Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Hopes, in sesiune nu-mi amintesc sa ma fi durut stomacul si s-a terminat cu ea de mult. Am avut gastrita acum citiva ani si m-am tratat. Culmea e ca pe mine de la stres ma ia si acuma chiar nu am parte de asa ceva.
Puskin, se poate sa ma doara pentru ca eu nu maninc gras in general si incerc sa nu maninc dupa 6. Ori de la ora aceea si pina la 11-12 cind ma culc ma cam ia cu foame. Oricum, daca maninc ceva imi trece. Mersi pentru sfat.
Carina, ti-ai gresit cariera, nutritionista trebuia sa te faci! Si daca mai era si Anky aici, aveam si profa de aerobic si ne deschideam sala de sport numai pentru noi. N-ar fi fost super? Vise nene, vise...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Delia: stii de ce ma agit eu atat? Ca eu m-am chinuit 2 ani sa stiu si sa pot aplica ceea ce fac acum, alimentar vorbind. Si am citit, si m-am documentat si asa bine mi-ar fi prins cineva care sa ma ghideze. Asta incerc eu acum, dar ma gandesc ca totusi poate prinde bine si un pic de chinuiala si incercare si eroare ca iti intra mai bine in cap.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
anky, da, ai dreptate. Si-am mers pe ideea ca decat sa fac un copil si sa nu-i ofer un tata, mai bine iau un copil fara mama fara tata si-i ofer macar o mama. (si asa ma simt usor vinovata fata de Maria ca nu-i ofer familia de care ar avea ea nevoie)
Zuziliciule, hai ca incerc sa fiu mai vesela.
Gusta, pe unde esti? Te mai doare urechea?
Puskin, gata, te-ai mobilizat?
Cred ca la sfarsitul concursului asa voi arata EU si asa Gusta
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Te inteleg, insa cred ca pentru Mary esti familia ei perfecta.E minunat ca va aveti una pe alta.Io zic sa nu iti faci probleme,sint convinsa ca iti vei gasi si tu jumatatea,poate pina acum nu a fost sa fie si ai doar 33 de ani,timp este destul,zic eu.Acuma stii cum e,nici cu o casnicie nu poti fi sigura ca totul v-a merge bine pina la adinci batrineti.Sigur ca toate speram mereu ca v-a fi bine dar niciodata "nu se stie, de unde sare iepurele".Stiu ca mentalitatea din Ro e inca ciudata, dar daca ma uit aici in jur, nu pot sa spun ca mentalitatea asta ar fi mai ideala.Aici cuplurile se despart foarte usor,din chestii banale de multe ori,sint multe mamici singure,vad asta si la scoala Biancai,ceea ce ma cam baga in ceata,so,este destul de greu sa spunem cum ar fi mai bine,nu stiu ce sa zic,cred ca cel mai bine este sa avem incredere in destinul nostru.Va pe amindoua.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Delia,Carina,ar fi o treaba sa deschidem o sala toate.Carina,chiar ca ai fi buna de nutritionista.
Mai,am dat peste o carte foarte buna zic eu "Body for Life" merita sa o cititi daca dati peste ea,mi-a recomandat-o instructorul de fitness de la sala,adica colegul meu acuma.Tipul e si nutritionist,mi-a promis ca imi revizuieste el meniul si sa citesc cartea asta.No,acuma am ce citi deseara in cada.
Delidana spune:
Carina, indrumatori se mai gasesc dar noi oamenii, fiind atit de diferiti nu tot ce se potriveste la unu' merge si la altu'. Eu iti apreciez sfaturile si tot ceea ce incerci sa faci pentru noi.
Anky, putem gasi cartea pe net undeva?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Eftimie,Crys,Gusta,haideti la ore..da pe voi nu va iert,bagam tare,la voi o sa aplic sariturile pe step.Crys pai daca pedalezi atit zilnic pina la urma ajungi si la mine.
Ah..Gusta,am uitat ca ai hernie si nu ai voie sa faci step, da te plasez la colegul meu,la fitness.
gusta spune:
Va invit la ceai.
Anky atunci e nasol ca nu am voie la hernie step ca chiar vroiam sa vad la sala de asta.
Hopes acuma sa te vad cum treci cu hopu cu gradinita.
Claudia nu ai vrut sa iei cele 500gr.lasa-ma sa ma chinui cu ele.
Anca multe bunatati faci.
Ruxandra eu debea astept sa culc copilul sa fac un dus oparit si sa ma urc in pat.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Delia,uite aici
http://www.amazon.com/Body-Life-Mental-Physical-Strength/dp/0060193395
anky spune:
Fetelor,care mai sarbatoriti Pastele Duminica asta?.
Copiii mei ma intreaba zilnic cind vopsim oua,zilnic trebuie sa le spun ca mai dormim 5 nopti,4 nopti...tare nerabdatori mai sint sa vopseasca oua.Simbata o sa stau si eu in bucatarie,am in plan o gramada de chestii inclusiv tarta de dieta.
Carmen,cum sint baietii,ati inceput cu antibiotic ?.Cris a vomat azi noapte din nou,in rest el e vesel si nu are febra.
Zuzulici,las ca te apuci din nou de ABS dupa ce te muti,te mai linistesti cind te vezi in casa noua cu lucrurile aranjate,o sa ai mai mult elan atunci.
Ok,va las,intru mai tirziu,o seara placuta la toate.
yubi spune:
Salutare fetelor.Vin si eu la raport - 62.3 kg ,adica stagnare.Meniul de azi : ora 8 - 1 iaurt 0.1 % si 4-5 linguri de salata orientala cu maioneza.La ora 16 - mamaliguta cu branza si smantana (12%)si ficatei cu sos de rosii.Acum am baut un ceai pt. ca ma ustura in gat si astept sotul sa-mi aduca strepsils ca nu pot nici sa inghit Am vazut si echipa mea toate fetele si va doresc si voua ce imi doresc si eu -cat mai multe kg in minus