LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani tutror puisorilor care au mai facut un an !!!

si mii de scuze ca nu am reusit sa le urez tutror la timp !!!

Felicitari noilor mamici !!! Sanantate multa si putere pe masura !!!

Hmmm ... eu inca nu mi-am luat un test de sarcina (doar de 2 zile intarzie) ... sa vedem ce se mai intampla zilele astea, ca aici e liber si pana gasesc o farmacie deschisa ... Dar cu ultimele vesti de aici incep sa stau pe ganduri, normal nu ar trebuie ... dar daca o sa fie totusi ???

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

quote:
Originally posted by riloasa

COOLUTZ, si puiul meu a avut 3 zile febra. Mie pediatra mi-a zis ca este eruptie virala. Vreau sa va zic ca astazi i-a aparut pe burtica si pe spate bubite mici si roz. A avut dreptate, este viral.

MIHAITA 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

hmmm...poi daca si la noi e eruptie virala...antibioticul nu e prea ok...mihaita ce temperatura a avut?

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Cand s-a trezit noaptea la 3 ardea foarte tare. L-am luat repede si l-am bagat in balia cu apa. I-am dat repede nurofen. Dupa jumatate de ora dupa ce ii facusem baie si ii dadusem nurofen avea 39,2. Deci iti dai seama cat avea inainte. Si mie imi spusese ca are rosu in gat dar eu nu am crezut, fara muci, faratuse si manca foarte bine. Pai la rosu in gat mai mananca copilul cand nici nu putea sa inghita?

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

coolutz asa sunt si ai mei... au 7200/7600g la 1 an... ei au dat inapoi si din cauza virozelor... dar mai mult de 8 tot nu aveau la 1 an, daca nu dadeau inapoi...
Si baietii mei mananca destul de bine si fara mofturi... dar nu se lipeste mare lucru de ei... asa-i modelul...
Dupa ce am vazut asta cu Elena, acum si ei unt la fel... m-am convins ca, si daca facem 10 copii, n-or sa-mi iasa altfel...
Eu Elenei i-am tot dat vitamine pt. ca nu mananca f. diversificat... legume cateva natii, fructe cateva natii si f. rar...
Dar baietilor, pt. ca mananca variat si destul zic eu, nu le dau vitamine.

Multa sanatate lui Andrei... ai grija cu febra mare si prea multe antitermice... nici asa nu-i bine... Mai bine impachetari, supozitor cu algocalmin (scade mai repede si mai mult temp. decat siropurile)
Am antrenament de la Elena... si ea tot asa stie sa faca temp., de la 39 in sus.

EDIT: Io acum ti-am vazut pozele 9alea muuuulte rau) miresica... F.f.f. frumoase... Doar atat? Mai pune

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Magdutza sa bag niste ???!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
ALBERT GABRIEL
SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA LE FACI PARINTILOR TAI NUMAI BUCURII!

ALIONA-mi-ar fi placut sa te pot felicita si la prima sarcina dar nu eram alaturi de voi atunci, dar acum iti doresc sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos, ca frumos nu are cum sa nu fie, pentru ca ILINCA este o dulceata.
sa dea DUMNEZEU sa fie totul bine si ai incredere ca te vei descurca.
sa stii ca noi desi ne protejam daca s-ar intampla sa raman insarcinata sa stii ca as fi foarte fericita, bucurate caci vei avea cea de a doua minune in viata ta.
sa te bucuri din plin de perioada de graviduta unica in felul ei.
toate cele bune.
DDANA-

- pentru toti bondareii si albinute bolnavioare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Urrrraaa! Ce de vesti!!!
Plang, rad si ma bucur impreuna cu voi. Sa fie intr-un ceas bun! Si vreau si eu, dar e prea mult sa sper ca inca un copilas ne va alege pe noi drept parinti. Oricum, Dumnezeu e mare! Sa fie cum vrea el!
Va pup pe burtici mici sa creasca mari!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna seara stup, oriunde te-ai afla!

iaca si io p'acilea.. un om ca orishicare!

Mai, m-am tot codit, m-a tot fofilat..dar acu era musai sa dau cu subsemnatu caci la asha mari evenimente n-am putut sta de o parte! SA purcedem dara...

Ddana pup incrucishat! a..nu..asha..fara motiv..nu ca vreau sa zic ceva anume! ti pup numa de backup.. sa fie acolo. nu se stie cand o sa ai nevoie de niscaiva suport! dea ..dumnezeu sau orice entitate in care crezi tu sa fie asha cum iti doresti. Eu sunt la hei-rup aici, alaturi de tine!

Aliona mai ca rad mai ca nu imi vine a rade... presupun ca e greu, ca sunt multe conflicte sufletesti intr-un moment ca asta. CUm va fi, cum o sa te descurci, oare esti pregatita pt 2.. oare cum va fipt ilina..da..dar mai tarziu cand vor fi mari va fi frumooos.. SPun asta pt ca eu numa la asta ma gandesc de ceva vreme incoace..CUM AR FI DACA AR FI! Tin pumnii sa fie bine! pt moment iti pot ura muuulta sanatate, liniste si..ai grija de tine, de ilinca si de.. botzu mic!

Elyanne sanatate maxima la toata gashca! SI tie..ooof.. si tie multa putere ! Siiti doresc sa castigi la loto sa iti angajezi femeie in casa, bona, asistenta medicala la domiciliu, sa iti iei bilete la spa si sa pleci in vacantza in maldive! o tona de pupaciuni!

roxanaaaa da io ce-s ma aici, teatru forumfonic? na, ca azi n-am prafu de ras la purtator.. asta inseamna ca nu ma mai iubesti!?!?! Ai nascut ori ba? hai nu ma tine in suspans!

Amma tu fata... de ma pune pe mine uciga-l toaca sa scriu dupa fete acu eram a paris si iti faceam o coafura noua! te tundeam lung!!!

temperatura > 38,5 POATE sa fie si de la dinti... asta mi-a spus medicul de fam. vorbind din experientza cu fiica dumneaei.

cam atat am reusit sa emit la aceasta ora magnifica...

in loc de incheiere prima poezie a iarinei / cati ani are iarina
animale/aspirator/partile corpului

imi pun sosetele/stiu sa plang!

gataaa.. piec a nani. pupici. papa!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Albert Gabriel

Ooooo, ce de vesti bune!!! Sa fiti sanatoase fetelor si sa fie cum vreti voi.

Sanatate multa bolnaviorilor - of, iarasi gemenii - si poate trec o data virozele astea.

Sarbatori fericite celor care sarbatoresc acum Pastele!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Neatza, fetele.
Roxanaaaa, am vrut si eu sa zic de Rares, cum face el tractiuni la perna :-).Destept, mance-l mama.
Tzuna, am tot vrut sa-ti zic, astia recomanda laptele de iapa pentru cei cu probleme la stomac, in primul rand , dar si pentru ceilalti. Sau laptele de capra.Dar asta de iapa e pe primul loc.Incearca si cu asta, daca gasesti.Pupam minunea.
Iunita, deci tu m-ai tuns :-)))
Puuup, somn usor

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput