Nou stil de viatza (191)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda stiu ca papi si inca numai bunatati. Abia iti astept meniul de Pasti. Poate ma inspir si eu.

Eu azi am bagat 2 cani de ceai, una de cafea si un wrap cu branza Phil, salata verde si rosii. E orea 10:45. Nu stiu ce meniu o sa avem azi la pranz dar promit sa-l scriu.
Cred c-a dat astenia de primavara peste mien ca mi-e asa de somn, de-mi vine sa pun capul pe birou.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am facut si eu ceva de mancare.
Meniu:
-2-3buc file de peste marinat
-supa de legume cu tortelini si iaurt
-salata verde cu rosii, castravete si ridichi + mozarella(Anda merge sa adaug si 2-3buc de crenvursti la gratar sau deja e prea incarcat meniul)

Tzuni orice alegere ai facut, a fost a ta si trebuia respectata.Ma inclin Tu parca aveai si o sora?Ea de partea cui e?Iar in legatura cu un tata pentru Maria, nu-ti fa probleme, va apare la timpul potrivit.Va
Carmen hai pune si pentru noi filmuletul.Pleasseeeee!Sau ti-e teama ca punem ochii pe sotul tau?!?!
Colegelor de echipa, bafta la concurs!Eu ma pregatesc si incerc sa ma tin de treaba.Zuzilicima bucur ca ti-a placut dedicatia cu Take That.
Hopes felicitari!Ma bucur ca ati gasit loc la gradinita.Bafta lui Eduard!
Roxana nu te intrista.Sunt bune si 62kg si-ti sta foarte bine(sau poza din album e mai veche??)
Claudia gata drobul?Mi-e o Chiar fetelor dati-mi o reteta de piftelute sau drob de post cu ghebe/bureti si soia+ zarzavaturi, dar sa fie light sa pap si eu.
Cris fa o poza cu raiatii aia si bag-o la vedere.Vrem sa te admiram
Puskin wow ce servici ai.Poti sa vezi atatea locuri frumoase muncind.Promite-ne ca ai sa bagi macar varful picioarelor in mare.Pentru noi, cele care nu stim daca veden marea anul acesta.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Louisea, multumim, n-am mancat orez cu lapte de fttt. mult timp.

Ruxandra, cred ca e o retentie de apa, totusi, 1.8 kg nu se pun asa, deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

quote:
Originally posted by louisea

Zuzi eu is prietena buna si accept da numa cu o conditie.. Sa se puna pe si nu pe .. ok?

Ia ca va servesc cu niste orez cu lapte.. Mi se facuse o pooooftaaa.. Eu cu indulcitor si lapte 0,5%

Edit ca uitai orezu

Nici nu stii ce imi faci cu orezu' asta . Nu am mai papat orez de mai mult de 1 an, nu ma omor dupa el oricum. Dar din ala cu lapte, as manca non stop...cred ca imi fac din ala nedecorticat cu lapte degresat si fructoza...ca nu se mai poate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, sunt convinsa ca asa e...cred ca m-am dat peste cap cu raceala asta. Am inceput sa iau Echinaceea, poate ma ajuta putin si sistemul imunitar.

Eftimie ( Carmen E.), sunt intr-adevar norocoasa, am vazut multe locuri interesante datorita jobului. Promit sa fac poze in limita timpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Puskin, ma bucur ca lucrurile stau mai bine acasa.

Gusta, am avut si eu probleme cu o ureche mai demult si mi-am pus picaturi cu antibiotic, din pacate nu stiu cum se numesc dar poate gasesti la farmacie.

Zuzi, mama a avut tensiunea oscilanta, de la 11 a ajuns la 16 si atunci a inceput sa-i curga singe din nas, doctorita i-a spus ca daca nu-i curgea atunci, murea. Se pare ca e si o complicatie din cauza menopauzei. A fost si la nutritionista si i-a spus sa nu mai manince deloc carne de vita si porc, nimic sarat.
Si apropos de lactate cu continut scazut de grasime, i-a spus ca cele cu 0,...% continut de grasime, nu sint bune de nimic, cel mai bine e sa le consumam pe cele intre 1-3.5% grasime.

Tumpi, felicitari pentru folosirea pedometrului.

Pe mine ma cam supara stomacul, nu stiu ce are. Incerc sa nu maninc dupa 6 dar aseara pe la 10 incepuse sa ma doara de foame. Poate si pentru ca am mincat spanac cu ou si asta se digera destul de repede.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
[brOlo te-am intrebat ceva mama! Au venit bosi cu o contraoferta? Ce greutate ai si tu.

of course. Mi-au spus ceva de genul: facem orice numai sa ramai. Da cum eu nu (prea) vreau sa raman la ei, le-am cerut cam mult...(la misto, ma gandeam sa le cer luna de pe cer ) Acuma rumega inca... Dar nu m-ar mira sa zica da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumim tuturor pentru urari. Bianca arata foarte mandra trei degete cand e intrebata cati ani a implinit
Poate diseara reusesc sa pun cateva pozulici.

Eu stau foarte prost cu timpul dar si cu slabitul, de aceea nu am mai intrat. Mama inca e la noi si eu am reluat cursul cand Anthony a implinit o luna. Acum m-am obisnuit, fac altceva decat olandeza pe care deja o stapanesc, si deja ma descurc mai bine. Saptamana asta mi-am facut CV-ul si o sa incep din mai sa caut servici.
Dieta nu prea merge, dar sportul da. Asa ca nu stau chiar rau

Sa dau si raportul ca nu l-am dat cam demult 91,8 kg

As participa si eu la concurs, mai e vre-un loc?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Criscosty multumesc, asa-i e ff important sa-l dam, ptr. ca ii place mult intre copii si ar fi cam tarziu sa-l dam la 3 ani si 10 luni
ce meniu bun ai

Eftimie C, multumesc in numele lui Eduard

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am vazut ca din nou ca sunt fete nedumerite de faptul ca iau in greutate chiar daca impresia lor e ca nu au mancat mult. Asta a fost problema mea, dupa cum v-am zis o groaza de vreme. Ultrior, am si citit ca e in fiinta umana sa subestimeze cat/ ce mananca si sa supraestimeze activitatea fizica pe care o face.
De aia eu recomandam jurnalul. Nu neaparat pe un site (eu am ales asa, ca stau cu calcul in brate non stop) ci cum va e mai la indemana. Seara cand o sa trageti linia, o sa reusiti incet incet sa constientizati ca putinul nu e chiar putin sau ca e putim dar prea incarcat in calorii. Secretul e sa scrieti tot, fiecare inghititura, cantarit cel putin la inceput (dupa ceva vreme o sa fiti capabile sa cantariti din ochi foarte usor si sa tineti jurnalul in gand, pentru ca scrisul meniului te autoeduca-pe mine cel putin).
E doar o sugestie. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta. Asa am ajuns la echilibrul de care ziceam. Nu a fost dupa o zi sau o saptamana, dar am ajuns si acolo la un moment dat.
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput