasesti necesarul caloric). Fa un calcul caloric a ceea ce ai mancat azi, macar aproximativ - bazandu-te pe cantitati (pe care eu nu le stiu).

Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Delidana, durerile de stomac pot fi de la stresul din sesiune. Exact asa pateam si eu. eram concentrata si tensionata pe perioada evenimentelor si dupa ce ma linisteam incepeau durerile. iar acum in perioada primaverii se intensifica. Vezi sa nu fie un inceput de gastrita. nu vreau sa te sperii, dar ai grija

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, felicitari pentru noua greutate. Esti pe podium.
Asteptam pozele.

Anda, io nu ma mir cand ma ingras, caci mananc cantitativ mult. Si cum caloriile nu le consum, normal ca se depun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Hei bani nu sunt intotdeauna totul, Trebuia sa le ceri si mai multa vacanta si alte avantaje care crezi tu ca le poti cere. Atunci chiar ca rumegau la greu. Hai bafta! Cine stie de unde sare iepurele sexos?

stiu, tocmai de aceea vreau sa plec (aproape) indiferent de oferta lor. da mai stii, daca-mi dau luna... poate ma gandesc sa mai raman o perioada

Mergi la inceput

Zuzi: pana acum m-am gandit la:
sunca afumata si sarata fiarta (traditie maramureseana), ciorba de miel, friptura de miel cu cartofi copti, oua rosii normal, cozonac cu cacao si rahat (cozonac moldovenesc din ala crescut). As vrea sa fac si drob, dar ma mai gandesc ca ai mei nu mananca. Mai fac savarine si amandine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Olo, eu parca stiam ca in Franta aveti cam 6 saptamani de concediu pe an...este decizia firmei daca sa dea atat sau nu?

Anda,ce de bunatati ai in plan. Legat de ce zici tu, in principiu iti dau dreptate, insa in particular(cazul meu) stiu ca nu e asa, pentru ca si eu ca si tine am ajuns sa ma cunosc destul de bine si sa stiu din ochi daca am mancat mult sau putin. Sigur e o retentie de apa, este imposibil sa te ingrasi 1.8kg intr-o saptamana.

An-k, bine ai revenit. M-ai dat jos de pe podium . Glumesc...evident. La mai multe kg in minus.

Delia, multa sanatate mamei. Ai grija cu stomacul...eu as manca ceva proteine/grasimi seara la 6, ca sa tina mai bine de foame.

Merg sa fac nitel smotru si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by puskin

Olo, eu parca stiam ca in Franta aveti cam 6 saptamani de concediu pe an...este decizia firmei daca sa dea atat sau nu?

25 zile de concediu = 5 saptamani
10 (sau 11, sau 12 cum o sa am la cealalta firma) zile RTT - reducerea timpului de lucru. Pt ca tre sa lucram 35h/saptamana, dar oficial lucram 37, sau 38,5. in realitate lucram mai mult de 40 h/sapt (cel putin aici la banca)
=> 35 zile concediu (7 saptamani) Cine da mai mult?

Offf savarinele savarinele!!! Erau la Sinaia niste savarine asa de buneee!!! Aici nu gasesc sa dau cu tunul!

Mergi la inceput

Ruxandra: 1.8kg/ saptamana e cam mult ce-i drept. Dar se poate intampla daca: exista o retentie de apa (eu de asta imi dau seama la inele), daca respectivele kg fusesera pierdute artificial (o perioada de nemancat/ mancat extrem de putin) sau daca in perioada asta de o saptamana ai facut sport mai intens (a crescut masa musculara care cantareste mai mult decat grasimea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Olo, am inteles. Si eu am tot 25 zile de concediu...pe care cu greu reusesc sa le iau .

Anda, ai dreptate.Am verificat acum inelele si nu pot sa le scot de nici o culoare, poate doar daca imi tai degetele .

Mergi la inceput