Mame ... "denaturate" ? (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tare mi-a placut subiectul asta...si uite asa aflai si eu ca am "denaturarile" mele.Eu fac parte din cele care nu au facut program copilului,cand era Rudy bebe,...l-am servit la cerere cu ce a vrut,papica,apa,....l-am carat si eu peste tot ca un cangur,la toate cumparaturile si inclusiv la admiterea la colegiu caci exact atunci nu aveam cu cine sa-l las,...am fost o mare norocoasa ca in 90% din timpul cu cel mic am avut ajutor din familie sau persoane apropiate familiei,....nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa il las cu cineva necunoscut,bona gasita prin agentii sau prin ziare,efectiv nu pot eu,am ceva pe creeri in privinta asta.Marea mea,....greseala gasita, trambitata si citita si aici e ca puiul meu doarme si acum in pat cu mine si are 2 ani si jumatate,....dar sincer si cu mana pe inima va spun ca sunt incapabila sa vad ceva rau in asta.Spuneti-mi voi,poate voi vedeti ceva ce mie imi scapa,...bine ,nu va faceti sperante desarte ca nu sunt deloc genul care sa se comformeze dupa ideile altora.A dormit in patutul lui care era langa al meu ,in primele 14 luni,....dupa care ne-am mutat,nu am mai luat si patutul cu noi,....Sa nu imi spuneti de motive gen,.....a nu se pacatui langa odrasla caci in cazul nostru, nu se aplica oricum,....avem alte camere,dulapuri....deci motivul asta cade.Bine,..acum,sper sa-l pot pacali pe odor sa iubeasca o camera a lui,....dar nu e nici o graba,....pana la vreo 20 de ani,.....Sincer,care ar fi motivele contra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fi-miu la patru ani a dormit singur, a cerut el ca a auzit la gradinita ca alti copii dorm singuri. Nu e nici o problema ca dormi cu el. E ok si asa si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Si eu sunt "denaturata "in doua privinte mari si late,desi am incercat sa ii dau fetitei mele o educatie buna,in linii destul de stricte.Acestea ar fi dormitul cu mine(desi are deja 6 ani)si mancatul la televizor,rar ,dar se mai intampla...Nu cred ca suntem denaturate daca facem si greseli,copiii nu au nevoie de mame perfecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Tocmai am aflat de la un alt subiect cat de plina de prejudecati si lipsita de empatie sunt pentru ca .... mi-am dus copilul la gradi!
Uite pe-asta nici nu ma gandisem sa o trec la "denaturari" ... da' o trec acu'
Deci nu duceti copii la gradinita ca-i traumatizati. Sau daca i-ati dus - rau ati facut! Mame denaturate ....

Sorana si Monica (5 ani)

Oh daaaaa

Nu duceti copii la gradi! Lasati-i acasa cu bone care-i striga Javre, ii matltrateaza sau ii omoara...e la moda!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mda, tocmai l-am dat si pe cel mic la gradinita si anul asta voi fi o fericita. Ambii copii sunt la gradinita pana la 17.00, cand ii iau bunicii si ii duc in parc. Iupiii, gatesc doar pt sambata si duminica. Si zau ca n-am varsat nici-o lacrima.
Si de dormit au dormit in camera lor din prima zi, de cand i-am adus din maternitate.
Masa de seara o luam in sufragerie, la desene animate.
De la 1 an le-am dat din mancarea de la restaurant.
De la 1 luna ( a lor) au mers la munte si de la 5 luni la mare..

ma mai gandesc si mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

ia, sincer, care-ati www.protv.ro/stiri/eveniment/un-copil-de-doi-ani-s-a-blocat-singur-in-casa.html" target="_blank">aparut la stiri la pro tv?(din cele care au lasat si lasa copii mici singuri in casa..."numai putin, 5 minute"

(si tot nu inteleg cum merg amandoi parintii sa duca gunoiul)

Si eu am patit-o! Exact la fel, poveste la indigo', s-a rezolvat tot cu pompierii! Numa' ca n-am ajuns si la stiri...de ce oare?

URAAA! TRAIASCA POMPIERII!

Avea Andrei 1,6 ani, am iesit s-arunc bradul...credeam ca nu ajunge...dar am gresit! Mama denaturata, ce sunt!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Noi i-am lasat vre-o ora.

Povestea e cam asa: Parintii mei locuiesc in bloc cu noi, la alt etaj si nu erau acasa. Ma duc eu sa hranesc pisica si se blocheaza usa. Vre-o jumatate de ora m-am chinuit sa desurubez clanta, dar nu mergea, asa ca mi-am chemat barbatul. Ce era sa faca? A lasat copiii in casa (cel mare 5 ani, cel mic 2) si a muncit si el vre-o jumate de ora pana...a spart usa. N-a fost nevoie de pompieri dar , asa, off topic, nici-un vecin n-a scos capul sa vada de ce se sparge o usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

plansul la gradi e o trauma...daca voi plangeti aveti un motiv..o tristete, o frustrare..nu? asa si ei..sunt oameni ca noi!dar mult mai influentabili emotional!

duceti copiii la gradi...cand sunt pregatiti emotional!

iar imi iau palme!nu-i nimic, abia m-am obisnuit!

bai voi ati inversat conotatia cuvantului "denaturate":)...acu sunt denaturate alea care dorm cu copiii pana la 6 ani? parca era invers la inceputul topicului!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desiree

plansul la gradi e o trauma...daca voi plangeti aveti un motiv..o tristete, o frustrare..nu? asa si ei..sunt oameni ca noi!dar mult mai influentabili emotional!

duceti copiii la gradi...cand sunt pregatiti emotional!

iar imi iau palme!nu-i nimic, abia m-am obisnuit!

bai voi ati inversat conotatia cuvantului "denaturate":)...acu sunt denaturate alea care dorm cu copiii pana la 6 ani? parca era invers la inceputul topicului!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Ideea e ca indiferent ce faci se va gasi cineva care sa zica ca nu-i bine asa ...

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

De fapt la subiectul asta povestim diverse chestii cu care altii nu sunt de acord. Poate ne laudam, sau bravam...dar asa suntem: nu tocmai perfecte (= denaturate?)

Mergi la inceput