SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

M-am uitat acum la profilul personal si acolo apare ca am varsta de 13 ani. Ha, ha, ha...as vrea eu. Dar eu am 30 ani si 2 strumfi.

Mergi la inceput

Ma poate invata cineva sa pun o poza la avatarul meu de la acest forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

April, cand ai timp trece la mine 74 kg, raport pe sapt asta ca n-am avut timp ieri, credeam ca ma dati lipsa la apel... Si la floricele mareste buchetul cu inca 2, pt ca am slabit 5 kg de cand am inceput dieta!
Breto, Condoleante!
Un la toate "luptatoarele"!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyca1978

Ma poate invata cineva sa pun o poza la avatarul meu de la acest forum?

Oana, mami curajoasa de Tudor si David

Nu exista avatar aici, doar pe supereva! Aici poti pune doar poze in album si asta cand o sa poti, adica nu mai stiu dupa cate mesaje parca....

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aly cu dieta stau destul de bine...mai greu cu apa ca nu-mi prea place "goala" dar asta e! Ieri n-am reusit sa beau decat 1,5 l. Iar cu banii arsi...niciodata nu am gandit asa, pentru ca daca ar fi s-o luam asa si mancarea sunt bani aruncati la wc. Diferenta e ca unele alimente iti fac bine si tigarile nu! Oricum, sper sa reusesc. De la 8 fara ceva n-am mai fumat...si inca n-am avut contact cu nici un perete! . Vizita placuta la socrela!

pe fetele dragute si ambitioase!

Noi doi...proaspat logoditi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Mi-am luat analizele si sunt f.bune ! De maine e si luna in scadere, ceea ce ajuta la slabit. Eu voi lua si Youthful Island, va anunt. E posibil sa merg in aprilie la Parhon, pentru investigatii si atunci nu voi mai putea sa tin strict, cred. De aceea imi iau masuri de prevedere. Ce bine o sa-mi stea slabuta !!!

Va mai spun ceva: azi am imbracat o pereche noua de pantaloni, pe care mi-am luat-o special cu un numar mai mic. Deci, am trecut la nr. 48 de la 50 .

Azi am in meniu: salata de rosii cu masline si patrunjel si un strop de ulei de masline (am papat-o deja), mai tirziu am ciuperci pleurotus fierte...mai am la mine mere... si vad pe acasa ce maninc...

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hello si de la mine!

din pacate io nu sunt bine deloc , de trei zile suntem intr-o agitatie permanenta. Bunica mea a facut o criza, deocamdata nu stim exact ce e, stiam de luni ca nu se simte prea grozav, marti am luat-o de la tara si am internat-o la Cantacuzino, si de-atunci stau numai pe drumuri. am citit in zig-zag ce au scris fetele, am vazut ca Bretonica a trecut printr-o incercare grea, ii zic condoleante; suntem alaturi de tine draga mea.

Nu stiu cat de des ajung la forum in zilele astea, imi cer scuze de acum pentru update-ul la lista insa nu prea imi gasesc linistea si starea de spirit, sper sa se rezolve cat mai curand.

Dieta n-am tinut, ma enerveaza insa ca m-am tras la fata ingrozitor , probabil de la oboseala.

Va pup si va doresc toate bune!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Azi m-am hotarat sa introduc si eu in meniu niste ciupercute. Asa ca le-am facut cu mult usturoi(sunt innebunita dupa el) si cu un strop de ulei de masline. Dar...am papat si o ciocolata. Stiu ca e impardonabil, dar asta e.

Mergi la inceput

Fetelor ce neam de ciuperci imi recomandati pt gratar?
Eventual retete?

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu fac ciuperci pleurotus foarte des, dar merg si celelalte, cu picior, numai ca le iau mai mari atunci. Dar mai mult merg pe steamer si microunde...Sau pur si simplu le fierb cu condimente din verdeturi. La sfirsit pun lamaie (in loc de sare, folositi lamaia, dragele mele) si un strop de ulei de masline, patrunjel proaspat... Sunt foarte bune ...Nu sunt pofticioasa, dar n-am gasit alt semn pentru delicios. Personal, o consider mai buna decit carnea.

April, rugaciunea ajuta foarte mult. Suntem alaturi si de tine ! Iti doresc sa se termine mai repede si cu bine, sa se faca bine bunica ta. A mea are...97 de ani si i-am spus ca-i cer sa o sarbatoresc de 100 de ani !

Nora

quote:
Originally posted by Anuska

Fetelor ce neam de ciuperci imi recomandati pt gratar?
Eventual retete?

Poze cu familionu'

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput